Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 15:12:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Free MMORPG games  (Pročitano 17834 puta)
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 12.0.742.112
Posteno, malo ljudi u Srbiji moze da se pohvali da je igralo mmorpg igre jos od izlaska bete Anarchy online-a. Jos manje njih da se pozali koliko je para ostavilo i u p2p i u f2p mmorpg igrama, od mene. Fanaticki sam trosio u potrazi za nekim extra-ludilom, koje ce da mi drzi paznju par godina, i nista. Danas sam samo ostao na Aion-u i to samo end game pvp-u, i u iscekivanju gw2 i b&s iz ncsofta. sw:kotor ima ozbiljnih problema po mom misljenju ali to je tema za drugi topic  Smile

Generalno, vise truda i reursa je prirodno ulozeno u p2p igre, ali kvalitet igre, veze nema sa payment osnovom. Ovde je pomenut odredjeni broj igara, od kojih iskreno ni jedna ne ulazi u moj izbor za top mmorpg.

Necu da pominjem p2p igre jer im prosto ovde nema mesta. Postoji dosta f2p naslova koji imaju smisla za probati, npr dok sam igrao perfect world international, je bio jedan od najlepse kreiranih grind-free naslova, u kome je sav premium sadrzaj bio dostupan i non-paying ljudima, koji su znali da igraju pametno, prosto je trebalo samo pronaci "sadrzaj u igri koji nudi in-game currency u dovoljnoj kolicini". Balans u igri je problem 90% toka i to samo u pvp segmentu, ali u poslednjih 10% levela, da se tako izrazim i u samom end game-u, igra biva ispeglana i potpuno izbalansirana. Sardzaj je ujednostavljen do dovoljne mere, da ne bude preoptrerecujuc casual gamerima, ali da isto tako i dalje ostavlja prilican izazov. Ako se ne varam i AoC i LotR su sada f2p naslovi, a kreirani su u a-class studijima, LotR nisam probao, ali za AoC mogu da kazem da je prilicno kvalitetna igra, jedini razlog sto je vise ne igram je Aion, doduse AoC u pojedinim delovima deluje pretesko, dok se ne uhodas, sto je generalno problem za 90% populacije danasnje populacije u svetu, niko ne bi da se pomuci malo, ne govorim samo o svetu igara. Jos jedan extra naslov svog vremena je bio i Dekaron, genijalan pvp based mmorpg, doduse 50% grind based ali grind je bio jednostavan kao 1-2-3 i prilicno brz, 25% pve instance based i 25% pvp instance based. Ili npr Requiem Bloodymare(ako sam dobro ispelovao), brutalna HM, horror, furutistic-apocalypse based igra.

ALI(ogromno ali), sto se mene tice, mislim da je gw recept do sada najisplativija varijanta u smislu kvalitet/cena, tj buy to play. Kupis igru, koja dolazi iz renomiranog studija, dobro ispeglana, izbalansirana, gameplay pazljivo i fino odradjen, prica cool, sadrzaj se redovono razvija, ne brines do sledece velike expanzije koja je opet relativno jeftina, i sve se svede na nekih 3-4 evra mesecno u proseku za kvalitetnu zabavu. GW2 u najavi koju su dobili svi dugorocni "klijenti" ncsoft-a ce kostati izmedju 20 i 50 evra(u nekoliko nivoa), sto i nije neka cifra za jedan takav nastavak. 20evra ce biti cena za ljude koji imaju gw1 i aion key-s i koji igraju ncsoft igre bar 3 godine bez prestanka(na primer ja Smiley ) a 50 evrica za nove ili relativno nove ncsoft musterije Smiley doduse igra ce tek sledece godine u etar. Smile

bottom line: da su sve f2p igre sranje moze da kaze samo neko ko nije probao vise od 2 naslova iz ove grupe. Mada stojim da je b2p najisplativija varijanta u smislu kvalitet/cena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

SOME OF HIS CHILDREN ARE CHOSEN :D

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Wildfire
Pa po meni je WoW u suštini loša igra, ali dobro, ko voli-nek' izvoli. Za EVE znam odavno i želim da je probam. Za to Buddy čudo nisam čuo, pa možeš li malo pojasniti? Igrao sam nešto jako slično, Black Prophecy se zove, ali ima jako malo igrača (što MMO čini manje vrednim) tako da sam odustao, inače je igra boli glava.

