Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će osvojiti Ligu Šampiona?
Chelsea
32.2%  (39)
Manchester Utd.
67.8%  (82)
Ukupno glasova: 121
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Liga Šampiona 2007/2008  (Pročitano 71169 puta)
Ucesnik diskusija

Srbija u srcu!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
DuKiM57 da se razumes u fudbal ne bi mogao da pricas tako za Manchester,na koju god sezonu da mislis.Ocigledno je da si anti-manchesterovac ali o ovom sportu blage nemas cim mozes tako lako da kazes da ovaj klub nije nista posebno (pa i te 2005.)
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 21:08:35 od SRB BOY »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Nesto sam zaboravio. Pominjao si '05 sezonu - i stigao do cetvrtfinala. Seti se polufinala, s kim su ga igrali, i nacina na koji su ga prosli.

Да, али од четвртине финала се зна ко с ким може играти.

А и ко је уопште очекивао да ПСВ догура до самог краја скоро?

Ако се не варам играли су с Интером у четвртини финала.

Да је Интер прошао даље, да ли би ико реч рекао како су имали среће, јер им је  противник ПСВ?

Не би, јер људи мрзе Милан, а кад неког толико мрзе то је обично због његовог успеха.

Наравно може бити и другачије. Smile

Ја не мрзим Манчестер због успеха, мада опет њихови успеси не могу прићи Милановим, Реаловим или Јувентусовим. Европа ме много више занима, а колико је Манчестер узео титула у Енглеској '90, кад је та лига била четвра по снази у Европи ми и није битно. Сад је већ другачије. Ово ценим, јер имају праве такмаце. Да не дужим без потребе, могу ти само укратко рећи да ми они иду на курац због ванфудбалских разлога. Други разлог је што уопштено гледајући не волим енглсеки фудбал, што би значило да ми је сваки њихов клуб гадан. Манчестер ми је ипак гори од осталих, због оног што сам малопре навео.

Citat
Citat
Је ли то неко законом забрањено правило?

Морално неисправно?

Ma nije, nije... Ali meni je uvek bilo debilno da se klub koji je u celoj sezoni odigrao 3 dobre utakmice proglasava najboljim u sezoni. Pa makar te tri utakmice bile ne znam ni ja koliko bitne, protiv velikih ekipa i vrhunski odigrane. A tako vecina vas prica za Milan prosle sezone.

Добре и лоше особине куп система.

Страв је у томе што ЛШ доноси највећи новац и има највећу гледаност. Због тога се сви цимају око тога, због тога и првака проглашавају најбољим тимом на свету за прошлу годину.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 21:29:17 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija u srcu!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Nesto sam zaboravio. Pominjao si '05 sezonu - i stigao do cetvrtfinala. Seti se polufinala, s kim su ga igrali, i nacina na koji su ga prosli.

Да, али од четвртине финала се зна ко с ким може играти.

А и ко је уопште очекивао да ПСВ догура до самог краја скоро?

Ако се не варам играли су с Интером у четвртини финала.

Да је Интер прошао даље, да ли би ико реч рекао како су имали среће, јер им је  противник ПСВ?

Не би, јер људи мрзе Милан, а кад неког толико мрзе то је обично због његовог успеха.

Наравно може бити и другачије. Smile

Ја не мрзим Манчестер због успеха, мада опет њихови успеси не могу прићи Милановим, Реаловим или Јувентусовим. Европа ме много више занима, а колико је Манчестер узео титула у Енглеској '90, кад је та лига била четвра по снази у Европи ми и није битно. Сад је већ другачије. Ово ценим, јер имају праве такмаце. Да не дужим без потребе, могу ти само укратко рећи да ми они иду на курац због ванфудбалских разлога. Други разлог је што уопштено гледајући не волим енглсеки фудбал, што би значило да ми је сваки њихов клуб гадан. Манчестер ми је ипак гори од осталих, због оног што сам малопре навео.

Citat
Citat
Је ли то неко законом забрањено правило?

Морално неисправно?

