Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal:Euro 2008 (kvalifikacije)  (Pročitano 78800 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Dinijev veruje "domaćim" igračima

Selektor fudbalske reprezentacije Azerbejdžana Sain Dinijev saopštio je spisak od 20 igrača koji će se suprotstaviti selekcijama Srbije 2. septembra u Beogradu i Kazahstana četiri dana kasnije kod kuće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine.

Na spisku je 19 fudbalera koji nastupaju u domaćoj ligi Azerbejdžana i samo jedan "stranac" Vagif Javadov, igrač moskovskog CSKA.

Golmani: Jahangir Hasanzade (Karabak Agdam), Farhad Velijev (Inter Baku).

Igrači odbrane: Sergej Sokolov (Karabak Agdam), Aslan Kerimov (Karabak Agdam), Rail Melikov (Baki Baku), Ramin Gulijev (Baki Baku), Ruslan Abasov (Nefči Baku), Aleksander Čertoganov (Nefči Baku), Zaur Gasimov (Inter Baku).

Igrači sredine terena: Juri Muzjka (Karvan Jevlak), Andre Ladaga (Baki Baku), Ramazan Abasov (Baki Baku), Jejhun Sultanov (Baki Baku), Emin Imamalijev (Inter Baku), Elmar Baksijev (Inter Baku), Ruslan Poladov (Inter Baku)

Napadači: Vagif Javadov (CSKA Moskva, Rusija), Faruk Ismailov (Nefči Baku), Samir Musajev (Karabak Agdam), Ilgar Gurbanov (Kazar Lenkaran).

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Citat
Napadaci: ...Ilgar Gurbanov

The saga continues... Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Vidić uz reprezentaciju Srbije

U utorak je selektor Havijer Klemente dao slobodan dan fudbalerima reprezentacije Srbije, ali je Nemanja Vidić žrtvovao svoje vreme i došao na konferenciju za novinare:

„Sve igrače u suštini znam, s nekima sam igrao i u mladoj reprezentaciji, protiv nekoh sam igrao a juče sam se upoznao s novim selektorom. Pričali smo malo najviše oko moje ruke i povrede, ali nismo imali vremena da razgovaramo o drugim stvarima. Došao sam juče, okupili smo se na treningu. Radi se o podmlađenom sastavu, a nije na meni da komentarišem, na meni je da igram i pružim maksimum“.

Povreda zarađena pred Svetsko prvenstvo sprečiće Vidića da nastupi u duelima sa Azerbejdžanom i Poljskom.

„Vrlo teško da ću se priključiti reprezentaciji na meču protiv Poljske. Već dve nedelje nosim gips i nosiću ga još dve, i u toku sledeće nedelje trebalo bi videti kako se to odvija, da li je kost zarasla. Treniram sa ekipom ali u slučaju nekog pada ili novog  udarca mogao bih da oštetim tu kost koja nije nimalo naivna“.

Iako je nesumnjivo jedan od lidera tima, Vidić smatra da je Dejan Stanković pravi izbor za kapitena.

„Prija mi i imponuje što me selektor vidi kao predvodnika generacije među još dva, tri igrača. Kapitensku traku ne treba dovoditi u pitanje, Dejan Stanković je nosio kapitensku traku tokom prethodnih kvalifikacija i dobro je odrađivao taj posao“.

Fudbaler Mančester Junajteda još uvek ne poznaje dobro rivale Srbije u kvalifikacionoj grupi.

„Ne bih mogao u ovom trenutku da kažem nešto o grupi. Mislim da i manje utakmice treba igrati ozbiljno i skupljati bodove iz utakmice u utakmicu. O pojedinim reprezentacijama ne znamo mnogo. Po imenima Belgija, Portugal i Poljska, ali ne treba zaboraviti i Kazahstan jer su na gostovanju u Belgiji igrali nerešeno. Došao sam da radim, da pomognem. Želim da budem deo ekipe i atmosfere, da podržim reprezentaciju. Biću tu do Azerbejdžana, pa ću videti sa selektorom da li ću biti potreban za Poljsku“.