Izvinjavam se sto kasnim obaveze. Buddy Program ti meni das mail i ja ti posaljem invite na mail, linkom iz maila kad se registrujes dobijes trial koji traje 21 dan mesto 14. e sa fora je sto ako ti platis igru ja dobijem PLEX (30 dana pretplate) znaci ti ja ti posaljem inv ti se registrujes dobijes 21 dana, onda ti ja dam PLEX i ti aktiviras 30 dana + 21trial i dobijes 51 dan placenog akaunta bez datog dinara a meni oni daju PLEX jer sam doveo igraca koji se pretplatio i ja ostanem na istom Smile

Wut? Ja sam mislio da treba da skupljaš pare recimo godinu dana da bi platio mesec igranja.
Aj malo objasni.

ako udjes preko buddy programa na gore naveden nacin moci ces da iskilas SALVAGE u roku od dva tri dana uzmes brod koji je skoro ubacen namenjen samo za to i onda ides za igracima iz tvoje korporacije u misije i skupljas delove krsina koje ostaju za njima, mozes da uzmes oko 50-60 miliona za sat, dva zavisi od misije a PLEX (30 dana pretplate) kosta oko 370 miliona. Naravno to sada deluje mnogo lako ali nije bas tako jer treba naci nekog ko ce igrati lvl 4 misije i da ti da kompletan salvage jer se salvage obicno deli po dogovoru pa ne uberes uvek sav kajmak , a naravno trosices i sam na druge stvari: skillove, brodove, module itd... ja na primer trenutno nemam PLEX a ni para jer mi je corp u Factional Warfare (glumatamo neku policiju) pa niko ne radi misije Smile

videh neko rece da je free sranje, ne slazem se bas i mislim da je suprotno placene igre nisu ravnopravne (osim WoW-a koje je pak prerasta u igru za decu od 3-7 godina i sve je gori sa svakom expanzijom) ako se dobro organizujes EVE mozes da igras da ne das ni dinar kao ja sada. a EVE je igra koja ima od 26 000 - 40 000 igraca online u svakom momentu i mozes da je igras 3 godine da ne zagrebes povrsinu igre, a najveci bonus je offline skilling.
A i dobili su tonu nagrada za grafiku

« Poslednja izmena: 12. Sep 2011, 15:03:28 od BDrake »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Sony 
Setio se još jednog:

Ako ste Anime fan super Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Izvinjavam se sto kasnim obaveze. Buddy Program ti meni das mail i ja ti posaljem invite na mail, linkom iz maila kad se registrujes dobijes trial koji traje 21 dan mesto 14. e sa fora je sto ako ti platis igru ja dobijem PLEX (30 dana pretplate) znaci ti ja ti posaljem inv ti se registrujes dobijes 21 dana, onda ti ja dam PLEX i ti aktiviras 30 dana + 21trial i dobijes 51 dan placenog akaunta bez datog dinara a meni oni daju PLEX jer sam doveo igraca koji se pretplatio i ja ostanem na istom Smile
----------------------------------------------------------------------

Јел би могли ми то да урадимо? Smiley
Одавно сам и ја желео да почнем ту игру , ал никако да нађем некога ко може да ми помогне да се мало пробијем.
Ево ти мој маил , lukakuridza1@yahoo.com па ми се јави преко маила , да ми пошаљеш све то што треба и да се се договоримо Smiley
« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 15:53:37 od GrowUp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Sony 
Izvinjavam se, to nije baš free, već beneficirano mmorpg igranje Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Sony 
Ако неког интересује, Star Trek Online ће постати Free2Play.

