Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:56:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbal ili seks?  (Pročitano 1699 puta)
05. Jul 2006, 12:18:04
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Fudbal ili seks?

Mnoge žene ne mogu da smisle Svetsko prvenstvo u fudbalu. Nije da im fudbal kao takav nešto mnogo smeta, ali definitivno suviše odvlači mušku pažnju - pažnju za koju bi one želele da bude posvećena njima. Čak, može da deluje kao da bi se muškarci, zarad voljenog im fudbala, odrekli i seksa - makar dok traje prvenstvo (tu se ne računaju oni muškarci - da, ima i takvih - koji su za fudbal jednostavno nezainteresovani, pa makar se radilo i o Svetskom prvenstvu). Ipak, da li je zaista tako?

Ne baš. Nedavno je sprovedeno istraživanje - u obliku ankete - u kojoj je učestvovao veliki broj ispitanika iz razvijenih zemalja. Pitanje na koje je trebalo odgovoriti bilo je da li je ispitaniku važniji fudbal ili vođenje ljubavi. Šta mislite, koji je bio rezultat? Većini je bio važniji fudbal? Ili vođenje ljubavi? Ili negde pola-pola?

Rezultat bi vas mogao iznenaditi. Ne samo da je većini bilo važnije vođenje ljubavi - ta većina je činila čak 96 odsto ispitanih! Dakle, ma koliko bili "zalepljeni" uz male ekrane i strastveno navijali, ma koliko se činilo da ih od posmatranja utakmica nikakva sila ne može odvući, muškarcima je i dalje i te kako stalo do nežnosti i seksa.

Zato, drage naše dame, ako vas i nervira Svetsko prvenstvo i to što ono kao da vam krade pažnju vašeg dragog, ne brinite. Neće ni prvenstvo još dugo - a vaš dragi vas i dalje voli nesmanjenom ljubavlju i i dalje mu je veoma stalo do vas (baš kao što je i vama i dalje stalo do vašeg dragog dok gledate svoju omiljenu seriju, samo morate da vidite šta će se dalje desiti između nje i njega i kakve će nove spletke da smisli glavna zloća i kako će se on i ona izboriti s tim i, dok to gledate, nedostupni ste za bilo koga, računajući partnera, roditelje, prijatelje, decu, gladnog kućnog ljubimca...). Ako vas utakmice baš nerviraju, prošetajte dok traju, bavite se sobom - a onda se vratite svom dragom koji vas čeka željno kao i uvek. Ne zaboravite da se za fudbal kaže da je jedna od najvažnijih sporednih stvari na svetu - ljubav je i dalje glavna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne mogu da shvatim, niti zelim da prihvatim da je SP toliki "bauk" u slucaju zenske populacije. Mogu da razumem situaciju gde je pripadnik jaceg pola, ostavio svoju zensku polovinu "kod kuce", pa zapucao u Nemacku da proprati celo SP (mada ni to nije razlog za paniku, zvocanje, nervozu), ali ukoliko je ostao kod kuce pa mu tih 90 minuta (ajd da dodam jos dva puta po 15 minuta, pa i izvodjenje penala - mada takvih situacija nije bas bilo mnogo), onda je zaista smesno praviti toliku famu padanja u nesvest, negodovanje... bla bla bla itd... pa dan traje 24h?! Na kraju krajeva SP nije svakog meseca, a vala ni svake godine Smile
Drage dame, zamislite da vam je momak ili suprug zagrizeni ribolovac kao onaj simpaticno luckasti Memedovic, pa svakog vikenda uprti ranac, sator, stapove za pecanje, kartone piva, okupi drustvo i nestaje u vidu lastinog repica na neku recicu, ne mareci sto ga grickaju komarci, ali on voli ribolov?! Pa se po neki vikend pretvori u "par dana duze"... Smile Utakmice su mnoge pripadnice zenske populacije i propratile, bar jednu/dve, ali... da li bi svaka bila spremna da samo posmatra glistice i crvice u konzervici, da li bi svaka bila spremna da se bori s komarcima, zabama, blatom?! Mozda, mada cisto sumnjam, za to je ipak potreban "zdrav zeludac"  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs
Ne mogu da shvatim, niti zelim da prihvatim da je SP toliki "bauk" u slucaju zenske populacije. Mogu da razumem situaciju gde je pripadnik jaceg pola, ostavio svoju zensku polovinu "kod kuce", pa zapucao u Nemacku da proprati celo SP (mada ni to nije razlog za paniku, zvocanje, nervozu), ali ukoliko je ostao kod kuce pa mu tih 90 minuta (ajd da dodam jos dva puta po 15 minuta, pa i izvodjenje penala - mada takvih situacija nije bas bilo mnogo), onda je zaista smesno praviti toliku famu padanja u nesvest, negodovanje... bla bla bla itd... pa dan traje 24h?! Na kraju krajeva SP nije svakog meseca, a vala ni svake godine Smile
Drage dame, zamislite da vam je momak ili suprug zagrizeni ribolovac kao onaj simpaticno luckasti Memedovic, pa svakog vikenda uprti ranac, sator, stapove za pecanje, kartone piva, okupi drustvo i nestaje u vidu lastinog repica na neku recicu, ne mareci sto ga grickaju komarci, ali on voli ribolov?! Pa se po neki vikend pretvori u "par dana duze"... Smile Utakmice su mnoge pripadnice zenske populacije i propratile, bar jednu/dve, ali... da li bi svaka bila spremna da samo posmatra glistice i crvice u konzervici, da li bi svaka bila spremna da se bori s komarcima, zabama, blatom?! Mozda, mada cisto sumnjam, za to je ipak potreban "zdrav zeludac"  Smile