Iako je u prošlim kvalifikacijama reprezentacija tadašnje SCG stekla svetsku slavu igrom u odbrani, jer je sa jednim primljenim golom bila najbolja na planeti, Vidić bi voleo da Srbija igra drugačije.

„Voleo bih da reprezentacija igra na gol više, da igramo lepši fudbal. Ne samo da primamo malo golova već i da dajemo dosta. Utakmicu sa Češkom nisam mogao da gledam, jer nemam satelit. Čuo sam da svi igrači dobro igrali i pobedili smo ih tamo 3:1, a po meni Česi imaju dosta dobru ekipu. Himnu iskreno nisam još naučio do kraja ali znam najbitniji deo“. Priredio: Andrijana Žikić

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K550i
Pokidacemo ih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC Desire HD
Italijani "merkaju" i evropsku krunu

Posle osvajanja titule prvaka sveta, Italijani sada "merkaju" novi fudbalski trofej - krunu evropskog šampiona.

Sa tim ambicijama, najbolji italijanski fudbaleri počeli su pripreme za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2008. godine u Austriji i Švajcarskoj.

"Posle trijumfa na Svetskom prvenstvu, normalno je da smo se malo opustili, ali sada već počinjemo da mislimo na naš sledeći cilj. Želimo da osvojimo titulu prvaka Evrope. Dugo nismo bili prvaci Evrope", izjavio je kapiten italijanske reprezentacije Fabio Kanavaro.

Zaista, "azuri" baš dugo nisu pobedili na evropskom šampionatu. Poslednju titulu osvojili su još 1968. godine, a 2000. godine izgubili su od Francuske u finalu.

Kvalifikacije za EURO 2008. godine, Italijani počinju u subotu u Napulju kada dočekuju Litvaniju. Četiri dana kasnije, Italijani idu na noge Francuzima, što će biti repriza nedavnog finala Svetskog prvenstva u Nemačkoj i prilika Francuzima da vrate Italijanima "milo za drago". Bez Zinedina Zidana, ali sa Klodom Makjeleleom.

Reprezentativac Italije i fudbaler Milana Djenaro Gatuzo, medjutim, smatra da to neće biti repriza finala Mundijala.

"Prava repriza će biti u finalu Evropskog prvenstva. Ovaj predstojeći meč je kao svaki drugi, borićemo se za tri boda", rekao je Gatuzo.

Novi italijanski selektor Roberto Donadoni izostavio je iz tima devetoricu igrača koji su igrali na Mundijalu. Jedan od njih je Frančesko Toti, koji je tražio da ne igra.

"Kada bude bilo vreme, on će se vratiti", rekao je Donadoni.

Oni koji su još na odmoru posle Mundijala su i napadači Luka Toni i Vinćenco Jakinta. Nečće iograti ni povredjeni Alesandro Nesta, kao i Marko Materaci koji je kažnjen sa dve utakmice zbog provociranja Zidana u finalnoj utakmici Mundijala.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Azerbejđžan bi trebao biti plitak potok za naše tj. Crvene

dok sa Poljacima je i nerešen ishod odličan.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Pripreme fudbalske reprezentacije Srbije

Motiv je – Srbija

Mladi reprezentativac Danko Lazović i bez pomoći publike ubeđen u trijumf, golman Stojković osetio takav ambijent u susretu sa Bazelom, dok Trišović pominje – Klementea

Dva dana uoči starta u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 2008. godine u Švajcarskoj i Austriji, pred okršaj sa nikad zaboravljenim Azerbejdžanom (2:2 i 1:2), licem u lice sa novinarima juče su u Kovilovu bila trojica mladih fudbalera – golman Vladimir Stojković, vezni fudbaler Aleksandar Trišović i napadač Danko Lazović.

