je li neko pokusavao da naruci kao bespaltne telefone sa stranih sajtova, oni su u stvari besplatni samo ako uzmete njihovu postpaid karticu, ovaj recite sta mislite o tome
Do not try to bend the spoon, that's impossible. Instead only try to realize the truth. What truth? There is no spoon. There is no spoon? Then you'll see that is not the spoon that bends, it is only yourself.
Do not try to bend the spoon, that's impossible. Instead only try to realize the truth. What truth? There is no spoon. There is no spoon? Then you'll see that is not the spoon that bends, it is only yourself.
Nista nije za Dz pogotovu ne tamo na zapadu ! Koliko sa ja upoznat sa tom nazovimo problematikom je da ti za otprilike 1 evro potpisujes ugovor sa nekom od kompanija da koristis usluge iste u periodu od najmanje godinu dana a oni ti za uzvrat daju odredjeni telefon...Hmm koliko je to sada isplativo ne znam jer nisam na zapadu a oni koji jesu neka nam to objasne. U svakom slucaju ni mi nismo daleko od njih jer je kompanija mobtel u svojoj lepezi usluga uvrstila i tu uslugu dakle za 1 dinar potpisujes ugovor da si u obavezi da koristis usluge kompanije mobtelk a oni ti za uzvrat daju odredjeni telefon (naravno ne telefon novije generacije vec takozvane "cigle") ali nadamo se da ce uskoro uvrstiti i neki noviji telefon. Ali upravo sada i tu se javlja ta mala zackoljica jer pazi ti si onda u obavezi da godinu dana placas pretplatu pricao ti ili ne dakle odprilike svakog meseca po 600 din iz dzepa (ako ne i vise) pa vidi da li je i koliko to isplativo..... (isto vazi i za zapad)
U pravu si Killeru! Nije za dzabe. Prvo, placas ugovor. Koliko, zavisi od kompanije. Ali svaki mjesec placas placas pretplatu. Isto tako neke kompanije ti salju obavjestenja i to ti naplacuju. (tipa, usli ste u roming...) Mogu da ti nakace dosta toga. Nista nije djabe. Moglo bi biti, ako dosta pricas, pa ti daju neke benificije, ali uglavnom nisu nesto narocito velikodusni. Ne bih se nesto talio s njima!
Pa nije ni ovo lose. Svake godine mozes da sklopis novi ugovor i da dobijes novi telefon. Samo to nije isplativo ako neces koristiti telefon, odnosno, ako neces ti zvati druge!
Ja sam naru;io i nije mi stigo, ali ja nisam narucio tako kao sto je nitro rekao vec sam ga kupio za 0funti, to je bila neka zajebancija i naravno nista nisam dobio!