Pročitao sam u SK, razočarao je sve koji su ga kupili (fanove Star Track serije pre svega). Drugi razlog je skorašnji izlazak Neverwintera, koji će da bude napravljen po strogim D&D pravilima.

Inače Cryptic je dobar u pravljenju sadržaja (izbor modela, okruženje itd.), ali su loši u storytelling aspektima. Možda im je najbolje da nastave strategiju sa free 2 play mmorpg-ovima, odnosno da prave besplatne igre sa mikrotransakcijama, nego što prvo naprave prosečnu igru koja prođe neuspešno, pa je onda pretvore u f2p.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Sony 
Izvinjavam se za dupli post, ali da najavim da će DC Universe Online postati besplatan od oktobra, sa modelom igre kao Age of Conan, Lord of the Rings Online, Champions Online i Dungeons and Dragons Online.Igra će imati tri tipa igrača:

Free: New players will now have access to the current gameplay in DC Universe Online (including Gotham City, Metropolis, and all current raids and alerts), with the ability to create two characters, join a league and many other benefits. Free level players will be able to purchase downloadable game packs/updates, additional character slots, powers and more through microtransactions.
Premium: Any player who has spent at least $5 USD (including former paid subscribers and new players who have purchased $5 of in-game items) will qualify for the Premium access level. Premium level players will have more benefits available to them than the Free level player, including additional character slots, additional inventory slots, and higher cash limits. Downloadable adventure packs, additional character slots, and more can be purchased in-game.
Legendary: Maximum features and benefits are included at this level. Loaded with enhanced additional features, Legendary access will be available for a $14.99 USD monthly fee and includes all DLC packs at no cost, more than 15 character slots, more than 80 inventory slots, the ability to form unrestricted-sized leagues, and many other benefits.

Za sve vas koji ne znate, igra je još jedan take na foru superheroja (kao Champions Online i City of Heros), s time da ovde pomažete ekipi pozitivaca/negativaca iz DC stripova (Supermen, Betmen nasuprot Džokeru, Leks Lutoru etc.). Igra je pravljena za PC i PS3, pokreće je Unreal 3 Engine.

Izvor

Edit: Upravo sada videh još jedan naslov. Američki ogranak Kineske kompanije Perfect World, specijalizovane za mmorpg naslove, je izbacio dugo očekivani Rusty Hearts. Igra je očigledno inspirisana Animeom, izgleda odlično, i prema traileru, biće Acton Based, što znači da će igrači imati punu kontrolu nad karakterima.

http://rustyhearts.perfectworld.com/
« Poslednja izmena: 20. Sep 2011, 02:10:28 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Citat
Pročitao sam u SK, razočarao je sve koji su ga kupili (fanove Star Track serije pre svega).

Колико сам чуо ситуација се нешто поправила у међувремену. Било како било, биће F2P.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Sony 
Jeste se popravila i jeste free 2 play. Ali pogledaj mogućnosti:

Kada si u svemiru tvoj brod postaje tvoja klasa. To znači ako si Medic, ti svojim napadima lečiš saveznike. Misije su isljučivo borbenog karaktera, i od gomile rasa, igra nudi samo Federaciju i Klingonce. Treće, kao jedan od ljubitelja Star Trecka imam ovo da izjavim - Star Treck je serija zasnovana na istraživanju kao i što sam intro serije kaže:

I tu je igra promašila u potpunosti. Što je najsmešnije - Star Treck je dušu dao za mmorpg u formi u kojoj je originalčno smišljen - istraživanje, otkrivanje, diplomatija (i borba ako sve propadne Smile). Sa gomilom rasa serije ovo bi bio pogodak u metu. Problem je što se sve svodi na borbu, što je najveća mana naslova.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
Да ли игра неко тај Rusty Hearst?
Каква је игра и јел има нека српска гилда у игри?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 15:12:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.