Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:45:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: fraze i muvanje  (Pročitano 25906 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung S8
Ja sam bas sinoc rekao nekoj devojci na zurci kod ortaka: "Smrdis na uzegle zabe", a ona mi je uzvratila osmehom cak mi i dala broj. Ali jbg, ne secam se kako sam ga upisao posto sam bio razvaljen.

Ali racuna se kao score, a?

Kako ti je to palo na pamet, zivo me zanima??? Smile Smile Smile Smile Koji lik. . . . .  Smile Smile Smile

Jbg, tada mi je bilo svejedno sta cu da kazem, posto me u tim trenucima zabole patka.  Smile

Ja sam bas sinoc rekao nekoj devojci na zurci kod ortaka: "Smrdis na uzegle zabe", a ona mi je uzvratila osmehom cak mi i dala broj. Ali jbg, ne secam se kako sam ga upisao posto sam bio razvaljen.

Ali racuna se kao score, a?

Normalno da se rachuna.  Smile

Hvala na podrsci brate. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

E koje su to devojkama vecito zanimljive teme a ne neke totalni out?

Sve zavisi od interesovanja odredjene zenske persone.

Konkretno tebi ili bilo kojoj devojci koja odgovara na temu, sta su VAMA zgodne teme? Znam za induvidualnost ali dajte svoje primere. . . . . .

Vidi... Smile nema tu zgodnih tema, to se ne planira, prica jednostavno krene, pa sad... svidja ti se i imas sta da kazes, ili suprotno. Ukoliko su dve duse srodne (s obzirom da se ovde govori o ljubavnim fazama), cak je i cutanje savrsena tema Smile

Npr. Thug4ever, bez ikakve uvrede, molim te Smile ... ali da mi se obratio neko na takav nacin, bez obzira da li je pijan ili ne... poljubio bi patos sto bi ga istog momenta otreznilo (zargonski) Smile takav pristup nije dzentlmenski (bez obzira na godine) i zaista ne znam koja zenska persona bi se odusevila takvim nastupom, sem u slucaju da joj taj momak nije iz nekih drugih razloga ranije privukao paznju, odnosno zna da ume da lupeta, ali je u principu normalan lik, odnosno ima sta da kaze  u normalnim uslovima Smile

Ovo sto je Fahrenheit rekao da gledas prvo sebi da ugodis, pa onda njoj... nije dobar savet, bar s moje tacke gledista. Ne ugadjaj, vec poklanjaj paznju... sitna ugadjanja dodju sama od sebe (spontano) kada zagazite u duzu, ozbiljniju vezu. I da... nije bitno gde ko sedi ukoliko mislis da osvojis "na duze staze" odredjenu devojku.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
A onda je mrmot zavio choikoladu u foliju ... no offense   Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
@Thug4ever, riba je mentol  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 172
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Sony Xperia S
@Oblachak tu si iskreno receno i po meni u pravu. Ali opet sve ima svoje i svaka devojka razlicito reaguje na razlicite postupke. Individualna stvar.

Znaci, sve sto smo pricali na prethodnim stranama, da grupisemo ovde:
Najvaznije od svega je da verujes u sebe, da se ne foliras i budes spontan odnosno da se prepustis slucaju. Posle startovanja cure i sedanja za sto sa njom, biti prirodan i pokretati teme prvenstveno one koje dobro poznajes. Ne smes biti lik koji jedini prica vec pusti devojku da ona sto vise prica. Pratiti signale koje ti daje telom i maximalno ih iskoristiti. A onaj cuveni trenutak kada si dosao do nekog stadijuma a dalje ne znas sta da radis, kao sto je vec neko rekao pre par postova, ti ili kreni sa nekom igricom, sto zna da upali i bude zestoko, ili kreni ka njenim ustima. Samo pazi da ne budes previse agresivan i napadan. Ni u jednom slucaju ne smes da budes nervozan i da mislis koju foru da prospes nego probaj da ostavis utisak one osobe koja stvarno jesi. Posluzi se i trikovima da je izmamis da kaze nesto ili uradi sto ovako inace ne bi htela, a tebi korisno.
Sve u svemu samo opusteno, bez foliranja i dokazivanja pred drustvom. UVEK budi to sto jesi ! ! !

