Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:44:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal  (Pročitano 44249 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ma da... Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
ma da... Smile

Обична монтажа Smile
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Tema.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ljudi ja se mnogo sjebem kad gledam utakmice.Sad smo izgubili od jebeni APOEL ... Dodje mi da poludim .
Da zajebem ja da gledam fudbal ?
Зајеби са гледањем фудбала.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
uvek treba odbaciti sve ono sto skodi zdravlju...ukoliko je moguce....
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
dodje i ovaj 09.09.2009. godine... oni koji dolaze na utakmicu a nisu iz BG-a, lagano pristizu... ovih dana svi mediji apeluju da budemo kulturni, da sportski duh bude prisutan, da se izbegavaju incidenti, da se ne zvizdi himni... za par sati ce biti otvorene kapije, 50.000 ljudi (manje/vise) bice na stadionu... orlovi protiv petlica, ili petlici protiv orlica... njima odgovara sve, a nama ne bas... dakle... krece euforija... 21h nije toliko daleko... pa neka nam je sa srecom na terenu... a vala i na ulicama ovog grada.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
Безвезе се ствара таква подлога за вечерашњу утакмицу, као да је опсадно стање  Smile Биће огроман број полицијских снага на улицама, неће смети да се приђе стадиону у кругу од не знам колико метара, ако се не поседује карта... Не би требало звиждати химни, само не знам где пише да је то забрањено... А и у сваком случају звиждање је крајње бенигно у односу на бомбардовање, погром једног народа, који су Французи, изгледа заборавили...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung galaxy s3
@Oblachak
Samo jedna ispravka , njima ne odgovara sve... Oni ako izgube mi smo u Africi...  Smile
A ne treba čovek da batali fudbal daleko od toga.... Mene ništa ne moze da iznervira kao poraz voljenog kluba...
Ili si vatreni navijač ili nisi...

@Bassnectar

Potpuno si u pravu... Sad su našli da kukaju da im se ne zvizdi himni... Da nam dolazi Malta misliš da bi neko zviždao himni ? Ne verujem...

Mi iz Pozarevca krećemo još u 17:30 !  Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2009, 10:15:13 od Ragingbull »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
bombardovanje? ne, to ne bi trebalo da se mesa sa sportom... u ostalom... nedavno kada nam je bio onaj cika iz usa, bili smo pod opsadnim stanjem i niko nije smeo ni da dise bez dozvole... a sada cemo kao da zvizdimo FR himni... mozda nismo dobro izvagali ko, kako i gde... pa nam se cini da su FR veci krivci od ovih drugih Smile

nego da se vratimo fudbalu Smile vecerasnje "opsadno stanje" je valjda prema pravilima SFF, a mi smo poznati po incidentima nakon sportskih manifestacija... tako da... ne cudi me.

Ragingbull, zar ne rekose kao izgubili ili ne oni idu na SP, odnosno ukoliko bi pobedili samo bi "potvrdili" prvu poziciju u grupi, a nama odgovara i pobeda, a vala i nereseno? Smile

p.s.
veliki pozdrav za PO Smile ove godine propustih vasar, ali sledece vala necu Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2009, 10:22:20 od Oblachak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
zvizdanje fr himni se pominje samo zbog toga sto su oni zvizdali na nasu himnu kad smo igrali kod njih...i sad,da bi pokazali svoju moc,ucenili su nas da ,ako zvizdimo, francuski fudbaleri ce napustiti stadion bez igre a to ce se voditi kao njihova pobeda jer ce cika Platini da to sredi....da,ovaj svet je pun pravde.....
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:44:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.