Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:15:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal  (Pročitano 43937 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Slave ljudi... raduju se... retko imaju prilike, pa je malo burnije...
U tom sljamu koji je kruzio po gradu bio sam i ja, i vecina meni dragih ljudi koji nisu na moru...
Svi smo bili savrseno trezni, ali nakon nekoliko godina, konacno ponovo srecni zbog jednog sportskog uspeha...

Sta, ti i tvoji ortaci ste se penjali na konja, rabzijali flase po gradu, skakali po autobusima, smarali prolaznike na ulici?

Neka slave, al' civilizovano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
sta znaci civilizovano slaviti?
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Sta, ti i tvoji ortaci ste se penjali na konja, rabzijali flase po gradu, skakali po autobusima, smarali prolaznike na ulici?
Ne, vozili smo se, trubili i pevali, kao i ostalih 99% ljudi. Neki su virili kroz siber, peli se kroz prozor, izlazili da se grle i ljube medjusobno....
A sto se tice pijanih budala koje su pravile sranje, svako vece ces ih naci daleko vise ispred par boljih splavova i klubova, nego sto ih je juce na Trgu bilo.
Kada pricas o mnozini, pricas o masi, a ne o pojedincima...
Budala je uvek bilo i bice... ogromna vecina je juce bila i civilizovana i dostojanstvena...

Citat
Neka slave, al' civilizovano.
Da li je ikada igde u svetu sportska pobeda proslavljena na nacin kojim bi ti bila zadovoljna... dakle bez alkohola, blokiranja centra grada, sirena, vatrometa i svega drugog sto ti smeta...
Mozda u Vatikanu... a i to verovatno zbog beznacajnosti uspeha i godina slavljenika...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
Vecina ljudi uglavnom ladi mosnice vecinu vremena... bilo da su navijaci, pisci, automehanicari, slikari, studenti, glumci...

da, samo sto su oni koji gledaju tekme po ceo dan po zanimanju lelemudi ... i ne bi bas stavljao tog mehanicara koji se sahrani od posla u isti kos ...

i naravno, niko ovde ne sikanira onog ko gleda tv, tekme, teletext u kladzi po ceo dan ... mene licno bas tangira ...

ali oni koji procitaju 10 knjiga nedelno su 'kucne ptice' ...
ovi sto slusaju metal, su metalci, imaju crne majice ...
ovi sto trce su fitnesfrikovi ... blabla, to su sve stereotipi , ali nisu svi za dzabe ...

zene su rekle da ne vole likove koji prate fudbal nonstop koliko sam razumeo

Citat
Slave ljudi... raduju se... retko imaju prilike, pa je malo burnije...
U tom sljamu koji je kruzio po gradu bio sam i ja, i vecina meni dragih ljudi koji nisu na moru...
Svi smo bili savrseno trezni, ali nakon nekoliko godina, konacno ponovo srecni zbog jednog sportskog uspeha...

sta bi sa onim, dok ne smetas nikom ili tako nesto ?

salim se, podrzavam slavlje ... ne uzima se zlato svaki dan.. ali ja ne zakrcim ulicu, a te petarde na 15 min ni meni nisu nista strasno cak naprotiv ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 
Nebitno je  Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 21:16:46 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
 Izvinjavam se shto prekidam diskusiju...hocu samo da dodam,da navijanje nema veze sa polom choveka...,meni je normalno da zhena-devojka gleda  tekmu...bar ja gledam..a, gleda i moje zhensko dete.Sad ce neko reci da sam mushkaracha, jesam Smile

Sinoc kad mi chuka nije stala dok sam gledala vatrepolo...tako sad po malo kuckam i gledam kosharku (igraju klinci..tj, zavrshili su i osvojili zlato  Smile)

...a, civilizovano navijanje...mislim da toga nema, jer svi mi opsujemo...a, to nije kulturno, jel Smile

E, sad...okupljanje u gradu..pa gde ce mladi da proslave ako ne kod Konja..uz pivo, pesmu...a, matorci nek izvine, i nek se sete kad su oni bili mladi.

p.s. @Osma..upade Ti sa postom...Nisam ga prochitala, ali iz predhodnih vidim da Ti smeta kad se okupe mladi, i slave pobedu nashih ...

