Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fringe ~ Nova SF serija od J.J. Abramsa  (Pročitano 71851 puta)
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 1100
Одгледао сам 19 епизоду мнооого је добра једва чекам 20
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
izasao titl...  Smile taman nocas pred spavanje da se odgleda,za mene je za sad 1x18 - midnight najbolja ep.mozda promijenim misljenje poslije ove... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 1100
izasao titl...  Smile taman nocas pred spavanje da se odgleda,za mene je za sad 1x18 - midnight najbolja ep.mozda promijenim misljenje poslije ove... Smile
Променићеш сигурно,плус много је јак крај  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
Променићеш сигурно,плус много је јак крај  Smile
mora bit odlicna,kako koja ep.serji je rastao kvalitet plus je dobijala na mitologiji,a i konacno cemo vidjet u finalu:
spojler:
vilijama bela
pozdrav!
edit:
poslije odgledane 1x19 samo cu reci:  Smile
spojler:
nina iz masiv dajnamiksa je ubijena vjerovatno zato sto je brojlsu doturila neke hardcore important informacije,pretpostavlajo sam da ce se to desit cim je onako zabrinute face upala kod njega na stan,zao mi ju je,bila mi je interesantan lik,onako mracna,ne znam...po meni je sokantnije odvodjenje voltera od strane posmatraca,scena kad se volter okrece kao da zadnji put vidi svoj lab...  Smile ,dalje,olivija me neodoljivo podsjetila na dezmonda iz losta,cija svijest putuje kroz vrijeme,s' tim sto olivijina svijest putuje u buducnost,onda pominjanje super vojnika (x-files  Smile ) za taj strasni rat koji dolazi u razgovoru sa ludim spokom,btw,jedna od naj scena inace odlicne epizode ciji je jedini los dio piterov izum,nekakav stroj za detekciju zvuka sta li je,+ scena kad olivijin telefon bira broj na osnovu zvuka i izvaljuje da je haris bad guy-u sta nijesam sumnjao nikad,znaci...  Smile ali ajde nema veze,nije mi to pokvarilo utisak poslije gledanja ove epizode,velika je misterija po meni,je li vilijam bel negativac,totalno me zbunio volter pominjanjem manifesta u kom je po njemu izoztavljeno nekoliko bitnih djelova koji ce potvrdit da je on-Bel,sve radio sa dobrom namjerom,ja vjerujem volteru,jer je ocigledno da postoji i druga strana,vjerovatno opasnija od bela i njegovih eksperimenata u proslosti nad djecom koje je spremao za buduci rat sa tom drugom strujom,e sad ko su oni...alieni mozda???ne znam,ne svidja mi se ta ideja nikako,prezvakana tema...eto tako...finale fringea,pa losta,ne zna se sta ce bit ludje,tipujem na lost ipak,ali fringe grabi krupnim koracima da mozda cak i zasijeni izgubljene.aj u zdravlje!  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 02:43:16 od Ilew »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 1100
Како мислиш финале Фрингеа када тек треба 2 серијал да се снима?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mislio je na finale 1.sezone
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple 5
Da li to ima 20 epizoda u prvom serijalu?Serija je ok pogledao sam 19. epizodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 1100
Да има 20 епизода,али док стигне превод...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
јебем ти преводиоце за Фринге још нису избацили превод за 19 еизоду...

Oladi sa takvim komentarima... sedni i gledaj na engleskom, ili skini sinhonizovano na ruski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
FOX je potvrdio da će biti druge sezone Fringea te da će biti potpuna.
Tako da se fanovi ove serije imaju čemu veseliti  Smiley

Potvrda i nije bila neočekivana, jer je gledanost i više nego solidna.
Veća je od gledanosti Heroesa, Prison Breaka i Losta.

U rangu je s gledanošću serije 24, što će reći da je prosjek gledanosti Fringea 10 miljiuna gledatelja po epizodi. To je ipak manje od gledanosti NCIS-a, CSI-a i Desperate Housewivesa koji imaju gledanost preko 10 milijuna gledatelja po epizodi.

No s obzirom da je ovo nova serija, prva sezona i novi projekt, rezultati su vrlo solidni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.