Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal na Olimpijskim igrama 2008  (Pročitano 49903 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Ronaldinjo piše brazilsku istoriju

Ronaldinjo tvrdi da je silno motivisan za takmičenje na Olimpijskim igrama.

Brazilski reprezentativac pridaje veliki značaj turniru u Kini iako, zbog pravila FIFA, na olipmijskim igrama ne mogu da učestvuju najbolje selekcije.

"Ono što me motiviše je šansa da osvajanjem zlata ispišemo stranicu istorije brazilskog fudbala. Olimpijske igre su veoma važno takmičenje, po značaju odmah posle Svetskog prvenstva", izjavio je Ronaldinjo u Šenjangu.

Zlatna olimpijska medalja jedini je trofej koji brazilska reprezentacija nije osvojila do sada. "Karioke" imaju dve srebrne medalje, sa Igara u Los Anđelesu 1984. i Seulu 1988. godine.

"Malo igrača je imalo priliku da dva puta učestvuje na Olimpijskim igrama. Drago mi je što sam jedan od njih", naveo je Ronaldinjo, koji je bio član nacionalnog tima i na OI u Sidneju 2000. godine.

Ronaldinjo zbog povrede nije igrao u poslednja četiri meseca, a u ovom prelaznom roku prešao je iz Barselone u Milan.

"Za mene je ovo novi početak, nadam se da ću već u Pekingu pokazati ono što znam. Srećan sam što sam dobio novu priliku", dodao je Brazilac.

Reprezentacija Brazila će 7. avgusta u prvom kolu olimpijskog turnira igrati protiv Belgije, a očekuje se da će se Ronaldinjo naći u startnoj postavi.

Pored ova dva tima, u Grupi C još igraju Kina i Novi Zeland.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
FSS tuži Nant

Fudbalski savez Srbije najavio je danas da će podneti tužbu
 protiv francuskog kluba Nanta koji srpskim igračima Filipu
Đorđeviću i Stefanu Baboviću nije dozvolio da nastupe na
Olimpijskim igrama u Pekingu.

Nant je, po propistima Svetske fudbalske federacije (Fifa), bio dužan
da, kao i svi ostali klubovi, igračima starim do 23 godine omogući
učestvovanje na Olimpijskim igrama.

"U pitanju je grubo nepoštovanje propisa Fifa... Nacionalni tim
Srbije drastično je oslabljen na Olimpijskom turniru, a mladim
fudbalerima je na nepravedan način uskraćena želja da brane boje
svoje zemlje na najvećem sportskom događaju", piše u saopštenju
FSS.

FSS je saopštio da razmatra i mogućnost da pokrene procese i protiv
nemačkih klubova Herta i Verder koji su odugovlačili sa puštanjem
srpskih reprezentativaca Gojka Kačara i Duška Tošića. Odluka o
pokretanju tih postupaka biće doneta posle razgovara sa
reprezentativcima.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
6 avgust -  zene

Argentina      - Kanada       (11.00)
Nemacka       - Brazil       (11.00)
Japan          - Novi Zeland  (11.00)
Kina           - Svedska     (13.45)
Severna Koreja - Nigerija     (13.45)
Norveska      - SAD          (13.45)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Remi Brazilki i Nemica na startu

Ženske fudbalske reprezentacije Nemačke i Brazila igrale su bez golova u prvom meču olimpijskog turnira.

Duel grupe F u Šenjangu je bio prvi okršaj u bilo kom sportu na 29. Olimpijskim igrama, koje će u petak biti svečano otvorene u Pekingu. U preostalim mečevima igranim istovremeno Japan i Novi Zeland igrali su 2:2, dok su Argentinke poražene od Kanade 2:1.

Derbi u Šenjangu doneo je zanimljivu i kvalitetnu igru ekipa, koje su se sastale prošle godine u finalu Svetskog prvenstva u Kini (Nemice tada dobila 2:0).

Obe ekipe imale su po nekoliko sjajnih prilika, ali su greške napadača i dobre intervencije golmana sačuvale mreže netaknutim.

