Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 80297 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Najbolje bi bilo da su posle 1998 ukinuli reprezentaciju! Pa mislim da bi 11 navijaca sa tribina bolje odigralo... bruka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6131
Igra li iko danas
IP sačuvana
social share
pa nemam nikoju pic.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mozete me nazvati generalom posle bitke, antipatriotom, grobarcinom, misem, kako vam volja, ali kad god sam ukazivao na ovo (mafiju u repki) bio sam proglasavam "grobarskim misem kojem je krivo sto ima toliko zvezdasa u rep. a niko iz Partizana. Samo mi je krivo sto veliki igraci koji igraju srcem za svoju zemlju poput Stojkovica, Pantelica, Vidica, Krstajica, Duljaja, Kezmana, Saleta Ilica... moraju sve ovo da trpe zbog nekih Terzinih sticenika Ergica, Trisovica, Koroman, Kuzmanovica, Tosica...

Nisi jedini koji tako razmišlja i veruj mi da i u mom okruženju ima realnih ljudi pa čak i zvezdaša koji će isto to reći, tako da uopšte ne treba da se opterećuješ da li će neko na forumu da te nazove mišem, ant-srbinom ili kako već...nisu ljudi krivi što veruju novinarima koji pišu priče o našem fudbalu i nerealno hvale naše fudbalere...
Pratim fudbal skoro 20 godina i mene ne može niko da ubedi da smo mi sila u fudbalu kako nas mediji predstavljaju...kao Srbija za nepunih godinu dana odigrali smo dobro samo protiv Češke onu prijateljsku utakmicu (ali koga boli qrac za takve mečeve)...Protiv Azebejdžana i Belgije smo dobili bez igre na čistu sreću, a o Poljskoj da i ne govorim kako smo došli do boda...
Treba konačno da se spustimo na zemlju i da kažemo da smo mi u rangu za Slovačkom, Poljskom, Norveškom, Belgijom itd... tj. da smo druga evropska liga i da se ne zaluđujemo previše glupostima...ne plasirati se na EP uopšte nije katastrofa i iznenađenje nego čista naša realnost...
Što se tiče igrača ne bih uopšte da ih komentarišem jer bi verovatno ušao sa nekim odavde u polemiku, a i već ima dosta tema o tome...
Prošla su ona vremena Piksija, Deje, Jugovića, Mijata...takve igrače ne da nemamo više nego nemamo ni približnih, a kako se radi u reprezentaciji nećemo ih imati u skorije vreme...
Nema nama spasa sve dok Terzić i Piksi sastavljaju našu reprezentaciju a plaćaju trenera koji se tu ništa ne pita

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG 
Pametan si nema sta.Bas vas volim takve.A jel bas znas da Piksi i Terzic sastavljaju tim ili to onako odokativnom metodom.Stvarno si pravi fudbalski stucnjak, babaroga za fudbal. Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2007, 17:10:02 od Luka_Blok11c »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Blago receno katastrofa i sramota...  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Pametan si nema sta.Bas vas volim takve.A jel bas znas da Piksi i Terzic sastavljaju tim ili to onako odokativnom metodom.Stvarno si pravi fudbalski stucnjak, babaroga za fudbal. Smile

Kud ces veci dokaz od izjave Klementea pre neki dan kad je citao sastav: "Ja Kuzmanovica nisam nikad gledao, ali sam cuo da dobro igra"  Smile Smile Smile   Od koga cuo? Kako to da je samo on to cuo? Jel jos neko cuo za njega? Jel neko cuo za Koromana, Trisovica, Ergica, svojevremeno Komljenovica, Zeljka Petrovica, dok nisu zaigrali za repku? Sve je jasno, ko hoce da vidi videce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nananananana Evropsko prvenstvo, evropsko prvenstvo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Stojković: "Fudbal bez problema ne bi bio zanimljiv"

Vladimir Stojković je i pored priličnih problema sa povređenom šakom stao na gol reprezentacije Srbije u meču sa Kazahstanom. Dva primljena pogotka i trijumf domaćina koji, verovatno, ni oni sami nisu očekivali, ipak nije obeshrabrio čuvara mreže našeg nacionalnog tima uoči nastavka kvalifikacija za Euro2008.

- Mi smo optimistička nacija. Da pođemo najpre od toga da smo svi stvarno hteli, da smo sto puta sastančili govoreći "Ne sme da se ponovi Azerbejdžan". Ali, iako smo svi želeli uspeh, iako smo imali šanse, to je fudbal. A fudbal bez problema - ne bi bio zanimljiv. Kao i ceo život, započeo je naš reprezentativni golman svoju priču.

- To su problemi koje moramo svi zajedno da prebrodimo. Svi smo u jednoj istoj koži, svi smo krivi podjednako, kao što smo svi zaslužni kada se pobeđuje. Do sada je, od osamostaljenja Srbije, sve bilo kako treba, ali ovaj prvi poraz pod novim selektorom došao je, možda, u pravo vreme. U pravo vreme da se trgnemo.

