Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:37:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal  (Pročitano 44414 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Па има и ликова који по цео дан играј WoW

Pa ima i onih sto zevaju u forum po ceo dan k'o osma i ja, od kako je promenila avatar ne gasi joj se ona "prisutna" trakica Smile A u svoj svojoj bleji smetaju joj jos i radost na ulicama jer jelte resila da izadje konacno iz kuce a ono pijani sljam joj blokir'o GSP Smile

Smile Smile

ДОбро ти је рекао Smile Шалим се мало,али цура игра WoW Smile Smile

Веруј ми,знам доста људи који су баталили школу,или су понављали јер су играли. Такође знам једног дечка који је понављао јер је дечко радио склекове Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Znam ja to vrlo dobro, ako sam se nekom grupom najvise druzila to su upravo ti frperi, wow-ovci, magikovci i ostalo...Znam ih od onih sto im je to zanimacija sa vremena na vreme do onih koji se ne skidaju sa neta, koji po ceo dan vise po onim klubovima i obrcu karte, mice, loze se ne ribe koje izgledaju kao, nemam pojma, archerke i tako to.. Ne kazem ni da to nije bolesno, naprotiv, vec sam rekla da mi je to nekako u istom rangu kao ovi sto ceo dan bleje po kladzama ili evo, zene koje se po ceo dan razvlace po kaficima ili gledaju serije..Apsolutno nema razlike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Qtek 小米
Ја волим партизан, то је део мог наслеђа као што је национални и верски идентитет.
Али увек постоји али ... што би рекао један професор из основне.

Када сам први пут слушао Дуција Цимоновића на СОС-у, схватио сам да професионални спорт је изгубио душу и више не гајим неке посебне емоције према успесима спортиста и ретко пратим спортска дешавања.
Мада опет са друге стране свестан сам да и ми и преко спорта извозимо део наше културе и промовишемо нашу нацију и вредности.

Citat
..СПОРТ ЈЕ ПОТПУНО ИРАЦИОНАЛАН.Узмимо неког спринтера на 100 метара.И обори светски рекорд,помери резултат за коју стотинку.И цео свет му се диви,свуда је то ударна вест,цео стадион му се клања.Али какве то користи има за напредак човечанства??? шта је планета Земља добила тиме??? Да ли су престали ратови,глади,суше??? На сваких 3,6 секунди неко,на оовој нашој планети Земљи,умре од глади. Па док је "херој" истрчао тих 9 секунди,двоје људи је умрло,а трећи ће умрети док "хероја"буду фотографисали за насловне стране и ударне вести.Али живимо у таквом свету,где се цени материјално,а не духовно.И то је трагедија целе приче...

Citat
Mislim da je sport stranputica u borbi žene za emancipaciju,jer je nametnut taj model muskularizma i kvantiteta,znači brže-dalje-snažnije,i estetika,ne individualnost već taj model ko je jači,ko je jači taj pobeđuje.To je taj Kubertenov princip u sportu,tako da žena,da bi se dokazala kao vrednosno biće u sportu,ona mora da prihvati model muškog sporta,da se ponaša kao muškarac,da glumi muškarca,tako da je ona degradirana na dva načina-kao žena i u fizičkom smislu,jer mora da upotrebljava doping.Ja smatram da treba stvoriti takve oblike igre koji daju mogućnost svakom čoveku da učestvuje i da se tu adaptira,dakle duh tolerancije,solidarnosti i poštovanja,a ne muskularnog agresivnog borilačkog mentaliteta,koji eliminiše one koji su slabiji.Žena je u sportu degradirana na biće nižeg reda.Žena je simbol slabosti,i muškarac mora da se dokazuje u suprotnom smislu.I Kuberten i svi ti glavni ideolozi sporta su degradirali ženu,govorili su da žena koja nastoji da bude razumna,nije samo nenormalna već i monstruozna,čak i ženu kao razumno biće su  eliminisali.Sport je u svojoj suštini iracionalan.

Далеко од тога да се идеолошки слажем са њим, али све што је рекао у вези спорта је на месту.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 01:23:16 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Па сад,док ми овде проводимо сате,људи у Сомалији или некој другој земљи махом умиру. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
pa da, imas ta dva stava - to su ljudi koji sutiraju loptu i trce po terenu i na drugoj strane gde su fudbaleri bozanska bica i nalaze se na dresovima klinaca u kojima spavaju dok gledaju u njihove postere...

istina je negde izmedju ... i kapiram da intelektualne zene vise cene intelektualce, pogotovo danas ka muskarac ne mora da lovi i da baci sirovo meso na sto ... vec zena bira muskarca koji ce da prehrani porodicu onako kako se to danas uglavnom radi, sa mozgom ...

fudbaleri su u neku ruku u prostituciji, jer prodaju svoje telo ... pa se cesto najbolje slazu sa nekom viktorijom bekam koja takodje na neki nacin prodaje svoje telo ... nista za vredjanje, jednostavno stvar izbora ... svako koristi svoj talenat ...

sto se tice ovog umiranja svake sekunde u svetu , ipak je ovo planeta zemlja i ipak je nama malo u krvi da volimo da se nadmecemo u fizickim disciplinama, barem jos nekih 100 godina ... nismo mi samo racio

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Čitam temu, čitam i čitam, ali mi jedna stvar nikako ne ide u glavu:

svi sa ove diskusije, uključujući i mene, imaju sigurno po minimum 50 dana provednih na ovom forumu (što se lepo i vidi u profilima).
Ne samo to - mnogi od nas su se uživo i upoznali, ostvarili i održavaju kontakte raznih kvaliteta, idu na mala i velika okupljanja... I svi sigurno u svojoj karijeri na Bureku imamo provedenih makar jedan skoro ceo dan ovde.

