Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Freelancer-i - do posla preko neta  (Pročitano 3366 puta)
07. Sep 2006, 01:23:32
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 
Zanima me vasa iskustva sa ovakvom vrstom zarade. Koji su sajtovi najsigurniji, najbolji sto se tice ponude poslova itd. Na nekim forumima spominjali su se http://www.getafreelancer.com/, http://www.rentacoder.com... a vi dodajte ili oduzmite. Saveti i sugestije uvek dobro dodju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
elance.com, guru.com etc...

Korektan vid zarade, naporan dok ne steknes neku kilometrazu i renome, ali u sustini lepa stvar..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Siemens c 45
nov sam u ovome pa me interesuje na koji to nacin ide ?!
jel to postavish neki svoj projekat koji vide oni koji trazhe nekog nesto da ima odradi i onda oni biraju koga ce uzeti ?!?!
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Napravis svoj portfolio.. gledas sta se nudi od poslova i posaljes svoje ponude... kada istekne period prijavljivanja potencijalni poslodavac izabere ponudu koja mu najvise odgovara... ako si to ti, dobijas dodatni info vezan za projekat, dogovarate se nacinu placanja i sl...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Siemens c 45
ok
hvala
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 
Moze biti dosta korisno  Smile
Hvala na predlozima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Jako je bitno biti uporan.. mozda ce proci 30-40 poslova dok ne ubodes prvi gde ces biti izabran.. sto vise pozitivnog feedbacka o tebi ima to su sanse vece.. Nemojte ubijati sa cenom. Ne treba biti ni najjeftiniji, ali ni najskuplji. Nemojte se javljati na poslove koje ne umete da radite. Vodite racuna da dajete razumne rokove koje mozete ispuniti cak iako se desi da vam u roku od 3 dana prodje 5 poslova pa budete zatrpani. Svaki posao koji radite radite najbolje sto mozete i to ubacujte u svoj portfolio. Nemojte se zezati sa copyrightovanim slikama i sl...
U sustini moze lepo da se izgura.. to nisu ozbiljne pare za neke svetske razmere ali kako vam je ovde dovoljno da vas ubodu 2-3 posla mesecno pa da lepo zivite, ovo je u sustini jako simpatican nacin zarade...
Naravno... preporucujem da ako ulazite u to, ulazete.. iako ima korisnih free sajtova koji imaju ovakve "berze" projekata i poslova.. oni koji se placaju su obicno najbolji, pa ako vam krene, kupite sebi na nekom od njih clanarinu Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Siemens c 45
ovo je dosta dobro ali ono sto mene interesuje kako kad ja zavrshim projekat...
kako da ne budem zajeban ?!
tj. ja toj firmi posaljem sta je odradjeno a oni ne salju pare!?
ili obrnuto ako oni nece da posalju pare dok ne dobiju projekat a ja necu da posaljem projekat dok ne dobijem pare!?

i kakvu vrstu racuna je potrebno imati ?!?!

opet... nov sam u ovome a jako me interesuje i bas bi zeleo da pocnem da sticem iskustvo na ovaj nacin

hvala
IP sačuvana
social share
Ivo Andrić

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Onima koji traze usluge uvek se sugerise da nista ne placaju dok ne dobiju ono sto su trazili.. dakle postignes dogovor, uradis sta treba ali ako je to recimo banner ostavis watermark ili napravis par gresaka u pitanju kadf im budes slao finalnu verziju, ako je sajt, drzis ga na svom hostu da ga mogu probati pa ako su zadovoljni plate i ti prebacis kod njih i sl...
Racun u banci.... well.. idealno bi bilo da se dogovoris ili da ti placaju westernom ili da otvoris racun negde napolju pa koristis paypal ili nesto slicno, jer nase banke su em vrlo spore em se neretko desava da transfer ne moze da se izvrsi iz pojedinih zemalja
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ili unajmi exstra izdrzljivog goluba pismonosu Smile

Ove nase banke su katastrofa po tom pitanju...
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.355 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.