Ma nije, nije... Ali meni je uvek bilo debilno da se klub koji je u celoj sezoni odigrao 3 dobre utakmice proglasava najboljim u sezoni. Pa makar te tri utakmice bile ne znam ni ja koliko bitne, protiv velikih ekipa i vrhunski odigrane. A tako vecina vas prica za Milan prosle sezone.

Добре и лоше особине куп система.

Страв је у томе што ЛШ доноси највећи новац и има највећу гледаност. Због тога се сви цимају око тога, због тога и првака проглашавају најбољим тимом на свету за прошлу годину.

...Sve si rekao  Smile Manchester je veliki klub i ne mozes pricati za njega da nije nista posebno.Da te je cuo Cantona sta si rekao odavno bi bio pod zemljom  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
kod mene pomalo navijacki ali bi volio da vidim olimpijakos bar u polufinalu zasluzili su to bar igrom do sada
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija u srcu!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Ja bi voleo da Lyon i Olympiakos prodju sto dalje  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2007, 21:42:56 od SRB BOY »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia E72
@Duki

Ma gledaj, ni ja ne mrzim Milan zbog uspeha, vec zbog nacina na koji ih ostvaruju od kada ih ja pratim... Nista realno i objektivno... Isto kao sto je neobjektivno reci da je komercijalna sposobnost nekog kluba mana. Smile

Citat

Sve to stoji. Ali slozices se da je pogresno automatski proglasiti osvajaca Lige Sampiona najboljom ekipom u Evropi te sezone?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Znas kako, najbolji je onaj ko osvoji i uvek je bolji onaj ko pobedi u utakmici Smile
Pravis nepotrebnu filozofiju...
Pobednik je po meni onaj tim koji ima skup  zelje, fudbalskog znanja, srece(sreca prati hrabre) i taktike, e sada, moze biti samo jedna od ovih osobina posebno naglasena, da bi se bio pobednik, a moze i skup svih ostalih, to su vec nijanse...
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Moj favorit je Chelsea ali Liverpool opako dobro igra...za sada. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Žreb za Ligu šampiona (TV B92, 12h)

Prva faza takmičenja u Ligi šampiona završena je prošle nedelje, a timovi koji su obezbedili plasman u nokaut fazu saznaće u petak imena narednih protivnika. Žreb za osminu finala elitnog evropskog takmičenja održaće se u sedištu Evropske fudbalske unije u švajcarskom Nionu od 12 časova, uz direktan prenos na TV B92.

Žreb će biti poludirigovan, a ekipe su podeljene u dve grupe.

Status nosioca imaće pobednici grupa: Milan, Barselona, Inter, Real Madrid, Čelsi, Mančester Junajted, Porto i Sevilja.

U grupi nepovlašćenih ekipa naći će se drugoplasirani timovi iz prve faze takmičenja: Liverpul, Arsenal, Lion, Roma, Seltik, Šalke, Olimpijakos, Fenerbahče.

Povlašćeni klubovi, zatim klubovi iz iste zemlje, i oni koji su u prvoj fazi igrali u istoj grupi neće moći da se sastanu u osmini finala. Takođe je unapred određeno da nepovlašćeni timovi prvu utakmicu igraju na domaćem terenu.

Najviše timova imaće Engleska, pošto su sva četiri predstavnika Premijer lige (Čelsi, Mančester Junajted, Liverpul, Arsenal) prošla u osminu finala. Po tri tima imaće Italija (Milan, Inter, Roma) i Španija (Barselona, Real Madrid, Sevilja), dok će po jednog predstavnika imati Nemačka (Šalke), Francuska (Lion), Portugal (Porto), Grčka (Olimpijakos), Škotska (Seltik) i Turska (Fenerbahče).

Mečevi osmine finala Lige šampiona zakazani su za 19. i 20. februar, dok su revanš mečevi na programu 4. i 5. marta.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Parovi:

Seltik – Barselona
Lion – Mančester Junajted
Šalke – Porto
Liverpul – Inter
Roma – Real Madrid
Arsenal – Milan
Olimpijakos – Čelsi
Fenerbahče – Sevilja

...bice veselo.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 12:39:05 od Koma-Komandant »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.