Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će osvojiti Ligu Šampiona?
Chelsea
32.2%  (39)
Manchester Utd.
67.8%  (82)
Ukupno glasova: 121
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Liga Šampiona 2007/2008  (Pročitano 71451 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Žalosno je što će jedna od ova dva tima (Rendžers - Crvena zvezda) igrati LŠ

oba su užasna  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
E,bas to,totalna anti-propaganda fudbala. Neko ce biti brutalno napunjen u grupi (ipak se nadam - Zvezda Smile )
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG U8290
Nemojte tako, ovde je reč o srpskom fudbalu, na stranu naivno primljen gol ali onakvo suđenje nije ni u našoj ligi. Da li je taj Šveđanin pomislio da će kad tad suditi u Srbiji? Sram da ga bude, bem li mu sve žensko i živo i mrtvo!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Nevezano za to sto je srpski fudbal u pitanju,kazem da je utakmica bila losa. Nije da sam ocekivao leprsav fudbal sa nase strane ali nisam ocekivao ni igru bez spica,ni na minut a ne 10. To cak nije ni ziheraski nego cist kukavicluk(i pored toga sto mi spiceve skoro da nemamo).

Sad je gotovo. Nadam se da ce nas,kad vec nemamo kvalitet,jednom i taj Bog pogledati.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2007, 00:43:29 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG U8290
Slažem se da je trebalo uvesti špica za špica, Zvezda je očigledno igrala na nulu, ali je ljudski priznati da nas je sudija osakatio, pa Tutorić, u koga ja lično nikada nisam verovao je dobio drugi žuti, neće igrati u revanšu. Ja sam stvarno miran, nikada u životu nisam tražio kavgu, nisam se potukao od osnovne škole, a imam 30 godina, ali verujte mi da ću, ako ikada dođe u Srbiju, a jednom mora doći, ići da ga prebijem. Pravnik sam, radio sam u sudu, znam šta to sve nosi, ali ovoliko gov.o u životu nisam video. I još se smeje, bem li mu sve žensko u porodici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nema lakih bodova, tako se ne igra na ostrvu...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Indjija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6681
7 zutih nama ne znam dal oni dobishe i jedan nije u redu...grobar jesam al bi voleo da zvezda udje u grupu samo jedino ako im pozajmimo nashe strance..kamo onaj barkos i salas? sjajna defanzivna igra 90 minuta makar je i randjelovic nesto branio...u revansu 3 spica pa kom obojci tom i jerrz  Smile pa da dobijemo skotove pardon skote
IP sačuvana
social share
Koliko košta pravda, koliko košta sloboda? Dajem sve što imam...dve trećine života...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG U8290
Tako treba razmilšljati, dokle će bre da nas .ebu, lopovi jedni mame im ga. Uh kako sam besan. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Valensija - Elfsborg 3:0 (1:0)
Visente 7', Silva 58', Morijentes 70'
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a7pr
mob
HTC 
Lacio podbacio, radili i noževi

Italijanski Lacio nije pred svojim navijačima odradio dobar posao u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Bukurešta. Konačnih 1:1, uz promašen penal i dvojicu isključenih igrača, Rimljanima ne ulivaju previše nade i samopouzdanja pred revanš zakazan za 28. avgust.

Jonel Dančiulesku u 22. minutu je doveo goste u vodjstvo posle sjajnog skoka i udarca glavom. Reprezentativni golman medju Dinamovim stativama Bogdan Lobont potom je u nekoliko navrata sjajno intervenisao, pre svega u 38. minutu, kada je "skinuo" jedanaesterac Tomasu Rokiju.

Lacio je konačno izjednačio u 53. minutu preko Masima Mutarelija, ali su potom upravo on i Švajcarac Valon Behrami oštrim startovima i nesportskim ponašanjem ostavili ekipu na cedilu.

Dinamo je nekoliko minuta imao situaciju "11 na 9", nije uspeo da iskoristi brojčanu nadmoć, da bi u zaustavnom vremenu i sam ostao bez jednog igrača, i to Lucijana Gojana, koji je dobio drugi žuti karton.

Ova utakmica imala je svoju krvavu predigru na ulicama Rima, gde su dvojica gostujućih navijača izbodena noževima. Jedan Rumun uboden je u ledja, drugi u nogu, a još trojica su povredjena. Italijanska agencija ANSA javila je da nijednom od njih nije ugrožen život.

Benfika je u Lisabonu zahvaljujući golovima veterana Ruija Košte izvojevala minimalnu pobedu nad danskim prvakom Kopenhagenom - 2:1. Atiba Hačinskon u 36. minutu je postigao pogodak nade za goste, dok je Rui Košta zatresao mrežu u 25. i 85. minutu.

Za razliku od Lacija, Valensija je i van takmičarske forme (španska Primera počinje tek za desetak dana) bila prejaka za švedski Elfsborg. Na Mestalji je bilo ubedljivih 3:0, a strelci za "slepe miševe" bili su Visente u sedmom, David Silva u 58. i Fernando Morientes u 71. minutu. Asistent kod drugog i trećeg gola bio je desno krilo Hoakin.

Ostali mečevi završne runde kvalifikacija na rasporedu su u sredu, a sastaće se:

Tuluz - Liverpul
Spartak Moskva - Seltik
BATE Borisov - Steaua
Tampere - Rozenborg
Sarajevo - Dinamo Kijev
Fenerbahče - Anderleht
Cirih - Bešiktaš
Salcburg - Šahtjor
Ajaks - Slavija Prag
Sparta Prag - Arsenal
Verder - Dinamo Zagreb
Sevilja - AEK

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Motorola e550
zazelimo DInamo srecu protiv Werdera , trebat ce nam!
ajmo plavi , bar da izvucemo neki aktivni rezultat.

rangers - katastrofa.
zvezda kaj nije mogla izdrzat jos 5 minutA?bar da netko s balkana ude u CL.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.