Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 226
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбал на Ади  (Pročitano 242437 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Sagem xg6
A dobro volim ja Srbiju ali se jos nisam navikao dosta je drugacioja od islanda. tamo su ljudi dosta cutljiviji nego ovde i prihvate lepo strance a evo ovde na forumu sam nekima kazu postao i idol jer ne znam da pisem lepo. sad sam na jednoj temi pustio brata da napise nesto i vidi se razlika. Imam ja par drugara ovde ali to su uglavnom drugari mog brata posto on nije isao sammnom kad mso bili deca on je ostao da uci skolu ovde a ja tamo. i mislio sam da cesto igrate fudbal pa da dodem.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
Не знам шта више да ти кажем. Такви су наши људи, навикнућеш се са временом.

Испљувах људе а у суштини не знам јесу ли били тамо... можда јесу а ти ниси могао да их нађеш. Опет, неко је требало да те упути детаљније.
Ал, не вјерујем, Диас је према свима прошли пут био веома коректан, сигурно би ти јавио да су играли...
Ко ће знати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Sagem xg6
Ok da to kazem ne ljutim se na nikoga i mozda su i bili ali sam ja bio kriv pa se nisam lepo raspitao ili sam mislio da nisu oni a to su mozda bili oni. rekli  u mi da cekam da se DiasDias javi i njega da pitam on je napisao da se igra i mozda je i bio ali nisam znao kako da ga prepoznam.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Eeeej bre ljudi,aj polako....iako nisam ni trebao da dodjem na fudbal moram da se umesam

Fudbala nije ni bilo jer se mislilo da ce padati kisa,kako su i najavili...i lepo je jutros pisalo da se od fudbala odustalo,meni je stvarno zao sto je Djofreza otisao tamo i ispalio se,ali ipak mislim da nije niko pogresio,a ponajmanje Dias jer da je okupljanja bilo veruj mi da bi ti se svi javili i bio bi dobrodosao!

Sledeci put,kada bude bilo price o okupljanju,jasno i glasno ce stajati dogovor da se dolazi i tacno ce stajati spisak kao i prosli put ko ce sve dolaziti...tako da nema mesta ni za kakvu pljuvacinu a i ne postoje nikakve teorije o namernom nejavljanju i kuliranju bilo koga... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ма теорија завере, баш како је Дане предвидео Smile

Биће окупљања већ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k310i
Ево ја се у име свих извињавам Немам садвремена да пишем толико али  ћу све лепо написати
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Sagem xg6
Ne Joca_jox nisi ti kriv ja nisam dosao ujutru na forum i nisam video da ste pisali da je lose vreme i da necete da dodjete. bice prilika opet kad bude vreme bolje a i juce nije bilo kise popodne a najavili su je.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
Свака теби част, Ђофреза кад се не љутиш ни на кога...  Smile

едит: ето видиш да није било фудбала...
« Poslednja izmena: 30. Maj 2010, 12:54:45 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Како није, ја сам играо фудбал, био је и Вексен и још 10ак људи, било је врло лепо, штета што више људи није дошло због кише по сунцу и 30ак степени, али добро, средиће се то у будућности. Што се тиче ових неспоразума подсетио бих разне оштећене странке и оне које се тако осећају да имам много боље памћење него што би закључио човек по мојим некадашњим оценама са факултета, гимназије и основне школе.

Да се оградим, за НЕВЕРОВАТНО МАЛУ могућност да грешим (а већа је шанса да Хондурас освоји предстојеће СП него да је у овом случају тако), у будућности да би смо избегли било какву врсту мимоилажења потенцијални учесници на фудбалу нека се лепо обрате мени, Вексену, Малкину или рецимо Игору за мој број телефона, чујемо се и нађемо.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
То је то! Диас победник Wink

Ђофреза јебига, следећи пут читај и пази. Немој да изиграваш жртву јер си нов овде и немаш право да се тако безобразно понашаш. Срамота.

Ајде бре људи да се напише обавештење о окупљању и да се погодимо за датум, да се људи који желе да дођу организују на време и тачно прецизира место, услови и списак учесника. Јебо те.

некадашњим оценама са факултета, гимназије и основне школе.
А ти ћеш као планирао да имаш боље оцене?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 226
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.