Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fringe ~ Nova SF serija od J.J. Abramsa  (Pročitano 72122 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Na tu sam i mislio, glavna je bila malo bzvz.

...Moguce, to sam i ja prvo pomislio, ali zar nije bila mrtva u drugom univerzumu?Moguce da sam pomesao nesto Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 15.0.874.106
Kako je dobra serija, bokte.  Smile Sad sam se baš zagrejala, završavam prvu sezonu i postaje sve bolje i bolje.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Hah! Znao sam!  Smile Čekaj samo da vidiš kraj prve sezone.  Smile

Inače trudi se da izbjegavaš komentare par prošlih strana jer su super masivni spojleri.  Smile

Drago mi je da ti se đa. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Apple 5
Ja sam vec i zaboravio kako se zavrsila prva sezona  Smile Sad vec gledam reda radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 15.0.874.106
Džuksi, totalno izbegavam celu temu jer sam videla gomilu spojlera, jedva čekam da vas sustignem pa da učestvujem u spojlovanju.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Oko 4h ujutru izlazi nova epizoda Smile Pa onda pauza mesec dana Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Džuksi, totalno izbegavam celu temu jer sam videla gomilu spojlera, jedva čekam da vas sustignem pa da učestvujem u spojlovanju.  Smile

I ja to isto radim, a vidim da se o Mentalistu nista ne pise na forumu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Oko 4h ujutru izlazi nova epizoda Smile Pa onda pauza mesec dana Smile
To je po meni jako losa vest.
To znaci da gledaju da li ce foks da im dozvoli i petu sezonu. O otkazivanju Fringe-a se prica vec dugo. Taman ce se u narednih mesec dana znati prve serije koje otpadaju za sezonu 2012/2013 tako da ce i ti koji su odseceni znati u kom pravcu treba da idu sa poslednjim epizodama.

Bojim se da ce da saseku Fringe. Recice da sad imamo Alcatraz (koji se nije bas najbolje pokazao) i da je to to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Pa vidis...

Citat
It’s been a long, tough road for Fox’s Friday night cult series Fringe. Since making the move to television’s famed “death spot” in January 2011, each season of Fringe has been accompanied with the notion that the series could be coming to an end. While the cancelation warnings still remain, Fox is negotiating the possibility of the series returning for season 5.

Currently discussing the future of the series with Warner Bros. (the studio that produces Fringe), Fox has made it clear that they’re absolutely interested in keeping the series on the air, but only if the price is right.

Fox’s major point of contention with continuing Fringe is the license fee that the network has to pay Warner Bros. for each episode. Previously revealing that Fox “loses a lot of money”on Fringe, the network’s entertainment president, Kevin Riley, plainly stated that the financial arraignment between the network and studio needs to change in order for the series to continue on the air.

One thing that’s working in Fringe’s favor is the fact that, if the series were to receive a full season order, it would pass television’s coveted 100 episode mark – something that Warner Bros. definitely wants.

While Fringe may be struggling in its current position on network television, the ability to position the series in syndication would open another revenue stream for the studio, and might just be worth cutting the license fees that Fox must pay for each episode.

Additionally, the word-of-mouth that Fringe creates may just be what the network needs right now. With House, Bones and The Simpsons (likely) on their way out over the course of the next 3 years, Fox could use the good will from television fans as they attempt to rebuild their once juggernaut line-up.

Of course, even if Fringe does happen to get canceled, fans shouldn’t worry that the series will conclude without an appropriate ending. Familiar with the series’ “on-the-fence” status over the past few years, executive producer Jeff Pinker stated, “Worst case scenario, if this were the last aired season of Fringe… we know what the end of this season is going to be, and it can function as a series finale.”

For fans that need a more optimistic outlook about Fringe continuing, co-creator J.J. Abrams said that “we remain hopeful that Fringe will be able to continue.”

A i ovo...

Citat
Leading actor John Noble said it already before and his fellow actress Anna Torv now shares his standpoint, too. FOX’s Fringe should conclude after its fifth season. “People have been quoting [series co-creator] JJ [Abrams] for a while saying [that] four or five years is kind of enough,” Torv told the Coventry Telegraph according to DigitalSpy. “I tend to agree with him.”

The actress fears the series otherwise could “run into the ground”. It would be another matter if Fringe was a procedural series. “If you’re doing a straight-up procedural series, I think you can go on, because you’ve got so many stand-alone episodes,” she explained. “Whereas with our show it certainly feels like it’s picked up the pace as well.”

Nadam se da ce biti i 5-a, zadnja epizoda je bila prilicno dobra.

A Alcatraz ne gledam, ne interesuje me prica.Al' dobro, ako ne bude, nacicu vec neku drugu seriju, al' ono, trebali bi da nastave, posto koliko vidim Simpsonovi, Bones, a i House ce imati zadnju sezonu sad...
« Poslednja izmena: 25. Feb 2012, 21:25:19 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Odgledah zadnju  i odlična je! Mislim da nikad više odgovora na neke stvari nismo dobili u Frundžu. Smile

A što se tiče budućih epizoda

spojler

Ladno su ubacili onu plavu observer čahuru iz prve sezone!!! Jebote, totalno sam zaboravio na to. Kakvi su oni carevi i šta su sve smislili.  Smile Najježio sam se. Smile Misli li iko da će Peter postat observer? Ne znam zašto, ali nešto mi se javljaju takvi momenti.

Znači, jedva čekam ostalih 8 epizoda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.