Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
Shakhtar D.
100%  (1)
Dynamo Kyiv
0%  (0)
Dnipro
0%  (0)
Metalist Kharkiv
0%  (0)
Neko drugi
0%  (0)
Ukupno glasova: 1
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Ukrajinska Premier Liga 2009/2010  (Pročitano 31160 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Marselo Martins u Šahtjoru

Fudbalski reprezentativac Bolivije Marselo Martins potisao je petogodišnji ugovor sa ukrajinskim šampionom Šahtjorom iz Donjecka, objavili su lokalni mediji. Šahtjor, koji je ove sezone osvojio i Kup Ukrajine, platio je čak devet miliona obeštećenje brazilskom prvoligašu Kruzeiru za Martinsov transfer. Ukrajinski mediji podsećaju da je dvadesetogodišnji Martins ove sezone, sa osam postignutih golova, bio najbolji strelac južnoameričke Kopa Libertadores.

Talentovani golgeter profesionalnu karijeru počeo je u bolivijskom klubu Oriente Petrolero, a 2005. je prešao u ekipu brazilskog trećeligaša Vitorije. Za Kruzeiro je igrao prošle sezone.

Martins, čiji je otac Brazilac a majka Bolivijka, kao omladinac je igrao za mlade reprezentativne selekcije Brazila, a prošle godine se opredelio da u seniorskoj konkurenciji igra za Boliviju.

Za državni tim Bolvije debitovao je u seprembru prošle godine na meču protiv Perua i do sada je na četiri utakmice u dresu nacionalne selekcije postigao dva gola.

Bolivijski novinari tvrde da Martinsovu karijeru kontrolišu vlasnici bogatih petrolejskih kompanija u toj zemlji i da oni uzimaju 40 odsto od svih njegovih prihoda.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Sezona 2008/09

1. kolo:

Saturday, Jul 19, 2008:

FC Kharkiv   -   FC Vorskla Poltava
FC Metalurh Donetsk   -   FC Karpaty Lviv
FC Dynamo Kyiv   -   FC Illychivets Mariupol
FC Kryvbas Kryvyi Rih   -   FC Metalurh Zaporizhya
FC Zorya Luhansk   -   FC Metalist Kharkiv
FC Chornomorets Odessa   -   FC Arsenal Kyiv
FC Lviv   -   FC Shakhtar Donetsk
« Poslednja izmena: 01. Jul 2008, 01:57:53 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
FC Zorya Luhansk   -   FC Metalist Kharkiv

Ako neko ima informacije o Marku Devicu, napadacu Metalista, koliko je postigao golova i asistencija neka napise ovde... Hvala..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Citat
FC Zorya Luhansk   -   FC Metalist Kharkiv

Ako neko ima informacije o Marku Devicu, napadacu Metalista, koliko je postigao golova i asistencija neka napise ovde... Hvala..

19 golova u 27 utakmica u sezoni 2007/2008
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Mirko Raičević u Zorji

Da sam mogao da biram ostao bih u Budućnosti

Mirko Raičević je prošle zime gotovo precrtan u Budućnosti, a tek sada kada je otišao vidi se koliko će nedostajati...
Dugogodišnji kapiten “plavih” potpisao je juče dvogodišnji ugovor sa ukrajinskim prvoligašem Zorjom, gdje ga je sačekao dres sa brojem sedam.
- Da sam mogao da biram, ne bih nikada ni odlazio iz Budućnosti. Ipak, morao sam da razmišljam o svojoj egzistenciji. Ukazala mi se prilika da završim neke stvari i mislim da sam izabrao pravi trenutak da odem. Budućnost mi je pružila dosta, pružio sam i ja njoj. Hvala navijačima, a saigračima i treneru želim sve najbolje u kvalifikacijama za Ligu šampiona - kazao je Raičević, ističući da se nada da će sada biti bliži reprezentaciji.
Ukrajinski šampionat počinje već naredne sedmice. Zorja cilja plasman u sredinu tabele, a Raičević je već obezbijedio mjesto u prvoj postavi.
- Došlo je dosta novih fudbalera, čak sedam ili osam, a isto toliko ih je i napustilo klub. Sa puno novih fudbalera i meni je bilo nekako lakše da se prilagodim. Odmah sam se dopao treneru Anatoliju Volobjevu koji je, makar mislim tako, najzaslužniji za moj dolazak - kaže Raičević, koji je potpisao dvogodišnji ugovor.
Popularni Ćiro očekuje da će uskoro postati i jedan od nosilaca igre.
- Dinamo i Šahtjor su ispred ostalih klubova, a svi drugi su ujednačeni. Koliko sam mogao da primijetim, u Ukrajini se, za razliku od naše lige, ekipe mnogo više oslanjaju na individualni kvalitet. Igram na istoj poziciji kao u Budućnosti, ali trener od mene traži da se više pridodajem u napad.
Bivši vezista Budućnosti zadovoljan je uslovima, klubom, gradom...
- Lugansk je grad koji je dosta sličan Podgorici, i po veličini i po nekim drugim stvarima. Stadion je takođe lijep, kapaciteta 20 hiljada mjesta. Raduje me što brzo učim jezik i već nemam problema u komunikaciji - zaključio je Raičević.

Izvor: Vijesti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Ukrajinski Superkup:

Shakhtar Donetsk 1 - 1 Dynamo Kyiv - penalty shoot-out : 4 - 2
6'   [0 - 1]      A. Milevsky    
38'   [1 - 1]   D. Chigrinski    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Šahtjor osvojio ukrajinski Superkup

POLTAVA - Fudbaleri Šahtjora iz Donjecka osvojili trofej ukrajinskog Superkupa pošto su danas na neutralnom terenu u Poltavi pobedili ekipi Dinama iz Kijeva boljim izvođenjem penala sa 5:4.

Susret je posle 90 minuta igre završen nerešeno 1:1 (1:1).

Strelci su bili Čigrinski u 38. za Šahtjor, a Milevski u 6. minutu za Dinamo.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Trebalo bi da se ugledamo na ukrajince pa da nam derbije sude strane sudije  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Tako je kod nas bilo poslije rata... Tad je naš fudbal bio na vrhuncu. Čim su ruke upetljale ove domaće sudije, počeo je pad.

Ali to je bio ukrajinski Superkup...Možda su samo tad unajmili stranog sudiju. Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Čitao sam prošle godine kako su se iz Dinamo Kijeva žalili na suđene za nekoliko Šahtjorovih utakmica. Navodno su im sudije pomagale protiv malih ekipa...
Ne vidim logiku da bude samo za superkup pošto taj trofej i nije nešto bog zna šta bitan...
Videćemo kad počne prvenstvo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.