Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Freelancer - nekoliko pitanja  (Pročitano 8627 puta)
11. Feb 2015, 14:21:19
Clan u razvoju


Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 48
Zastava Београд
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Pozdrav svima.

Imam par pitanja vezanih za freelancer.com sajt. Već godinama radim na elance-u, i pre par dana postavih prvi bid na freelancer i (iznenađujuće) odmah ugovorih posao. Elem, sav novac koji sam preko elance-a do sad dobijao sam prebacivao na svoj devizni račun i na taj način sam podizao pare.
Na freelanceru vidim da je malo komplikovanije. Prvo sam otišao da potvrdim identitet, poslah im kopiju lične karte, pa sliku sebe kako držim ličnu i onaj PIN (Debilno), pa kopiju izvoda iz banke za potvrdu računa.
Kad sutradan - mejl od njih kako moram da ponovim proces verifikacije. Odem na chat support, i oni mi kažu da otvorim tiket, otvorim tiket i dobijem odgovor da moram da sve dokaze koje šaljem moram imati na engleskom jeziku. Objasnim Indijcu da sam iz Srbistana i da ovde ne izdaju dokumenta na eng, i on mi da savet da umesto lične pošaljem sliku pasoša (ajd, to ima smisla) a što se tiče dokaza iz banke da neki dokument iz banke odnesem kod licenciranog prevodioca da mi prevede na eng, pa da tako preveden dokument zajedno sa dokazima o licenci prevoioca pošaljem freelance-ru.
Da li je moguće da im je sistem verifikacije tako komplikovan i da su svi koji rade na freelancer-u tako radili? Nikako to ne mogu zaobići? Iznenađen sam jer na elance-u je verifikacija bila u vidu video poziva na skajpu prilikom kog te uslikaju i moraš da pokažeš LK i to je to.

Drugo pitanje je vezano za podizanje novca. Pošto mi nakon chata sa podrškom i podataka u FAQ sekciji na sajtu nije baš bilo najjasnije na koji način mi je najlakše da podižem novac - krenem u guglanje. Ok, skontao sam da mi je za podizanje na bankovni račun neophodno da imam minimalno 500$ (ili eura, kako god), to sam isključio na kraju. Pročitah da je najbolje da se naruči payoneer kartica, i da se preko nje podiže novac. Da li je neko koristi možda? Ja imam u komencijalnoj visa elektron karticu, do sada sam je samo koristio za kupovinu preko nekih sajtova, znači sistem ja platim u dinarima i onda kupujem u bilo kojoj valuti preko nje, ali mislim da na nju ne mogu da primam novac?

Svaki savet je dobrodošao, pomislih da će na ovom freelanceru biti neki jednostavniji sistem pošto vidim da im je i sam sajt dosta moderniji i sve popularniji, kad naleteh na gomilu nelogičnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Apple 4s
grupa na fejsu "Freelancers in Serbia",mislim da ti oni mogu najvise pomoci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.