Sad ces biti zatrpana bracnim ponudama..menjaj mail brze Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
i fudbal i seks i na tekme zajedno i gledanje kod kuce uz strahovito mnogo piva i kokice i kikiriki itd... zhiveo fudbal!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pa ne vidim što ili ili, što ne bi i fudbal i seks, kao što je lepo rečeno u zaključku prvog napisa.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia krs
Ma bre ja ovo svatsko prvenstvo nisam propustala. Moj decko ga nije ni pratio. Uh sto ponekad volim da se pretvorim u muskarcinu. A tek kada je olimpijada, ne propustam ni jednu disciplinu. Obozavam da idem na utakmice i da navijam.
Mogle bi da osnujemo zenski klub ljubitelja sporta, da muskarci ne misle da smo sve toliko ozlojedjene.
I sta kaze 96% je za vodjenje ljubavi, ali naravno posle utakmice.
I ja spadam u 96%, a sto se serije tice, ja mogu da gledam i reprizu.
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i fudbal i sex....tako je....jeste videli sto su italijani sexali nemce juce..... Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson W610
Ne verujem da bi iko normalan birao fudbal umesto seksa. Jos ako draga udje u sobu u seksi veshu.....Mogu da pljuste golovi ko na rukometaskoj utakmici - zna se gde ce on biti  Smile

fudbal ili seks?? Ko sto Cartman iz South Parka reche:  'hmmmm..work for you or have my penis cut off??...work for you or...'  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile
da rezimiramo: niko nije "ostecen"  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Drage dame, zamislite da vam je momak ili suprug zagrizeni ribolovac kao onaj simpaticno luckasti Memedovic, pa svakog vikenda uprti ranac, sator, stapove za pecanje, kartone piva, okupi drustvo i nestaje u vidu lastinog repica na neku recicu, ne mareci sto ga grickaju komarci, ali on voli ribolov?! Pa se po neki vikend pretvori u "par dana duze"... Smile Utakmice su mnoge pripadnice zenske populacije i propratile, bar jednu/dve, ali... da li bi svaka bila spremna da samo posmatra glistice i crvice u konzervici, da li bi svaka bila spremna da se bori s komarcima, zabama, blatom?! Mozda, mada cisto sumnjam, za to je ipak potreban "zdrav zeludac" Smile
definitivno se oko ovoga slazemo... Smile pa ne okrece se valjda ceo svet oko sexa Smile Oblachak , ipak cemo mi u onim carapicama na sledece svetsko prvenstvo Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:56:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.