Nekim ljudima je ' ventil' crtanje, nekim je shoping, a nekim je navijanje...a, nekim gledanje  shpanskih serija Smile
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 21:18:46 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
da, samo sto su oni koji gledaju tekme po ceo dan po zanimanju lelemudi ... i ne bi bas stavljao tog mehanicara koji se sahrani od posla u isti kos ...
Ti koji gledaju utakmice po ceo dan po zanimanju mogu biti bilo sta.
I ja bih stavljao tog mehanicara, posto vecina njih radi jako malo i vecinu vremena provode baveci se slicnim intelektualnim zagonetkama kao prosecan alkoholicar na gajbi ispred prodavnice...
Broj ljudi koji zaista radi nesto iole ozbiljno po pitanju svog zivota je gotovo beznacajan... I medju onima koji imaju neki posao koji rade tako da u 17:00:01, ako ne i ranije, istrcavaju...

Citat
i naravno, niko ovde ne sikanira onog ko gleda tv, tekme, teletext u kladzi po ceo dan ...
A zbog cega bi ga sikanirali? To je njegov zivot. Njegova stvar. Koja nikog ne ugrozava. I u koju niko nema pravo da se mesa.

Citat
ali oni koji procitaju 10 knjiga nedelno su 'kucne ptice' ...
ovi sto slusaju metal, su metalci, imaju crne majice ...
ovi sto trce su fitnesfrikovi ... blabla, to su sve stereotipi , ali nisu svi za dzabe ...
Sve je to lepo, ali ne vidim da je ijedna grupa dobila epitete kakve su dobili zaljubljenici u fudbal.

Citat
zene su rekle da ne vole likove koji prate fudbal nonstop koliko sam razumeo
Zene ce da porastu pa ce da nauce da se suprug i otac zajednicke dece ne gleda kroz to da li voli da gleda fudbal sa drustvom... Ili nece da porastu pa ce da traze princa na belom konju koji nikad nece doci... Ili ce im se desiti nesto deseto... Ali u svakom slucaju, to sto ovako kazu, ne znaci ama bas nista...
Ja koliko vidim, od nas koji fudbal i ostale sportove gledamo zajedno, niko sa zenama i devojkama nije imao vecih problema u zivotu...

Citat
sta bi sa onim, dok ne smetas nikom ili tako nesto ?
Isto sto i sa onim da vecina ne sme da ispasta zbog manjine...
Nekome sigurno smeta slavlje.. ne zanima ga vaterpolo... svetsko prvenstvo...
Nek se pretrpi taj jedan ili dva dana svakih nekoliko godina...

Citat
.. ali ja ne zakrcim ulicu
Ovo je Beograd. Ovde ne mora da se osvoji zlato da bi ulice bile zakrcene... To nije problem do onih koji slave, nego do toga sto je saobracajna infrastruktura pravljena za 500 000 ljudi a ne 2 000 000 ...

Citat
I sada ce neko ko se osetio prozvanim da se javi i da kaze kako ti ljudi koji tako slave nikoga ne ugrozavaju. A kako to ne? Bacaju sta stignu na ulice, voze pijani(medju savrseno treznim ljudima juce je bilo i gomilu pijane stoke - da stoke, huligana, navijaca, shabana koji su takvi i inace ali im je to slavlje juce samo dalo jos vise slobode), smaraju druge ljude, sto se meni juce desilo da trpim smaranja od pijane budale...A da ne pricam da ceo taj ''nered'' koji naprave na ulicama tako fino utice na saobracaj pa ti povratak kuci bude misaona imenica.
Moze to da se postavi i drugacije... recimo... A sta ces ti tamo u to vreme ako te to ne zanima?
Nisu se iznenada vanzemaljci spustili na zemlju, desilo se nesto sto je imalo svoj razvoj poslednjih 10 dana... i kulminaciju juce uvece...
Ako vec zelis da izbegnes sve to imas sasvim dovoljno vremena.. Mi kad smo stigli nikog nije bilo, sigurno smo 10ak krugova odvezli po gradu dok se skupila iole ozbiljnija masa ljudi i za sve to vreme a i u prvo vreme od skupljanja prevoz je funkcionisao savrseno....
Ako je bas do toga da se pobegne od sljama, imalo se i kad i gde...
Posle 11:15 kad su se ljudi skupili i onako gotovo da prevoza i nema.

