Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 226
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбал на Ади  (Pročitano 241865 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.356.2
mob
Tel.Me Your.Number
There was no kafana... Malkin doneo pivo a Dias izbacio rakiju... al iz čuturice... jedva imalo za gutljaj.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
Meni je bas gotivno danas bilo, svakako bi ovo trebali da ponovimo...

Наравно, идући пут и ја долазим Smile

There was no kafana... Malkin doneo pivo a Dias izbacio rakiju... al iz čuturice... jedva imalo za gutljaj.

омг Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
Fudbal je bio dobar, atmosfera je dopunila utisak.

Podelili smo se u 3 ekipe: Grobari, Delije i Burek.

Zvezdasi su imali najvise raspolozenih za trcanje (ali i onih koji umeju da igraju, ruku na srce), pa su naravno imali i najvise pobeda, a izgubili su samo ekipe Bureka koju smo cinili Laser, Sashas, qcko, ja i 2 Diasova drugara. Kod nas je najbolji bio Sashas koji je postigao  i jedini gol, za pobjedu. Inace smo izgubili sve ostalo  Smile Smile

Na kraju je bilo i basketa koji sam ja posmatrao, ali ne mogu reci da mi je bilo nezanimljivo Igora i Trandu kako se svadjaju (Igor Trandu zove drvetom a ovaj ludi sto ,,Igor izigrava Dzordana'' - ali kad se to kaze niskim naglaskom, mnogo dobro zvuci).  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2010, 20:06:32 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Evo i mene....jebote sve me boli,onaj basket me je dotukao  Smile

O fudbalu necu nista da pisem...samo bih da pohvalim Igora Birofa i njegovu neverovatnu igru glavom  Smile
Bilo je danas stvarno lepo,fudbal je bio u drugom planu(pogotovo kad je svima bilo jasno da smo bili najjaci  Smile ) i stvarno bi bilo lepo da se povremeno ovako okupimo...

Drago mi je sto sam upoznao deo "drustva" sa foruma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ajd i ja da dodam koji  Smile

Najpre ovako, hocu da kazem da je sve laz sto su pricali za Igorovu glavu. Naime, njegova glava je mnogo veca. Doduse, to nam je zaista donelo koristi kada nismo mogli da probijemo grobarski bunker, 2 puta smo to uspeli preko njega, na cemu mu cestitam od srca  Smile
Dalje, ne znam sto niko ne pominje najdirljiviji treutak na svim utakmicama, kada se Ognjen povredio, a ljuti suparnici Tranda i ja mu pomogli da izadje sa terena, Adom se polomio aplauz, kanula je i poneka suza.
Za fudbal zaista necu nista da pricam, sve je receno. Ukratko, mene bi bilo sramota da sam na mestu onih 12 grobara koji su danas bili.
Na kraju, i ja da dodam da ovo moramo ponoviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Дакле...  Smile Потпуни успех. нас 18 је играло, од тога једно 5 људи нису са бурека, ал добро, нема везе.

Били су и појединачни утисци:

звездаши:

Игор - фантастична игра главом, 2 поготка из скока, један иде мени директно на душу, но добро, једном речију - Лекић2
Транда - искусни полушпиц сјајно је упошљавао Игора и сам представљао константну претњу по гол ривала
Пантелија - вођа на терену је бриљантно играо позицију средњег везног играча истовремено обављајући одбрамбене задатке а и угрожавао гол противника сјајним шутевима из даљине које чак ни ветар није ометао.
Баснектар - невероватна луцидност и динамичност коју је овај момак унео у игру чинило га је нерешивом енигмом по боковима и сталну претњу по гол.
Малкин - мој парњак на позицији "Игор Дуљај" је својим правовременим интервенцијама спречавао било какву активност пред својим голом и тиме директно допринео сјајним резултатима које је ова екипа постигла.
Коста (ако се тако зове голман  Smile ) - сјајно бранио и не мали број пута спасио своју екипу сигурног гола.

Бурек:

Огњен - његов Пипо Инзаги стил игре је задавао много муке противничком одбрамбеном бедему и заиста је пар пута озбиљно забринуо голмане својим оштрим шутевима, повреда га је омела у постизању великих дела данас
СашаС - доминирао везним редом и правовременим истрчавањима терао противнике у позицију да остану без даха док су га јурили
Qчко - одиграо беспрекорно у свим сегментима игре, маестрално повезивајући средину терена, напад и одбрану
Страњиха, мој ортак - кад је бранио било је одлично а у нападу врло убојито, и апсолутно нема разлога да буде незадовољан својим издањем
Лука, Николин буразер - сјајно пробијао по боковима и стављао бекове на велике муке својим савршеним центаршутевима
Ласер - комадант одбране је постављао готово нерешиве задатке пред навални ред ривала а притом је користио и сваку могућу прилику да буде опасан по противнички гол

гробари:

Вексен - маестрални голман је на голу био (из регуларних позиција) несавладив а када је правио паузу од трчања и труда екипа је примала голове што најбоље говори о његовом значају за екипу
Паун, мој другар - пар пута у току игре му није било најјасније на који гол напада али га то није спречило да шутира к'о нездрав и да задаје проблеме голманима, како туђим, тако вала и својим.
Коле - правовременим пасовима упошљавао противничку одбрану и тиме значајно помагао Дијасу у његовим активностима о којима ће касније бити речи
Никола - ставио сам га у ову екипу мада, искрено, није ми тачно било најјасније за кога је он играо, али пошто су ови остали на броју, једино ми то говори да је био са гробарима, толико о његовој игри
Крволочно Пиле - ако би играли ребусе, утисак за његову представу на терену би представљао ребус који би гласио Пиле - Л = Ч
Дијас - мешетар и криминалац, слика и прилика свега онога што не ваља у нашем фудбалу је штеловао утакмице (из кеца у двојку  Smile ) уговарао трансфере са сумњивим bizMismenima на полувремену и пио алкохол на спортском игралишту, ма све само фудбал играо није.

то је у принципу било то на фудбалу данас.
Мало смо трчали, мало смо се дружили, мало се смејали томе што се Игор и Транда препуцавају целу утакмицу, мало падали у канале, мењали сличице, пили пиво и што је најбитније - јели смоки (хвала Малкину Smile )

Ускоро ће слике, а надам се да ћемо ускоро играти опет  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Свака част на извештајима.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.356.2
mob
Tel.Me Your.Number
Kakve slike... slikao si nas 2 puta... e trebao si onu u trku da odradiš Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kakve slike... slikao si nas 2 puta... e trebao si onu u trku da odradiš Smile
Моја фотослужба је радила из жбуна, нисте их ви приметили.  Smile Нисам вам рекао за њих да се не би позерисали по терену. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel One Touch Idol X
Видео сам ја, чини ми се да је Веља мало сликао  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 226
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.