Ha ha spava ti se , hi, hi , hi shonja... Salim se naravno, idem i ja da spavam - pre podne imam obaveze, mislim, da, jos malo... Good morning! Sweet dreams!
Nije te bilo danas... Cimni kad dodjes na forum, ja sam ubio kredit... PSP je SKUP... moracu express da pozajmljujem pare od nekih ljudi, da radim kompove... Dobio sam ponudu da uradim koji PSP, nabavim poneku igru, da sredim komp... bicu u teskoj guzvi... Ajde, cujemo se... I nadam se vidimo se (Ovo bi inace bilo velikim slovima, ali to ne smem :-)
Da li te interesuje kako izgleda laptop u kome je eksplodirala baterija? Jedan takav sam malopre radio, a sad cu da nastavim da ga instaliram i sredjujem, jer smo se dobro namucili da ga ocistimo od korozije (jer je baterija dobro procurela po unutrasnjosti) pa nisam stigao da ga zavrsim kod domacina. Slikacu ti ovaj fenomen... Najvise me cudi kako laptop nije ozbiljnije ostecen, jer je kiselina iz Li-ion baterije curela svuda sem po stampanim kolima... Laptop radi sasvim normalno (ako izuzmemo bateriju koje vise nema i rupu koja je nastala od kiseline na plastici - zamisli da je coveku to puklo u krilu!!!). Uzas... jedva sam ocistio svu koroziju unutra - da si mogla da osetis taj SMRAD hemikalija koji se sirio iz laptopa... Cudna ova moja profesija - cega se sve necu nagledati...
Kad budes bila na forumu, reci mi - dotad cu se potruditi da ti ubijem score! Pretecicu te!!!