Citat
To uopste nije tacno i ne mozes bas to da mi pricas jer ne zivim bas u jajetu...Jos najjache da je juce 99% ljudi bilo trezno, daj molim te - postoji tazlika izmedju ljudi koji slave i ljudi koji su se ubili od alkohola, to je vidljivo i procenat pijanih uopste nije bio mali.
Procenat pijanih ljudi koji su pravili sranje je bio beznacajan...
To ne znaci da ih nije bilo. Zakon velikih brojeva. Nek je 1% bilo budala - to je 100 ili 200 ljudi. Pa opet, ne mislim da svi oni koji su juce kruzili gradom zasluzuju da ih nazivas sljamom...
Moguce da nisam u toku, ali koliko ja znam nije bilo ni polupanih izloga, ni bilo kakve materijalne stete... Sudara, tezih povreda, zrtava... Tako da ne vidim gde je problem...

Citat
A sto se splavova tice, bila sam tamo hiljadu puta i procenat pijanih ludi na vecini uopste nije toliko velika niti su to pijani ljudi koji bi ti razbili flasu o glavu.
Ni ovi nikom nisu razbili flasu o glavu...
Procenat pijanih ljudi ni tamo ni tu nije veliki, ali su apsolutni brojevi veliki - samim tim pijanih balavaca ima koliko god volis... i dobar deo njih seda za volan...

Citat
Ne vidim uopste kako su bili civilizovani i dostojanstveni, meni je ono seljanija prve vrste, pa neka se nadje prozvan ko kako hoce. Posto se toliko pozivate na to''neka svako uziva u necemu dokle god to nekome ne smeta i nekoga ne ugrozava''...E pa slucaj sa ovim nije takav..
Tebi je to seljanija, meni su neke druge stvari seljanija... Zivot je reka... Tebi ako to smeta, ne treba da budes tamo...
Ogromnoj vecini ljudi koja je bila tamo to nije smetalo...
Ne moze njih 20 000 da se prilagodi tebi...
Nekad manjina mora malo da istrpi zbog vecine...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Znaci, ako sam dobro shvatila:

zivi svoj zivot, ne osudjuj drugi ako te ne ugrozava
ako te ugrozava, strpi se, ti si u manjini
i ne izlazi kad se vecina raduje, ako ti to smeta, sjedi u kuci.

mislim ..

Citat
Ti koji gledaju utakmice po ceo dan po zanimanju mogu biti bilo sta.
Ajde?
Kako neko ko radi pet dana u sedmici, po 8h dnevno, moze da cijeli dan gleda utakmice?

Citat
Sve je to lepo, ali ne vidim da je ijedna grupa dobila epitete kakve su dobili zaljubljenici u fudbal.
Nije poenta koja je grupa u pitanju, poenta je da je svaki oblik fanatizma los. Pa sad jel neko trci 6h dnevno ili gleda utakmice, apsolutno je nebitno.