O predstojećem susretu na "Marakani" Stojković je rekao:

- Pokušaćemo protiv te Portugalije da "izginemo". Da sve one ljude koji su nas gledali putem malih ekrana, i verovatno se nervirali, obradujemo. Kada se izgubi nikom nije lepo. Tako je danas bilo i u svlačionici i van nje. Ali, bodrimo se, ne želimo da se ovo odrazi na našu partiju protiv Portugalije. Posle ovog i nema šta da se izgubi. Sve zavisi od nas, uz malo sreće ići ćemo na pobedu i protiv Portugalaca, i protiv Finaca, i protiv Belgijanaca.

Upitan o razlozima za dva primljena pogotka od autsajdera kakvim se do danas u srpskoj sportskoj javnosti smatrao Kazahstan, naš golman je rekao:

- Šta da vam kažem. Sigurno neću reći "videli ste teren". I protiv Poljske se dese te, kako ih ja zovem, "šunjalice", prosto se lopta nađe tamo gde je niko ni najmanje ne očekuje. Evo i danas, lopta se odbije od našeg igrača kod prvog gola, a vi ne možete da potom kažete "Eto, greška je!" kada se to, prosto, desi. A nama se - desilo. To je ono "kad te neće". Jednom je moralo da se i tako nešto dogodi. Bolje sada, pa da to prebrodimo i idemo dalje, nego kasnije, rekao je na kraju Stojković, koji je, objasnivši da je i pored bolova u ruci stao na gol, dodao: - Za reprezentaciju bih branio i bez ruke, ako treba.

Žigić: "Nije ovo bruka i katastrofa"

Uputivši javno izvinjenje zbog crvenog kartona u poslednjem minutu meča u Kazahstanu, Nikola Žigić je, dodajući da je sa protivničkim igračem slučajno došlo do kontakta usled kog je isključen, istakao da smatra da je reprezentacija Srbije nezasluženo izgubila u Almatiju.

- Ne bih se složio sa vašim rečima iz pitanja, da je ovo "bruka i katastrofa", obratio se naš reprezentativac novinarima okupljenim na Centralnom stadionu na kome je Kazahstan slavio sa 1:0. - To je samo jedna utakmica u nizu, a njih ima mnogo na putu do Evropskog prvenstva. Međutim, videli ste i sami danas, imali smo više od igre, više lopte u posedu, a i više šansi. Mislim da smo, kada se to uzme u obzir, nezasluženo izgubili, rekao je Žigić, a potom nastavio:

- Šta je tu je. Sutra je novi dan, očekuja nas naredna utakmica u Beogradu, protiv Portugalije. Moramo da smognemo snage da pred našim navijačima dođemo do pobede tada.

O igri "na jednog napadača", gorostasni reprezentativac Srbije je rekao:

- Mi smo pokušali na sve načine, a ispostavilo se da je najlakše igrati dugim loptama na mene. Slušamo šta nam trener kaže i to sprovodimo u delo na terenu. Imali smo više šansi, ali smo tri boda izgubili olako. Šta je tu je, nije nas htelo. Mislim da ove šanse koje nisu htele da "uđu" ovde, da hoće na "Marakani".

Govoreći o snazi rivala, Žigić je istakao:

- Došli smo ovde, znajući da će biti teško jer je Kazahstan do sada oba puta kući izgubio samo sa po 0:1. Sigurno je da se radilo o jednom dobrom protivniku, ali ne mogu da potcenjujem nikoga, ni njih a ni nas. Sreća je ovoga puta bila na njihovoj strani, zasluženo su pobedili.

Na kraju, naš najbolji strelac u kvalifikacijama za Euro2008 ovako je prokomentarisao isključenje:

- Onaj ko je detaljnije gledao utakmicu mogao je da vidi da moj potez nije bio nameran. U životu svom nikada igrača nisam udario namerno. Bila je to jedna duga lopta, ruka mi je ostala "gore" jer je nemoguće tek tako okrenuti se sa obe spuštene ruke, a on je baš tada naišao. Izvinjavam svima koji su pomislili da sam to uradio namerno, ali zaista nisam. Nikada u životu sebi ne bih dozvolio da ostavim ekipu na cedilu i da ne budem uz njih. Nisam mogao da verujem kada mi je sudija pokazao crveni karton, pomislio sam "Da li je ovo moguće!?", ali ... njegova je bila zadnja i tu nema šta da se doda, zaključio je Žigić.

Terzić: "Potcenili smo protivnika"

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić je pre utakmice sa Kazahstanom rekao "Ne daj Bože da ne pobedimo". "Beli orlovi" ne samo da nisu pobedili, već su porazom u Almati postali vest dana u evropskom fudbalu. Terzić smatra da je neočekivani ishod posledica toga što su naši igrači potcenili protivnika.

- Poraz sigurno ne prija, ali još uvek je mnogo bodova u igri do kraja kvalifikacija. Mi smo već ukalkulisali ova tri boda protiv Kazahstana, pa ćemo sada morati da ih nadoknadimo protiv drugih rivala. Danas smo potcenili protivnika. Obaviću razgovor sa Klementeom, rekao je Terzić posle utakmice, ali nije hteo otvoreno da okrivi Španca za potcenjinvanje Kazahstanaca.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
 Smile Smile Smile sramota..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Ma boli tebe uvo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.