Karakteristično za svu trojicu: ubeđeni su da će Azerbejdžan, bez obzira što su se na „malim ekranima” opekle mnoge reprezentacije, pa i SCG, biti lak zalogaj. Znači: prva utakmica – tri boda.

Igramo za svoju zemlju

Ostaće zauvek zabeleženo da je Danko Lazović postigao prvi gol za reprezentaciju Srbije. Bilo je to 16. avgusta protiv Češke u gostima, kada su igrači prvi put obukli nove dresove sa novim grbom i stajali u stavu mirno dok je intonirana himna „Bože pravde”.

– U Beogradu, protiv Azerbejdžana, na stadionu Crvene zvezde, zbog Fifine kazne, tribine će biti prazne. Kako ćete se motivisati – bilo je postavljano pitanje svoj trojici.

Golman Stojković je podsetio zaboravne na sličnu situaciju kada je čuvao gol Crvene zvezde.

– Izgubili smo od Bazela u Kupu UEFA, pa sam se čak malo i navikao. Uostalom, pošto će samo jedan trening biti otvorena za novinare i gledaoce, dok će ostali biti „zaključani”, imaćemo „trening” i za takvu situaciju.

Debitantski strelac iz Uherskog Hradišča (treći gol lobom) Aleksandar Trišović, rodom iz Popovića, sela kraj Kraljeva, čiji je klub postao član Šumadijske zone a svoje utakmice, jer nema adekvatno igralište, igra u obližnjem Oplaniću, ne plaši se praznih tribina.

– Hajde da stavimo tačku na tu temu. Novonastalu situaciju moramo prevazići kako znamo i umemo. Moramo da mislimo samo na pobedu, a velika motivacija biće nam i novi selektor Havijer Klemente.

Danko Lazović je bio kratak i konkretan:

– Igramo konačno za svoju zemlju Srbiju. Tako ćemo se najlakše motivisati.

Lepe reči, ali i podsećanje: kao da je Lazović dosad, noseći dres mlade selekcije, branio boje neke susedne države!

Belgijanci kao opomena

Da li će mladi reprezentativci prelaskom u „A” selekciju doneti novu atmosferu to će se tek videti, mada ponekad ni kod „klinaca” na tom planu nije sve bilo u najboljem redu. Ne treba zaboraviti silne crvene i žute kartone, pa i rigorozne kazne od Uefe.

Start u svakom poslu, pa i nadmetanju sa reprezentacijama sa većim ali i manjim rejtingom, veoma je značajan. To zna i trio iz mlade reprezentacije.

Lazović:

– Ovo je nova generacija, ali nama mlađima će prisustvo starijih biti od ogromne koristi. Naravno, biće nam i lakše. Ako počnemo trijumfom i atmosfera će biti bolja. Dakle, sve zavisi od razultata.

Trišović:

– Neke ranije kvalifikacije, ne samo kada je naš državni tim u pitanju, pokazale su da su pobede nad malim ekipama ponekad bile presudne. Ili, pak porazi, nerešeni rezultati. Evo, u našoj grupi, takmičenje je krenulo iznenađenjem – Kazahstanci su sa Belgijom u gostima igrali 0:0. Taj rezultat, uoči dvoboja sa Azerbejdžanom, moramo shvatiti ozbiljno.

Stojković:

– Da bi se u grupi uspelo, odnosno obezbedilo učešće na Prvenstvu Evrope, recept je poznat. Kod kuće se mora pobeđivati, slabiji rivali obarati na pleća i u gostima.

To su razmišljanja trojice mladića čije vreme tek dolazi. Hoće li ga na pravi način i iskoristiti i biti nova uzdanica našeg fudbala, videćemo već u susretima sa Azerbejdžanom (2. septembar) u Beogradu i Poljskom (6. septembar) u Varšavi.

