Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Free scripte [php/asp/cgi/js...]  (Pročitano 48913 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Neresiv... problem je bespotreban jer flash nije ni predvidjen da se za to koristi...
Google: dhtml menu builder ili dhtml menu
I nacices dosta zanimljivih sajtova...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
OK, ali da li javaScript, dhtml mogu da pruze dizajn i animacije kao Flash. Zato sam i krenuo prvo od njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Mogu da pruze vise nego dovoljno ako ih poznajes valjano, a ne znam ko te je to ucio da menu treba da bude ko novogodisnja jelka.. nema nista lepse od ciste i pregledne navigacije...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia n73me
Mene zanima gde mogu da nadjem tell a friend skriptu sa mogucnoscu ukucavanja 3-5 mailova drugih ljudi zbog preporuke sajta.

Nasao sam tell a friend sa jednim poljem za e-mail, ali nikako i sa vise. Imate li i deju? Thanks
IP sačuvana
social share
I ja svrljam po netu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa to je pitanje ukusa i ko sta voli. A to tome ne vredi raspravljati. Pregledna i cista navigacija, malkice zacinjena sa animacijom je pun pogodak sto se mene tice.
Nego, postoji li tema na forumu o AI?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Mene zanima gde mogu da nadjem tell a friend skriptu sa mogucnoscu ukucavanja 3-5 mailova drugih ljudi zbog preporuke sajta.

Nasao sam tell a friend sa jednim poljem za e-mail, ali nikako i sa vise. Imate li i deju? Thanks
php Site Recommender    Website : Refer : Review It

php Site Recommender is multi-platform compatible. This php Site Recommendation script will allow your visitors to enter their contact information and recommend your site to as many recipients as you specify (only one required). Default messages are easily modified and the look and feel is customizable via the stylesheet. You can choose to be notified when your site has been recommended...notification will show recipient(s) AND the message. Also contains error checking and validation! *Note - This is a flat-file script. Database access is not required.

http://www.scriptaty.net/php-site-recommender.html

Citat
Pa to je pitanje ukusa i ko sta voli. A to tome ne vredi raspravljati. Pregledna i cista navigacija, malkice zacinjena sa animacijom je pun pogodak sto se mene tice.
To nije pitanje ukusa i ko sta voli vec je pitanje potrebe i funkcionalnosti, a u 99.5% slucajeva flash menu je los i nicemu ne sluzi, ali je saren i obicno ima da se nadje gotov pa ga svi stavljaju.

Citat
Bilo da je u pitanju artificial intelligence ili adobe ilustrator.. to svakako nema veze sa ovom temom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia n73me
bravo SerbianFighter, jako cenim tvoj trud i zalaganje. Ovvo je bas ono sto mi treba, medjutim...ne vidim nikakav link odakle bih preuzeo ovu skriptu, a sajt gde se nalazi ova skripta ne radi....barem nije radio kada sam ja bio tamo...ako je u medjuvremenu proradila....izvinjavam se.
IP sačuvana
social share
I ja svrljam po netu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Onda kliknes na :
Home : PHP Scripts : Recommendation Scripts : php Site Recommender
Pa nadjes neku ciji sajt radi.. npr...
http://www.phpscriptcenter.com/tellfriend.php
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia n73me
Hvala.  Smile nisam se setio toga.
IP sačuvana
social share
I ja svrljam po netu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux

animacija + navigacija = izbegavanje
ali ako ti je bas stalo:

posible solutions:
1.izbegavao bih dhtml menu buildere jer svi do jednog nisu besplatni i imaju neka glupa ogranicenja ne mozes ih snimiti stavljaju logo tako da to nije resenje
2.najbolja stvar po meni.Uzmes jednostavan tree menu builder sa mogucnostima transparentne pozadine(iskopacu link od jednog koji sam koristio ako te zanima) dizajniras i flash animaciju koju hoćes ispod posebo.onda slede zajebaniji deo petljanja po htmlu da stavis meni preko animacije da podesis i za mozzilzu u IE (u njemu ce ti uvek sve raditi).i to je to

Kad jednom savladas posle ces moci da pravis pristojne animacije sa navigacijom bez glupiranja sa dhtmlom
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.