Citat
Zene ce da porastu pa ce da nauce da se suprug i otac zajednicke dece ne gleda kroz to da li voli da gleda fudbal sa drustvom...
I opet .. par zena ovdje sve vrijeme prica o ljudima koji cijeli dan gledaju utakmice, nista ne rade osim toga. TO je isto kao kad bih sad rekla 'supruga i zena zajednicke djece se ne gleda kroz to da li voli da gleda spanske sapunice ili ne'. Valjda ce sad biti jasnije.
Niko ovdje ne prica o ljudima koji pogledaju utakmicu, zabave se, sve u nekoj mjeri, rade nesto u zivotu i imaju ambicije vece od toga da manchester dobije ligu prvaka.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
ovako, nas dvojica ko da pricamo na spanskom ...

drugo je kad odgledas finale/polufinale sampionata, drugo kad ides i pratis sve utakmice ... zaposlen nisi sigurno, mozemo da  zakljucimo tih par stvari.
... ne gledas sve tekme, ne znam sto se stavljas u tu grupu ... o znacajnosti zivota ne bih

Citat

mozda jer sad pricamo o temi a oni su tema

Citat
Zene ce da porastu pa ce da nauce da se suprug i otac zajednicke dece ne gleda kroz to da li voli da gleda fudbal sa drustvom... Ili nece da porastu pa ce da traze princa na belom konju koji nikad nece doci... Ili ce im se desiti nesto deseto... Ali u svakom slucaju, to sto ovako kazu, ne znaci ama bas nista...
Ja koliko vidim, od nas koji fudbal i ostale sportove gledamo zajedno, niko sa zenama i devojkama nije imao vecih problema u zivotu...

kapiram da nikom ne smeta nesto dok je u granicama normale, osim ako nisi sportski komentator, menadzer ili skaut ...

Citat
Isto sto i sa onim da vecina ne sme da ispasta zbog manjine...
Nekome sigurno smeta slavlje.. ne zanima ga vaterpolo... svetsko prvenstvo...
Nek se pretrpi taj jedan ili dva dana svakih nekoliko godina...

a da se jednostavno normalnije slavi ? nemam nista protiv glasnoce ali demoliranje i mene nervira... i tebe bi da drzis trafiku na trgu pa mislim da se mozemo sloziti

Citat
Ovo je Beograd. Ovde ne mora da se osvoji zlato da bi ulice bile zakrcene... To nije problem do onih koji slave, nego do toga sto je saobracajna infrastruktura pravljena za 500 000 ljudi a ne 2 000 000 ...

a moras da slavis tako sto napravis jos vece sranje nekom drugom ? nekoj ambulantnoj jedinici koja prolazi mozda ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
@cesarica:

Citat
Ajde?
Kako neko ko radi pet dana u sedmici, po 8h dnevno, moze da cijeli dan gleda utakmice?
Vrlo lako, utakmice su u vecernjim terminima, a weekendom u popodnevnim.
Isto kao sto neko ko radi 40h nedeljno moze da cita 10 knjiga mesecno, ide redovno na koncerte, u bioskop, uzima DVD-ove iz kluba, izlazi redovno, bavi se nekim hobijem... Stvar dobre organizacije.

Citat
Nije poenta koja je grupa u pitanju, poenta je da je svaki oblik fanatizma los. Pa sad jel neko trci 6h dnevno ili gleda utakmice, apsolutno je nebitno.
Fudbal gleda vise od milijardu ljudi.... Koliko njih ga gleda 6h dnevno? Jel ima cetvorocifren broj?
Cak i oni koji spadaju u najzagrizenije, gledaju nekoliko meseci godisnje svake ili svake druge nedelje utorkom i sredom po jednu (ukupno 4h nedeljno), i weekendom subotom ili nedeljom po jednu ili dve, uglavnom jednu (jos 4h nedeljno). Van toga gotovo da i nema utakmica a i prenosa. Prvenstvo sveta je jednom u 4 godine, prvenstvo Evrope takodje. Traje nekoliko nedelja. I tada vecina gleda 2-3 utakmice nedeljno.

Citat
I opet .. par zena ovdje sve vrijeme prica o ljudima koji cijeli dan gledaju utakmice, nista ne rade osim toga.
Ti ljudi su popuno beznacajni... i promil je mnogo.