U grupi F nastupaju još Severna Koreja i Nigerija, ap ne bi trebalo da bude problema za dva favorizovana tima, jer dalje idu po dva tima iz sve tri grupe, plus još dva najbolja trećeplasirana.

Kanađanke su u grupi E, u Tjanđinu, golovima Kendes-Meri Čepmen u 27. minutu sa 25 metara i Kare Leng u 72. minutu, a rezultat je pet minuta pre kraja smanjila Ljudmila Manikler.

Kasnije se na istom stadionu igra drugi meč u toj grupi, u kojem se sastaju Kina i Švedska.

Najviše uzbuđenja bilo je u Ćinhuangdau, gde se igra grupa G. Novozelanđanke su vodile 2.0 (Kirsti Jalop u 37. i Ember Hern u 55. minutu iz penala), ali je u finišu meča Japan uspe da iščupa bod, pogocima Aje Mijame u 72. iz penala i Homare Save u 87. minutu).

I u toj grupi derbi se igra kasnije tokom dana, a sastaju se Norveška i SAD.

Izvor: B92

Đukić: Velika očekivanja u Pekingu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić izjavio je da lično ima velika očekivanja od Olimpijskih igara u Pekingu, ali da mu je prva želja da odmeri snage sa jakim protivnicima.

"Na prvom mestu želimo da odigramo mečeve protiv veoma jakih selekcija, poput Argentine, Obale Slonovače i Australije sa kojima igramo u grupi. Imamo dobru ekipu, koja je sačinjena od dosta potencijalnih seniorskih reprezentativaca. Pored rezultata želim i da isprobam koliko ko može da pruži", kazao je Đukić Beti pre polaska u Peking.

Đukić je istakao da igrače neće opterećivati zahtevanjem plasmana u određene faze takmičenja.

"Veoma je teško postavljati neke ciljeve. U teškoj smo grupi, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo. Lično, moja očekivanja su velika, kao i uvek maksimalna. Od igrača ću i tražiti samo da daju maksimum, a videćemo koliko je to, ne želim da ih opterećujem", naveo je Đukić.

Srpski fudbaleri će takmičenje u Šangaju početi u četvrtak utakmicom sa Australijom u grupi A.

"Australija je čvrsta ekipa, većina njenih fudbalera igra u engleskoj Premijer ligi, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu i snazi. Igraju u sistemu 4-3-3, fizički su veoma snažni, mogu da igraju na duge lopte, ali i kratke pasove, dakle raznovrsno", ocenio je Đukić.

Srpski selektor je naglasio da njegov tim mora da Australijance shvati veoma ozbiljno, pre svega zato što tim duelom počinje takmičenje.

"Prva utakmica je uvek bitna, jer ako dobro uđete u takmičenje, to vam daje veliko samopouzdanje... Idemo hrabro, odvažno, sa maksimalnim ambicijama i željama", rekao je Đukić i dodao da su svi svesni veličine Olimpijskih igara.

"Dovoljno govori podatak da su se zbog Olimpijskih igara i ratovi prekidali. Svima nam je velika čast što ćemo biti njeni učesnici", istakao je Miroslav Đukić.

Stojković: Težimo četvrtfinalu

Đukić je izjavio da je svestan da njegovu ekipu očekuje težak posao u duelu sa Australijom na otvaranju Olimpijskih igara, ali je dodao da je uveren u uspeh "orlova".

"Verujem u momke, znam da je njihova želja ogromna. Igraće Srbija, bićemo jedan kolektiv. Ubeđen sam, dovoljno moćan da ispuni očekivanja. Znam da nas očekuje tvrda i izjednačena utakmica, gde jedna greška moze da odluči pobednika. Zato je mi nikako ne smemo napraviti", dodao je srpski selektor.

Đukić, međutim, nije želeo da odgovori na pitanje da li ova generacija fudbalera može da ponovi uspeh ranijih timova bivše Jugoslavije, koji su na Olimpijskim igrama osvajali jednu zlatnu, tri srebrne i jednu bronzanu medalju.