--------------------------------------------------------------------------

Danas na stadionu Partizana

Kiša je učinila svoje: „crveni” su juče po podne trenirali na terenu Omladinskog stadiona na Karaburmi, a danas će izabranici Havijera Klementea vežbati na stadionu Partizana.

– Trening će početi od 10.30 časova, trajaće pola sata i to će biti jedini otvoren trening – obavestio je Aleksandar Bošković, sekretar Stručnog štaba reprezentacije.

Niko, međutim, nije rekao u kakvom je stanju teren pored hotela „Prezident” u Kovilovu, a juče zapazili da na njemu uopšte ne može da se trenira.

--------------------------------------------------------------------------

Čudni Azerbejdžanci

Aleksandar Bošković je srpske novinare obavestio da razna prepiska sa Azerbejdžancima, odnosno njihovim fudbalskim savezom, ne ide baš potoman!

– Slabo odgovaraju na faksove koje im šaljeom, pa moramo po nekoliko puta da urgiramo.

Prema informacijama koje su stigle na Terazije 35 fudbaleri Azerbejdžana u Beograd stiže čarter letom u 9.40 časova. Istog dana će trenirati na stadionu Crvene zvezde (18.30), a u Baku, gde je juče temperatura bila oko 40 stepeni (!), vraćaju se 2. septembra, odmah posle utakmice.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Srbija sutra startuje u kvalifikacijama za EP

Azerbejdžan naš dužnik

Nije momenat da se vraćamo na mečeve sa Azerbejdžanom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Portugalu 2004. godine. Zadali su tada veliki udarac našem fudbalu, uzeli nam pet bodova i praktično izbacili iz trke. Veliki su nam dužnici i mislim da je vreme da im naplatimo za sve muke - ovim rečima najavio je Mladen Krstajić sutrašnji meč sa Azerima, prvi u novom ciklusu kvalifikacija za EP.

Defanzivac Šalkea je posle Mondijala najavio oproštaj od reprezentacije, oporavio se od povrede, odgledao saigrače na TV ekranu u duelu sa Češkom, a sutra će kao jedan od najiskusnijih povesti četu Havijera Klementea u borbu za Austriju i Švajcarsku.

- Tu sam da pomognem. Neobično mi je, stigli su mlađi momci, malo je onih na koje sam navikao i priznajem da mi nedostaju. Novajlije su svesne težine zadatka, a u Češkoj su potvrdili da vrede. Pobedom u gostima protiv jake reprezentacije stekli su samopouzdanje i to je pravi putokaz za kvalifikacije.

Jedino u našoj grupi ima osam reprezentacija.

- Jaka je po imenima. Portugal, Poljska, Finska, Belgija i mi - to je već pet ekipa, a samo za dve ima mesta u završnici. Zadatak nam nije nimalo jednostavan, ali u ovih par dana koliko treniramo uverio sam se da imamo kvalitet koji može da nam garantuje da ćemo ravnopravno konkurisati za Austriju i Švajcarsku.

Samo četiri dana posle Azerbejdžana igra se meč sa Poljskom?

- To je reprezentacija nama sličnog mentaliteta. Izgubili smo poslednja dva meča, istina prijateljska (3:4, 2:3), ali tradicije su tu da se ruše, pa zašto to ne bismo mi ovom prilikom uradili u Varšavi. Imaju odlične pojedince, neki igraju i u Bundesligi, tako da ih sasvim solidno poznajem. Opet, o njima bih voleo da pričamo posle meča sa Azerbejdžanom. Treba da usmerimo koncentraciju ka Azerima, osvojimo prva tri boda, a onda ćemo se baviti i ostalima - završio je Krstajić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
samo da nas Azerbejdžan ne zaduži još više posle ove utakmice.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
samo da nas Azerbejdžan ne zaduži još više posle ove utakmice.
  Smile Bice to lagana pobeda.... sa Poljskom ce ici teze!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.