Pa nije ni ovo lose. Svake godine mozes da sklopis novi ugovor i da dobijes novi telefon. Samo to nije isplativo ako neces koristiti telefon, odnosno, ako neces ti zvati druge!
Da Vojvoda upravu si, ali za nas to nije isplativo a da od MOBTELA uzimam neku prastaru motorolu koja ce na kraju ispasti skupa ko kilo zlata, NE hvala! Za vas u inostranstvu to je svakako ok ali za nas ovde mislim da nije. Sto bi npr. neko ovde placao godinu dana samo pretplatu koja iznosi minimum 120 evra (bez poreza) a da ne govorimo o impulsima zarad nekog telefona koji kosta troduplo manje mislim da nije vredno ni pomena bar za sada a kasnije videcemo... :wink:
Ja sam naru;io i nije mi stigo, ali ja nisam narucio tako kao sto je nitro rekao vec sam ga kupio za 0funti, to je bila neka zajebancija i naravno nista nisam dobio!
Sasvim si u pravu! Ja sam i rekao da se isplati uzeti samo ako ces da zoves. Ako ga mislis koristiti u Srbiji onda si totalno poremecen! I naravno da se ne isplati uzeti ni od domece firme neki panj.
Ja sam naru;io i nije mi stigo, ali ja nisam narucio tako kao sto je nitro rekao vec sam ga kupio za 0funti, to je bila neka zajebancija i naravno nista nisam dobio!
Ma to je samo gomila SPAMA... Isto kao i one besplatne podloge za misa itd. Nemojte da se zalecete na tako nesto... Podjite prvo od sebe da li bi ste dali nekome besplatno mobilni telefon... E sad ima ova caka sa postpaid karticom, ali se sve to otplati, i ako ne zovete mesecno vam racun stize...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ma to je samo gomila SPAMA... Isto kao i one besplatne podloge za misa itd. Nemojte da se zalecete na tako nesto... Podjite prvo od sebe da li bi ste dali nekome besplatno mobilni telefon... E sad ima ova caka sa postpaid karticom, ali se sve to otplati, i ako ne zovete mesecno vam racun stize...
Nije bio spam, vec mi je neki decko rekao kako ali naravno nije radilo.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!