Meni se desilo dosta puta da zaista veliki deo svog dana provedem ovde, što zbog simpatija prema samom forumu, ljudima na njemu, dostupnih informacija, različitih mišljenja, pa i navike. Jesmo li svi mi patološki slučajevi?

Tako isto bi mene ili nekoga od vas neko mogao nazvati fanatikom, bolesnim zavisnikom. Jer, koji đavo ti imaš da visiš na forumu po 4 sata na dan?

Imam baš ovakvu istu situaciju.

Zabavljam se sa momkom koji je pasioniran pratilac sporta. I to ne jednog sporta, nego više njih - fudbal, košarka, vaterpolo, Tour de France, odlasci na Partizanove utakmice, bilo da je fudbal ili košarka u pitanju.
Basketom se bavi rekreativno, zna biografije igrača Partizana od osnivanja kluba, o reprezentaciji da ne pričam.
Taj isti momak će za nekih mesec dana diplomirati (faks - arhitektura). Da, ima i devojku - mene, sa kojom provodi mnooogo vremena (sve više kako vreme odmiče).
Pored toga, ima ekipu sa faksa, staru ekipu iz srednje, pa i ekipu iz osnovne. I sa svima njima stigne da se vidi, ne naravno svaki dan, ali dovoljno često, onako kako svima njima skupa odgovara.
Da, ima i još jedan opasan porok - igra i igrice na računaru. PES, COD, onda još neke pucačine, više i ne pamtim... I quess what? Jedna je od najobrazovanijih i najpametnijih osoba koje poznajem. Ne, nisam subjektivna, jer je prilično nemoguće 4 godine biti subjektivan.

Da li ga smatram nekakvim fanatikom? Sledi dalje u priči...

Ja sam, kao što znate, pri kraju svojih studija, i završiću ih sa 22 godine (pre vremena, je l' te).
Za ove četiri godine studija nikad mi nije zafalilo slobodnog vremena (to se lepo i vidi po broju mojih poruka, između ostalog), izuzev možda u ispitnim rokovima, kad sam primorana da spremam 3 ispita istovremeno. Istina, često sam odsustvovala sa predavanja, jer mi je bilo zanimljivije da se još malo izležavam u toplom krevetu, a onda da se nakačim na Burek čim mognem.
Zamislite, imam čak i drugarice, i nikad se nije desilo da su baš sve zauzete, niti da sam ja na bilo koji način nedostupna za bilo koju varijantu druženja. A da li sam zavisnik od Bureka? Jesam. Svako od vas ko tvrdi za sebe drugačije ima problem sa iskrivljavanjem realnosti.

Ranije, meni je bilo čudno što moj momak tako pomno prati sport.
Njemu je, s druge strane, bilo čudno što ja visim ovde čim mi se ukaže prilika.
Jesmo li trebali zbog toga da se međusobno podžapamo, zbog prostog nerazumevanja?
Okej, nije mi jasno šta je zanimljivo u gledanju krda muškaraca na biciklima kako voze kroz Alpe.
Nije ni njemu jasno kako ja to ovde komuniciram sa ljudima koji ''ne postoje''.
Ali nam je oboma bilo jasno da su to naše strasti, i uvek je jedno poštovalo vreme koje ovo drugo uzdvoji za tu svoju strast. Nikad ni zbog jedne od tih stvari nismo dospeli ni u najmanji konflikt. Časna reč.

Ideš u BG na utakmicu? Lepo se provedi.
Ideš da se nađeš sa forumašima? Lepo se provedi.

Mislim da vam je poenta jasna.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 02:42:21 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Лепо Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
A da li sam zavisnik od Bureka? Jesam. Svako od vas ko tvrdi za sebe drugačije ima problem sa iskrivljavanjem realnosti.

cost/ benefit, ako si spremna da se kladis u 300evropljana ja se vise ne pojavljujem ovde ikad.  Smile

btw da li postoji varijanta da i ti pored svog muza malo preterujes ? ako postoji, jel niko ne sme to da ti kaze ?

edit: zavisnost se gleda i po prioritetima, po meni svako kome je fudbal, komp, pa cek i drustvo iz jukra zanimljiviji od zene ... pa, nije u mom fazonu sigurno
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 02:50:12 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Pa dobro Bambina, ali zaboravljas da nisu svi tako sposobni i organzovani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
A da li sam zavisnik od Bureka? Jesam. Svako od vas ko tvrdi za sebe drugačije ima problem sa iskrivljavanjem realnosti.

cost/ benefit, ako si spremna da se kladis u 300evropljana ja se vise ne pojavljujem ovde ikad.  Smile

btw da li postoji varijanta da i ti pored svog muza malo preterujes ? ako postoji, jel niko ne sme to da ti kaze ?

Neću da se kladim, nedostajala bi mi tvoja virtuelna galerija. Wink

Ovo donje pitanje baš i ne razumem... U čemu to preterujem? Smile
Pa dobro Bambina, ali zaboravljas da nisu svi tako sposobni i organzovani  Smile
Baš zato se neke stvari (sve stvari?) ne smeju generalizovati. Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 02:50:19 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 09:37:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.