"Pričamo i radimo samo korak po korak. Najpre je sve podređeno Australiji, kasnije možemo da govorimo o novim ciljevima", naveo je Đukić, koji je srpsku reprezentaciju preuzeo posle neuspešnih kvalifikacija za ovogodišnje Evropsko prvenstvo.

Golman Vladimir Stojković izrazio je zadovoljstvo što će imati priliku da učestvuje na najvećem sportskom takmičenju sveta, a posebno zato što je fudbalerima pripala čast da budu prvi predstavnici Srbije u kolektivnom sportu u istoriji olimpijskih igara

"Kao sportista, osećam veliku sreću. Kao kapiten, ispunjen sam ponosom što ćemo prvi predstavljati Srbiju u kolektivnim sportovima. To je nezaboravno, to mnogo znači. Znajte da nas već samo to obavezuje u ogromnoj meri da ostvarimo najbolji rezultat", rekao je Stojković.

"Idemo hrabro, težimo četvrtfinalu, ali mudro, bez velikih obećanja", dodao je kapiten srpske reprezentacije.

Duel Srbije i Australije igraće se u petak u Šangaju, od 11 po našem vremenu. Drugi meč grupe A odigraće Argentina i Obala Slonovače.

Mesi ne mora u Peking!

Sud za sportsku arbitražu odlučio je da igrač Barselone Leo Mesi ne mora da igra za Argentinu na Olimpijskim Igrama u Pekingu.

FIFA je donela odluku da su klubovi prisiljeni da puste igrače da igraju za svoje reprezentacije na OI. Barselona se žalila na tu odluku Sudu za sportsku arbitražu i žalba Katalonaca je uvažena, tako da će Mesi moći da se vrati u Španiju. Ipak, Uprava Barselone će uprkos odluci Suda možda dozvoliti Mesiju da igra u Pekingu, pošto je "najbitnije da Mesi bude srećan", kako je izjavio trener Gvardiola.

Predsednik kluba Đoan Laporta želeo bi da mladi Argentinac bude dostupan za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Istovremeno, Sud za sportsku arbitražu doneo je istu odluku i za Brazilce Dijega i Rafinju koji nastupaju za Verder i Šalke.

Generalni sekretar SSA Metju Reb izjavio je da je tročlana komisija donela odluku u korist klubova pošto se Olimpijski turnir ne nalazi u zvaničnom kalendaru FIFA tako da ne postoji dokaz da su klubovi obavezni da donesu odluku da puste igrače.

Klubovi koji učestvuju u kvalifikacijama za Ligu Šampiona tako bi bili u riziku da izgube više miliona evra u slučaju neuspeha, zbog izostanaka bitnih igrača.

Odluka SSA najverovatnije neće ići u prilog Fudbalskom savezu Srbije koji je odlučio da tuži Nant koji nije pustio Stefana Babovića i Filipa Đorđevića da predstavljaju Srbiju u Pekingu.

Ova odluka bi mogla da utiče i na ostale igrače koji su pozvani da učestvuju na Olimpijskim Igrama, što bi posebno moglo da obraduje menadžera Liverpula Rafu Benitesa koji je više puta izneo javno negodovanje zbog odluke da je Rajan Babel prinuđen da igra za Holandiju.

Liverpul će takođe igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona, protiv Standarda iz Liježa sledeće nedelje.

Predsednik FIFA Sep Blater izjavio je kako je "razočaran odlukom Suda, ali da će ta odluka biti poštovana" i u međuvremenu je poslao faksove Šalkeu, Verderu i Barseloni sa molbom da ipak puste svoje igrače da igraju na Olimpijskim Igrama.

