Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti šampion?
Shakhtar D.
100%  (1)
Dynamo Kyiv
0%  (0)
Dnipro
0%  (0)
Metalist Kharkiv
0%  (0)
Neko drugi
0%  (0)
Ukupno glasova: 1
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Ukrajinska Premier Liga 2009/2010  (Pročitano 31162 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Srpski vezist Zvonimir Vukić ne namerava da napusti Šahtjor ove zime

Srpski internacionalac Zvonimir Vukić broji dane (ili mesece) do odlaska iz Šahtjora. Ukrajinska štampa pominje seldibu u nemački Bohum („Sport“ je to juče preneo), društvo bi, navodno, mogao da mu pravi i Aleksandar Bjelik, napadač kluba iz Donjecka, aktuelni reprezentativac. Dokle se stiglo u pregovorima?

-Nisu ni otpočeli – iznenađuje Vukić u telefonskom razgovoru za naš list – Informaciju o zainteresovanosti Nemaca saznao sam od Bjelika, koji je i svoje i moje ime video u ovdašnjim novinama. Prema tome, koliko ja znam o pozivu Bohuma, zna i Bjelik.

Bohum, Bundes liga?

-Kamo sreće da me traže Bohumove komšije, od malena sam simpatisao Borusiju Dortmund. O Bohumu, iskreno, nisam razmišljao, a možda ću, polako, ima vremena. Nikud ne žurim, jednu grešku sam, i to veliku grešku, napravio pre četiri i po godine kada sam potpisao za Šahtjor...

Ugovor sa Ukrajincima ističe u junu sledeće godine?

-Započeo sam razgovore o transferu, ali, rekoh već, ne sa Bohumom. Pa ipak, kako sada stvari stoje, samo deset odsto šansi je da ove zime promenim sredinu. Sad ja neću da mrdam iz Donjecka, preko glave mi je ucenjivanja, savetovaću eventualne kupce da sačekaju kraj maja. Obeštećenje? Koga interesuje obeštećenje...Nekoliko meseci strpljenja i sve će biti u redu.

Niste u prvom planu kod trenera Lučeskua, dok vas gazda Rinat Ahmetov ne zaboravlja u redu pred kasom?

-Lučesku ima svoje ljude, sa njima i gura, retko se osvrće na ostale, rezerva je čak i Meksikanac Kastiljo, koji je plaćen 25 miliona dolara?! Kastiljo bi da ide iz kluba, eh, koliko sam puta ja hteo da odem, pa ništa! I Lukareli je nezadovoljan, igra, uglavnom, evropske utakmice, sikće i Brazilac Vilijan, za koga je letos izdvojeno 20 miliona. U prelaznom roku potrošena je „stotka“?! Novac nije sporan kod predsednika Ahmetova, on je milijarder...

Šahtjor se sapleo u Kijevu, 2:1 za Dinamo u derbiju?

-Sedeo sam na klupi, Duljaj je igrao u prvom poluvremenu – nastavlja Vukić – Poraz neće mnogo da se odrazi na raspored snaga, mi smo na čelu, imamo sedam bodova više od rivala iz prestonice, odigrano je prvo kolo drugog dela šampionata. Još tri runde, pa ćemo svi na jednomesečni odmor.

Ako se neko ove sezone izodmarao, onda je to Vukić?

-Ja bih da igram, ali ne daju – zaključio je nekadašnji reprezentativac.

Drugi će dati!

Da li svi putevi vode na evropski zapad? Vukić bira stanicu.

-Lepo je na zapadu Starog kontinenta, ali ne bežim ni od Bliskog istoka.Dosadila mi je hladnoća u Ukrajini, zato se Katar uklapa u moje planove – nasmejao se Vukić.

