Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Free sms za Yu [sajtovi]  (Pročitano 176169 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam jel itko ovu spominjao,za hrvatsku postoji www. 385sms. com ,ne treba se registrirati,a bez reg.   se moze slati 10 poruka dnevno  :ballbounce:
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 15:52:17 od aajitam »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S7
ja ne znam šta vama ljudi fali, pa operateri  su smanjili cene sms poruka na svega dinar, mt:s čak na 0.9 i vi i dalje tražite besplatne načine.. pa ti je stvarno jadno.. mislim ako je 1 dinar puno onda stvarno..  Smile
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S7
šta si ti, novak đoković da 300 sms-ova pošalješ na dan.. daj molim te..  Smile
IP sačuvana
social share
....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
momci,  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
He he he na zalost ti sajtovi su nula jel daju samo dve tri porukice tokom cele sedmice.  Mislim ako je neko toliko spao da prodaje svoje vreme ukucavajuci sajt i pola sata se registruje za 7 do 8 dinara nedeljno onda svaka cast.  Evo posto vidim da stvarno zelite konacno da nadjete sajt sa koga mozete besplatnop da saljete neogranicen broj SMS-a na sve domace i inostrane mreze dajem vam adresu stranice na kojoj je do najsitnijih detalja opisana registracija u takav jedan sajt.  h t t p://m m a n c e. on. n e o b e e. net/besplatnisms. htm (normalno sva slova su spojena).  Pa srecno :D :mrgreen: Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple IPhone 3GS,
Kod mene odnosno nas iz cg imamo bolje ponude poruka 0.01 E svaka 10 poruka dobas 5 besplatnih i to je jako lijepa ponuda. Tako da je promnte prije nedje izjavio da smo narod koji salje skoro najveci broj sms poruka u evropi. sad to ne znam kako mozda po procentu  Smile ali sta je nas nesto oko 700 000 mislim.... Ja znam da vise ne saljem poruke, nemogu da kupim tolko kredita znao sam dnevno da posaljem preko 500 poruka, to je jedan vaucer od 5 e i malo prije neko pita zasto trazimo besplatne servise. Njebac bi se prije ubio nego da mu kasirka ostane duzna 2 c a pojedinci postavljaju pitanje zasto trazimo dzabe. "Sto je dzabe i bogu je drago"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam nasao neki www.caskanje.info do sad mi sljaka bez problema jedino sto mogu da se salju poruke samo na brojeve iz Srbije (061/062/063/064/065).
Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson X1 Nokia N97
boniko ja kad otvorim ovaj tvoj link blokira mi IE a pokusam sam i sa mozillu da otvorim isto bate!

Moj drug je ima jedan program "widget" za slanje besplatnih sms-ova! Ja sam skinuo isto taj program al nisam uspeo da saljem ne znam zasto ja nisam mogao a on jeste? Jel ima neko taj program i al treba nesto da se podesi da bi slao poruke?
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 13:57:07 od goran_cipko »
IP sačuvana
social share

Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6630
Pa widget, funkcionise putem nekog servisa... Pitaj ga preko kojeg.  Smile
IP sačuvana
social share
Ne dozvoljavaju mi da se reklamiram Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ZTE
khm sto se tice ovog manceta ja bih udario jednu crvenu straftu preko posta jer baja ocigledno skupja bodove preko tudjih brojeva

a druga stvar ko bude slao 30 dana svaki dan po 300 poruka ja cu da mu platim mesecni racun, jer da kazemo da za prosecnu porku treba 1 minut to je 300 min dnevno tj 5h, i bas hocu da upoznam te pecinske ljude koji nerade nista drugo skoro pola radnog dana i salju poruke,

poruke su bez obzira na inflaciju jeftinije nego pre 5 god, tako da je 1 din po poruci smesna cifra, ono zbog cega ja koristim net za slanje poruka je tastatura jer me mrzi da bodem po 15 puta za dva slova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.