Citat
TO je isto kao kad bih sad rekla 'supruga i zena zajednicke djece se ne gleda kroz to da li voli da gleda spanske sapunice ili ne'. Valjda ce sad biti jasnije.
Ja i ne sporim da se ne gleda kroz to, nisam ja potegao argument da devojke ne vole momke koji gledaju utakmice... i nisam ja bio taj koji je u poslednjih nekoliko meseci rekao da "mom decku fudbal ne sme da bude vazniji od mene". To su rekle razne pripadnice tvog pola. Ne mali broj njih.

Citat
Niko ovdje ne prica o ljudima koji pogledaju utakmicu, zabave se, sve u nekoj mjeri, rade nesto u zivotu i imaju ambicije vece od toga da manchester dobije ligu prvaka.
Problem je u meri...
Jer niko ne gleda to tako kako se ovde predstavlja... ustane, ode u kladionicu, gleda fudbal dok ne bude fajron, pa na spavanje, a ovde se predstavlja kao da je to bas tako...
U ostalom... mnogo vise zena gledaju svakodnevno serije ili filmove, nego sto muskaraca gleda svakodnevno fudbal...
I u oba slucaja, to je potpuno nebitno i to je nesto sto je njihova licna stvar...

Citat
Znaci, ako sam dobro shvatila:

zivi svoj zivot, ne osudjuj drugi ako te ne ugrozava
ako te ugrozava, strpi se, ti si u manjini
i ne izlazi kad se vecina raduje, ako ti to smeta, sjedi u kuci.

mislim ..
Sto, jel ima nesto pogresno u ta tri reda?

Iako ja to nisam rekao tako...

Zivi svoj zivot, i pusti druge da zive svoj, ako te ne ugrozavaju. Ako tebi jednom smeta nesto sto veseli hiljade ljudi oko tebe, sta ces tu? Ne moras ici kuci, idi negde gde tih ljudi nema. To se desava u gradskom jezgru precnika kilometar, jednom u nekoliko godina.

@yourtoiletpaper:

Citat
drugo je kad odgledas finale/polufinale sampionata, drugo kad ides i pratis sve utakmice ... zaposlen nisi sigurno, mozemo da  zakljucimo tih par stvari.
... ne gledas sve tekme, ne znam sto se stavljas u tu grupu ... o znacajnosti zivota ne bih
Zavisi koliko ti je to bitno u zivotu... ako ti je dovoljno bitno, organizovaces zivot u skladu sa tim...
Gledao sam sve tekme Univerzitetskog turnira u kosarci (koje su igrane u Areni), nekim danima sam i po 6-8 sati provodio u Areni, jer je bilo po 4 utakmice za redom.
I? Meni je to zadovoljstvo. Nekome je zadovoljstvo da se kupa na Adi to vreme...
Jel iko ispastao zbog mog odlaska tih 10ak dana? Nije.
Jel posao ispastao? Nije.
Jesam li ikome smetao? Nisam.

Citat
Citat
mozda jer sad pricamo o temi a oni su tema
Tema su ljudi koji vole fudbal (ili neki drugi sport) ne patoloski zavisnici.

Citat
a da se jednostavno normalnije slavi ? nemam nista protiv glasnoce ali demoliranje i mene nervira... i tebe bi da drzis trafiku na trgu pa mislim da se mozemo sloziti
a moras da slavis tako sto napravis jos vece sranje nekom drugom ? nekoj ambulantnoj jedinici koja prolazi mozda ?
Da li je juce i jedna trafika stradala? Bio i jedan ranjenik? Da li je iciji automobil stradao? Da li je ijedan autobus ostecen? Ne.
Da li je u slucaju 95% proslava te vrste bilo isto tako? Apsolutno.
Bilo je i proslava sa par ostecenih objekata. 2002. godine kad se slavio Indijanopolis preko 200 000 ljudi je bilo na Trgu. Pa opet, nije bilo nista krupno, mozda je obijeno jedno dva frizidera sa sladoledima...
Na docecima, isto tako nikada nije bilo nikakvih incidenata....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:15:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.