Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će osvojiti Ligu Šampiona?
Chelsea
32.2%  (39)
Manchester Utd.
67.8%  (82)
Ukupno glasova: 121
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal: Liga Šampiona 2007/2008  (Pročitano 71351 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Da, plakao sam nakon tog meca. Nikad blizi nismo bili ulasku u Ligu sampiona. Koliko se secam gol su nam dali 15-20 minuta pre kraja meca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ма, онај глупи Бајчетић је тад засрао. Замисли још њега довели, јер као има искуства, играо је дуго у Европи, па би требао да помогне.

А ја чекао карту од 7 ујутру до 3 поподне на највећој врућини. А карте нама, благајне се не отварају. Долази тапкарош, виче: "Југ по цени!!!" Smile Замсили ти то. 50 динара су тада били југ и север, ако се не варам. Ја несретник имао у џепу једва нешто преко тога, ваљда 70 динара. Да ли ићи на сигурно, узети карту за југ или ризиковати и чекати север? Ортак каже: "Не, чекамо север на благајни". Долази тапкарош други пут нуди карте за југ, чини ми се опет по цени. Ови моји и даље чекају да се благајне отворе, па да купе за север. Трећи пут тапкарош долази и продаје југ овај пут за 70 динара. Тачно толико имам. Опет се убеђујем са овим мојима, а они и даље живе у заблуди да ће наћи карте за север, само са том разликом што су и сами видели да на благајни нема ништа, па су се распоредили и јурили тапкароше за север. Ако је и нешто имало, то је било благо речено прескупо. Трчим до оног лика који продаје за југ. Прилазим и вадим оне згужване и знојем натопљене новчанице (која стилска фигура, а Smile ), а онда следи шок. Каже човек: "Немам више". Мени пао мрак пред очи. Вероватно је имало још тапкароша у околини, али стварно нисам имао више снаге да се цимам. Нисам попио кап течности, још одкад сам изашао из гајбе. Јеби га, да дам паре за неки сок, па да после немам за карту. Вратио сам се покуњен кући, глава ме је толико болела, а онда је за дан-два била и утакмица и највећи шок и разочарање.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2007, 14:54:10 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Та утакмица је била намештена.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Genk/Sarajevo - Dinamo Kijev

Sta kazete na ovaj par ? Smile

Динамо иако није више ни сенка оне екипе од пре 10-ак година, ипак има довољно снаге и искуства да увек прође квалификације. Тешко га ту Сарајево (или можда Генк) могу зауставити.

Где се игра прва? Ако је на страни, можда уз неки тежак, али наглашавам тежак бункер, извучете нерешен резултат без голова, мада опет ни то не гарантује ништа. Имала је и Звезда пре 7 година исту такву прилику, још смо повели у Београду, а онда примили гол.

Ma dobili smo najgoreg protivnika,nije nes atraktivan. Al et opet postoji nada bar 5% da bi prosli dinama ako prodjemo genka.Al niko se nije ni nado da cemo dobiti u Belgiji,ako je ko gledo utakmicu u odnosu snaga genk-sarajevo mi smo ih razvalili,valjda cemo dobiti ili nerjeseno na kosevu odigrat i da docekamo dinamo.Prva se igra na kosevu,al nije dinamo ko nekad,ev gledam 2 utakmice u domacem prvenstvu i 2 remija.Vidjecemo sta ce biti.....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Da, plakao sam nakon tog meca. Nikad blizi nismo bili ulasku u Ligu sampiona. Koliko se secam gol su nam dali 15-20 minuta pre kraja meca.

Bio sam na tom mecu i,ako se dobro secam,poveli smo u 33. minutu (Branko Boskovic,bombica iz naleta,jak sut po zemlji) ali mislim da smo primili izjednacujuci posle nepunih 10 minuta,dakle u prvom poluvremenu a ne 15-20 minuta pred kraj.

Inace,tad nije bilo vode u Beogradu a,dok smo isli na (valjda) Gazelu da stopiramo,ja se drzao rukom za onu ogradu i posto,normalno,niko nije stao jer nas je bio pun qrac,do jutra sam bio idiot sa crnom desnom rukom Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Mislim da ce ovaj Rengers ili da osvoji LS ili da dodje do polufinala,kao svi sa kojima smo igrali u 3.kolu!
 Smile

Ko kaze da ce Rendzers da prodje? Jeste da imaju velike sanse, ali ako budu igrali kao u prvom mecu,a Zeta bude malo konkretnija...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 14:36:25 od Dr Anthraxxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Mislim da ce ovaj Rengers ili da osvoji LS ili da dodje do polufinala,kao svi sa kojima smo igrali u 3.kolu!
 Smile

Ko kaze da ce Rendzers da prodje? Jeste da imaju velike sanse, ali ako budu igrali kao u prvom mecu,a Zeta bude malo konkretnija...

Zeta ukoliko primi jedan gol, morace da postigne 4 da bi prosla dalje.. Ne vidim kako je to moguce..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Na Crnogorskoj TV bila anketa, svi su ozbiljni optimisti da ce Zeta da prodje, nisam gledao prvu utakmicu pa ne znam jel se oni to samo pale ili stvarno misle da imaju neke sanse...? Cak spominju i Ligu Sampiona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Не знам, свуда слушам "ако будемо играли као у првој утакмици"... Неки кратак снимак најзанимљивијих детаља (са YouTube-а) показује да је Зета 3-4 пута прешла центар (и то онако "старински" један узме лопту и од свог казненог док је не изгуби или га не сруше) и осим неких слободњака није створила шансу...

С друге стране, голови Ренџерса... мајко мила... прво што ми пало на памет да је Зетин голман играо 2+...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6233
Ma nema sanse Zeta protiv Rendzersa. . .

bice 0:0. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.