« Poslednja izmena: 06. Avg 2008, 15:41:37 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
06.08. 11:00     Argentina - Kanada              1:2(0:1)
06.08. 11:00    Japan  - Novi Zeland             2:2(0:1)
06.08. 11:00    Nemačka - Brazil              0:0(0:0)
06.08. 13:45    Kina - Švedska                 2:1(1:1)
06.08. 13:45    Norveška - Usa                    2:0(2:0)
06.08. 13:45    Sev. Koreja  - Nigerija      1:0(1:0)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Mesi igra protiv Obale Slonovače

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Batista istakao je da Lionel Mesi želi da na Olimpijskim igrama u Pekingu igra za reprezentaciju svoje zemlje.

Mesi je prisustvovao pripremama "gaučosa" za Olimpijske igre, ali je Sud za arbitražu u sportu u sredu presudio da klubovi nisu obavezni da igračima dozvole da nastupe u Pekingu.

Sud je takvu odluku doneo kada su se tri evropska kluba, uključujući i Mesijevu Barselonu, žalila na saopštenje FIFA po kojem ekipe moraju da igračima starim do 23 godine dozvole da igraju u Pekingu.

"Mesi će sigurno biti u startnoj postavi za utakmicu sa Obalom Slonovače u četvrtak. Siguran sam da će sa nama biti do kraja takmičenja", rekao je Batista, koji je već saopštio tim za duel sa Obalom Slonovače.

Mesi je, kao što se i očekivalo, zauzeo mesto u startnoj postavi.

Batista je najavio da će predstavnici Fudbalskog saveza Argentine pokušati da Barselonu nagovore da Mesija oslobodi obaveza tokom Olimpijskih igara.

"Mesi nam je rekao da želi da ostane sa nama", kazao je Batista.

Spor pred sudom u Lozani, pored Barselone, dobili su i nemački klubovi Verder i Šalke, koji nisu želeli da se u kvalifikacijama za evropske kupove odreknu Brazilaca Dijega, odnosno Rafinja.

Nije, međutim, poznao da li se Verder žalio i na odlazak srpskog reprezentativca Duška Tošića.

Odluka CAS, takođe, mogla bi da i ostale klubove ohrabri da traže da im se igrači vrate iz Kine.

"Ne razumem zašto je odluka doneta dan pre početka takmičenja. Već nekoliko godina znamo za Olimpijske igre", rekao je francuski trener Žerar Žili, koji u Kini predvodi reprezentaciju Obale Slonovače.

Izvršni direktor (MOK) za Olimpijske igre Gilbert Feli ocenio je da je odluka CAS "žalosna za sportiste" i za to okrivio nejasna pravila FIFA.

"Sportisti su ovde i sanjaju Olimpijske igre. Voleli bismo da vidimo pojašnjenje propisa kako bi mladi igrači ubuduće mogli da igraju na turniru", rekao je Feli.

"Ovde govorimo o trojici sportista. U ostalim zemljama klubovi su igračima dozvolili da igraju u Pekingu i mi im zahvaljujemo na tome što razmišljaju o olimpijskim vrednostima", kazao je Feli.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Najbrži gol na ženskom turniru

Dvadeset devete Olimpijske igre svečano će biti otvorene u petak, ali takmičenja su počela već u sredu, utakmicama prvog kola ženskog turnira u fudbalu.

Slavu je pobrala igračica Norveške Leni Larsen Kaurin, koja je u pobedi od 2:0 nad Sjedinjenim Američkim Državama postigla gol u drugom minutu - najbrži u istoriji ženskog fudbala na OI.

Do danas je rekord držala Nemica Pija Vunderlih. Ona je u Atlanti 1996. godine zatresla mrežu u četvrtom minutu okršaja sa Brazilkama.

REZULTATI PRVOG KOLA

GRUPA E: Argentina - Kanada 1:2, Kina - Švedska 2:1.

GRUPA F: Nemačka - Brazil 0:0, DNR Koreja - Nigerija 1:0.

GRUPA G: Norveška - SAD 2:0, Japan - Novi Zeland 2:2.