Izvor: Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
25.11.2007

Dnjepar - FK Harkov 1 : 0 
Metalist - Zarja 2 : 1 
Metalurg Zaporožje - Krivbas 1 : 1

24.11.2007

Arsenal Kijev - Dinamo Kijev 0 : 1 
Karpati - Tavrija 4 : 0 
Vorskla - Zakarpatija 2 : 0 
Šahtjor - Naftovik Ukrnafta Okstirka 1 : 1 

23.11.2007

Černomorec Odesa - Metalurg Donjeck 1 : 0 
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
02.12.2007

FK Harkov - Metalurg Zaporožje 0 : 1 
Krivbas - Karpati 0 : 1 

01.12.2007

Dinamo Kijev - Černomorec Odesa 5 : 2 
Metalurg Donjeck - Dnjepar 0 : 3 
Naftovik Ukrnafta Okstirka - Arsenal Kijev 1 : 0 
Zakarpatija - Metalist 0 : 1 

30.11.2007

Tavrija - Vorskla 1 : 0 
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija u srcu!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
Šahtjor je ove godine jako dobar,osvaja prvenstvo gotovo sigurno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sjomin novi trener Dinama

Novi trener kijevskog Dinama biće nekadašnji selektor Rusije Juri Sjomin.

Predsednik kluba Igor Surkis potvrdio je da će klub angažovati Sjomina (60), nekadašnjeg predsednika moskovske Lokomotive, od kojeg se očekuje da popravi igre tima koji je poslednji u grupi F Lige šampiona bez bodova.

Dinamo ove sezone igra još utakmicu sa Sportingom, 12. decembra u Lisabonu.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Lukareli želi da napusti Šahtjor

Napadač Šahtjora iz Donjecka i povremeni italijanski reprezentativac Kristijano Lukareli izjavio je da želi da napusti Ukrajinu i da se vrati u Seriju A, prenose mediji na Apeninskom poluostrvu.

Lukareli (32) je u letnjem prelaznom roku stigao u Šahjtor, za koji je odigrao 13 utakmica i postigao šest golova. Nije se najbolje snašao u ukrajinskom klubu i najavio je da će u januaru naredne godine potražiti novu sredinu.

- Odlučio sam da odem u Šahtjor da bih se konačno okušao u Ligi šampiona, jer sam bio siguran da bi mi to pomoglo da popravim svoj status u reprezentaciji. Sada, nekoliko meseci kasnije, mogu da kažem da sam igrao Ligu šampiona i da sam se zasitio po tom pitanju. Želim da se vratim u Italiju i nađem novi klub - rekao je Lukareli.

Pre Šahtjora igrao je za Kuoiopeli, Peruđu, Kozencu, Padovu, Atalantu, Valensiju, Leće, Torino i Livorno. Za reprezentaciju Italije nastupio je na šest mečeva i postigao tri gola.
Vesti

Izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Trišović ponovo u Ukrajini

Fudbaler Crvene zvezde i bivši reprezentativac Aleksandar Trišović potpisao je predugovor sa Metalistom iz Harkova, objavljeno je na zvaničnim internet stranicama ukrajinskog kluba. Trišović će u Metalistu ostati do 2011. godine, a i pre dolaska u Crvenu zvezdu igrao je za ukrajniske klubove, Volin iz Lutska i Kribas iz Krivog Roga.

U Ukrajinu je otišao u leto 2003. godine iz OFK Beograda.

Trišović je rođen 25.11.1983, a igra na više pozicija po levoj strani.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ailton prešao u Metalurg

Bivši brazilski fudbalski reprezentativac Ailton potpisao je dvogodišnji ugovor s ukrajinskim prvoligašem Metalurgom iz Donjecka, prenose ukrajinski mediji.

Ailton (34) bi u svom novom klubu trebalo da debituje 2. marta, u meču protiv Zaporožja. Metalurg se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli ukrajinskog šampionata, sa 17 bodova iz 18 utakmica. Ailton je u Ukrajinu stigao bez obeštećenja, iz nemačkog Duizburga.

Brazilac je u sezoni 2003/2004. bio najbolji strelac u Bundesligi sa 28 golova, a tada je igrao za Verder iz Bremena.

Ailton je igrao za Ipirangu, Internasional, Santa Kruz, Guarani, Tigres, Verder, Šalke, Bešiktas, Hamburger, Crvenu zvezdu, Grashopers i Duizburg.

Izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
02.03.2008   

Dnjepar - Dinamo Kijev   0 : 4
Krivbas - Tavrija   1 : 1
Metalurg Zaporožje - Metalurg Donjeck   1 : 0

01.03.2008   

Karpati - FK Harkov   1 : 0
Metalist - Vorskla   3 : 0
Šahtjor - Zakarpatija   5 : 0
Černomorec Odesa - Naftovik Ukrnafta    0 : 1

29.02.2008   

Arsenal Kijev - Zorja   1 : 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.