Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fringe ~ Nova SF serija od J.J. Abramsa  (Pročitano 72083 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
Mislim da mogu pretpostaviti u kom smeru ce ici na dalje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Rado šibni ideje.  Smile

I gdje je nestao DRJ?! Ni traga ni glasa njemu, a koliko još epizoda do kraja sezone - 3,4,5?

Jebeš mu sve, da na ovo sad izdvoje još dve epizode, nema šanse da RDJ-evu priču završe u jednoj epizodi.

Elem, sviđa mi se novi intro.

I s obzirom da se ne zna još da li će biti nova sezona, možda bi bilo kul da nabrojimo elemente serije koji su ostali ne završeni. Evo šta meni pada na pamet:

1) Bishopov djed nacista (iz one epizode kada je kolega nacista trovao jevreje)
2) Osoba koja će ubiti Oliviju (iz njene glave, animirana epizoda)
3) Ubistvo Septembra i njegov deo
4) Djete Observer (ne sjećam se tačno koja epizoda)
5) William Bell
6) Kompletan drugi univerzum
7) Olivijine moći (objašnjenje ali njena uloga u planu DRJ nije)
8 ) Olivijin očuh (pojavljivao se par puta ali nikad nije prikazan, uvjek je uhodio oliviju i slao joj neke stvari koje bi je uznemirile) - doduše, on možda više nema funkciju, jer se timeline resetovao

To je ono čega se ja sjećam. Ako još ko ima šta da doda, bilo bi super.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Apple 5
Cenim ljubav i posvecenost seriji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
Vasabi, deluje mi ...

Spojler:

Sve mi se nesto cini da ce napraviti masinu u kojoj je ono Piter usao da bi proterali Posmatrace. Ali ce izgleda biti provaljeni i iskoristiti znanje Posmatraca za put kroz vreme i poslati je u proslost ako bi je u delovima nasli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Spojler:

Sve mi se nesto cini da ce napraviti masinu u kojoj je ono Piter usao da bi proterali Posmatrace. Ali ce izgleda biti provaljeni i iskoristiti znanje Posmatraca za put kroz vreme i poslati je u proslost ako bi je u delovima nasli.

Ček, zar ta mašina nije iskorištena za transport u budućnost još u trećoj sezoni. Mislim i taj koncept da djelove šalju u prošlost. Kontam da neće ponavljat istu stvar dva puta. Bilo bi malo neinteresantno.

Elem, fantastična vjest!

Frindž obnovljen za petu i finalnu epizodu!

Zadnja sezona će imati 13 epizoda i zaokružit će kompletnu frindžovu priču.

U vidu toga izdali su i trailer za petu sezonu. Upozorenje trailer je pun spojlera - ne sadrži ništa iz pete sezone, ali zato ima mnogo bitnih događaja iz prošle 4

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Apple 5
Vasabi, deluje mi ...

Ne znam moguce al ja definitivno moram ovu poslednju sezonu ponovo da pogledam od pocetka.Pogledao sam 14 epizoda sve nesto na mahove i uglavnom sve pozaboravljao  Smile Inace dobra vest 5. sezona  Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2012, 11:14:26 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
Sta zanam momci. Tako mi deluje na prvu loptu kada odgledah zadnju emisiju.

Elem,  Smile  za 5 sezonu. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Tek sam na početku četvrte a već urlam od sreće što će biti i pete. 

Evo malo više informacija. Smile

Fringe Renewed for Season 5!

This is a day we've been hoping for, Fringe fans, as FOX has announced that they have renewed the cult sci-fi series for Season 5. Not shockingly, they have also announced that Season 5 will be the final one for the series, which will consist of thirteen episodes.

Said FOX president Kevin Reilly, "Fringe is a remarkably creative series that has set the bar as one of television's most imaginative dramas. Bringing it back for a final 13 allows us to provide the climactic conclusion that its passionate and loyal fans deserve. The amazing work the producers, writers and the incredibly talented cast and crew have delivered the last four seasons has literally been out of this world. Although the end is bittersweet, it's going to be a very exciting final chapter."

Fringe co-creator J.J. Abrams said, "We are thrilled and beyond grateful that FOX – and our fans – have made the impossible possible: FRINGE will continue into a fifth season that will allow the series to conclude in a wild and thrilling way. All of us at Bad Robot are forever indebted to our viewers and the amazingly supportive FOX network for allowing the adventures of Fringe Division to not only continue, but to resolve in a way that perfectly fits the show."

"This pickup means the world (both of them) to us, because we love sharing these stories with our enthusiastic fans," added Fringe showrunners and executive producers Jeff Pinkner and J.H. Wyman. "On behalf of the cast and crew, we applaud our fans and FOX for allowing us to imagine the impossibilities together for so long. Season 5 is going to be a conclusive thrill ride for all of us."

While Fringe's ratings have been notably low, it has retained its core fanbase (and strong reviews), and it was believed that Warner Bros., who produce the series, would likely offer FOX a very good deal to get the series back for one final season – For Warner Bros. this means more episodes for syndication and DVDs. Essentially, this is the same scenario Warner Bros. were in at NBC with Chuck last year, which also got a similar thirteen episode/final season renewal.

When Fringe star John Noble recently appeared on IGN TV's podcast, Channel Surfing (which, hey, you can listen to right here!), he told us that there was a final scene shot for the Season 4 finale that was a huge cliffhanger - one he felt they probably simply wouldn't air, should the show get cancelled. I think it's safe to assume we will see that cliffhanger now - and get our answers to it next season!

IGN TV
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Šta se sad desilo? Smile

Šta bi sa prošlom epizodom?! Koja je poenta? Ništa više ne kontam Smile

Mislim okej je i ova, onako zatišije pred buru, ali brate dragi, kako je prošla počela i kako se završila nisam očekivao ponovo...... ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Yep...nisam ni zavrsio ovu, mrzi me, dosao sam negde do pola.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.