Jel sam 100% u pravu???
IP sačuvana
social share
Cetiri se stvari nikada ne mogu vratiti: izgovorena rec, izbacena srela, protekli zivot i propustena prilika . . . . .
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
To ce ti vi reci ... budi iskren, budi ono shto jesi, a ko pokupi ribe ? Foliranti, lazhovi i budale. To je realnost. Ima vremena za iskrenost. To ide posle. Smile

Evo ekstremnog primera. Ako bih ja na prvom dejtu bio 100% iskren, ja bih predlozhio devojci da odemo kod mene i da se tucamo do jutra. Pa vi sad meni recite koliki bi bio procenat uspeshnosti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
To ce ti vi reci ... budi iskren, budi ono shto jesi, a ko pokupi ribe ? Foliranti, lazhovi i budale.
Zavisi koje ribe.

Evo ekstremnog primera. Ako bih ja na prvom dejtu bio 100% iskren, ja bih predlozhio devojci da odemo kod mene i da se tucamo do jutra. Pa vi sad meni recite koliki bi bio procenat uspeshnosti.  Smile

Opet, zavisi kojoj devojci. Ima i takvih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Jel sam 100% u pravu???
Nikad nećeš biti 100% u pravu po pitanju ovoga.

To ce ti vi reci ... budi iskren, budi ono shto jesi, a ko pokupi ribe ? Foliranti, lazhovi i budale. To je realnost. Ima vremena za iskrenost. To ide posle. Smile

Ukoliko se ne šališ. Ne preteruj!  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Malko sam preterao. Ali fakat je iskrenost precenjena, i nemoj da se lazhemo. Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2009, 14:16:06 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
@Oblachak tu si iskreno receno i po meni u pravu. Ali opet sve ima svoje i svaka devojka razlicito reaguje na razlicite postupke. Individualna stvar.

Znaci, sve sto smo pricali na prethodnim stranama, da grupisemo ovde:
Najvaznije od svega je da verujes u sebe, da se ne foliras i budes spontan odnosno da se prepustis slucaju. Posle startovanja cure i sedanja za sto sa njom, biti prirodan i pokretati teme prvenstveno one koje dobro poznajes. Ne smes biti lik koji jedini prica vec pusti devojku da ona sto vise prica. Pratiti signale koje ti daje telom i maximalno ih iskoristiti. A onaj cuveni trenutak kada si dosao do nekog stadijuma a dalje ne znas sta da radis, kao sto je vec neko rekao pre par postova, ti ili kreni sa nekom igricom, sto zna da upali i bude zestoko, ili kreni ka njenim ustima. Samo pazi da ne budes previse agresivan i napadan. Ni u jednom slucaju ne smes da budes nervozan i da mislis koju foru da prospes nego probaj da ostavis utisak one osobe koja stvarno jesi. Posluzi se i trikovima da je izmamis da kaze nesto ili uradi sto ovako inace ne bi htela, a tebi korisno.
Sve u svemu samo opusteno, bez foliranja i dokazivanja pred drustvom. UVEK budi to sto jesi ! ! !

Jel sam 100% u pravu???

Nisi, jer si malo pomesao babe i zabe Smile odnosno sve savete/price sa ove teme si ubacio u isti kos, a razlikuju se Smile Sedi, kec ko vrata!  Smile Salim se  Smile

Budi iskren, a spontano ce doci sve sto te trenutno muci Smile

Edit:

Malko sam preterao. Ali fakat je iskrenost precenjena, i nemoj da se lazhemo. Smile

Ovo vazi iskljucivo ukoliko si u isti kos stavio sve zene ovoga sveta. Sto Osma kaze: zavisi.
« Poslednja izmena: 17. Jul 2009, 14:18:22 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 13:45:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.