Utakmice drugog kola na rasporedu su u subotu, 9. avgusta. U četvrtfinale će se plasirati po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15;
mob
Nec 
da li neko zna gdje mogu vidjeti sastave za današnje mečeve?
IP sačuvana
social share
Potpis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Fudbal (muskarci):

Australija       - Srbija      (11.00)
Japan            - SAD         (11.00)
Brazil           - Belgija     (11.00)
Honduras         - Italija     (11.00)
Obala Slonovace - Argentina   (13.45)
Holandija        - Nigerija    (13.45)
Kina             - Novi Zeland (13.45)
Juzna Koreja    - Kamerun     (13.45)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Srbija – Australija (11h)

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Australije u četvrtak ujutro od 11 časova u Šangaju u prvom kolu Grupe A olimpijskog turnira. Selektor Miroslav Đukić izjavio je da veruje u svoje igrače i da je ubeđen da Srbija ima dovoljno dobar tim da ispuni očekivanja navijača.

"Veoma dobro smo iskoristili pripremni period. Verujem u momke, znam da je njihova želja ogromna. U četvrtak će igrati Srbija, bićemo jedan kolektiv, ubeđen sam dovoljno moćan da ispuni očekivanja. Ali, znam da nas očekuje tvrda i izjednačena utakmica, gde jedna greška može da odluči pobednika - zato, mi je nikako ne smemo napraviti", rekao je Đukić.

Završne pripreme tima Srbije za Olimpijske igre trajale su dve nedelje, a Đukić nema problema sa povređenim igračima. Meč prvog kola u Šangaju biće dobra prilika za revanš Australijancima za debakl na prethodnim Igrama, u Atini, kada je Australija slavila sa 5:1.

"Poštujemo našeg prvog protivnika. Znamo da su se Australijanci za učešće na Igrama pripremali skoro dve godine i da je iza njih mnoštvo prijateljskih susreta. Mnoge od njih smo gledali i detaljno analizirali. Za olimpijske reprezentacije se ne mogu vezivati globalne fudbalske karakteristike nekih zemalja. Recimo, ovaj njihov tim je sastavljen od veoma visokih i brzih igrača, po čemu i nisu bili poznati", rekao je Đukić.

Kapiten reprezentacije Vladimir Stojković istakao je da je cilj srpskog tima ulazak u četvrtfinale.

"Kao sportista, osećam veliku sreću što sam u prilici da postanem akter Igara. Kao kapiten, ispunjen sam ponosom što ćemo premijerno predstavljati Srbiju u kolektivnom sportovima na olimpijskim igrama u istoriji. To je nezaboravno, to mnogo znači. Znajte da nas već samo to obavezuje u ogromnoj meri da budemo najbolji što možemo. Slede takmičarske ambicije i značaj osvajanja bodova, što samo upotpunjuje tvrdnju o važnosti meča protiv Australije. Posmatrali smo snimke sa njihovih utakmica, ali smo dosta više brinuli o sebi. Idemo hrabro, težimo četvrtfinalu, ali mudro, bez velikih obećanja", izjavio je Stojković.

Meč Australija – Srbija biće odigran na stadionu 'Šangaj', od 17 sati po lokalnom, odnosno 11 sati po našem vremenu, a 2 sata i 45 minuta kasnije počinje drugi duel u grupi, kada se sastaju selekcije Obale Slonovače i Argentine.

Srbija će prvi put igrati u belo-belo-crvenoj kombinaciji, dok će Australija nastupiti u tamno zeleno-žutim dresovima. Glavni sudija meča biće Žerom Damon iz Južnoafričke Republike. Pomagaće mu zemljaci Enok Molefe i Selestin Ntagungira, dok je za četvrtog sudiju određen Austrijanac Tomas Ajnvaler.

Svih 56.000 ulaznica za susrete Australija - Srbija i Obala Slonovače – Argentina odavno su prodate. Vremenska situacija u Šangaju je i dalje nepromenjena. Vlažnost vazduha se ne spušta ispod 94 procenta, tempetarura je blizu 40 stepeni, ali na sreću od utorka više ne pada kiša.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.