Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Француска тражи да се Србија помири са губитком КиМ  (Pročitano 12675 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Smile Smile Smile
Jel ti mislis da je Sibinjanin Janko, oslobadjao Beograd zbog Srba? Nije nego je Hunjadi Janos oslobadjao madjarski Beograd. Jes da mnogi kazhu da je bio Srbin, ali moze biti, samo sto mu je sin Matchas Korvin bio kralj Madjarske.
Madjari majku vam srpsku. Smile Smile Smile

Atila je isao jos dalje  Smile ...

Mnogo su se ovi Mongoli uskurcili - opet ce ih Rusi morati dovoditi u red .  Smile

Tako je. Za sada im salju avangarde: gole Ruskinje, da ga pushe i uzimaju u bulju.
Tenk u rikverc, Ruskinja forward.A Putin pokazuje dziju dzitsu zahvate. Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 18:25:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ahaaa ...  Smile

Video sam to na CG primorju ......  Rusi bez kinte - a Madjarice fulllllllllllllllllll ....... samo im  ga duvaju ko ,, Huver ,, usisivac .  Smile

Idi bre ......  Smile

Gde ovaj covek zivi ?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 18:33:51 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Ahaaa ...  Smile

Video sam to na CG primorju ......  Rusi bez kinte - a Madjarice fulllllllllllllllllll ....... samo im  ga duvaju ko ,, Huver ,, usisivac .  Smile

Idi bre ......  Smile

Potpuno si u pravu. Dokaz da su na zjednickom frontu. Specijalitet: pushenja nato qrca.
Drugo je to, sto ti kad vidis Ruskinju odmah se zaljubis, makar joj nato sperma izlazila na bulju.
Tesis se da je prehlada od ruske zime.
Sve je stvar vidjenja. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Smile Smile Smile
Jel ti mislis da je Sibinjanin Janko, oslobadjao Beograd zbog Srba? Nije nego je Hunjadi Janos oslobadjao madjarski Beograd. Jes da mnogi kazhu da je bio Srbin, ali moze biti, samo sto mu je sin Matchas Korvin bio kralj Madjarske.
Madjari majku vam srpsku. Smile Smile Smile

Atila je isao jos dalje  Smile ...

Mnogo su se ovi Mongoli uskurcili - opet ce ih Rusi morati dovoditi u red .  Smile

Tako je. Za sada im salju avangarde: gole Ruskinje, da ga pushe i uzimaju u bulju.
Tenk u rikverc, Ruskinja forward.A Putin pokazuje dziju dzitsu zahvate. Smile Smile Smile Smile

Па пријатељ Клинтон ти је са Шредером показивао "томахавк" захвате.
Ах да,посљедица,срби сами криви што нису нацисти по рођењу. Smile

Ahaaa ...  Smile

Idi bre ......  Smile

У Панчеву. Smile знаш НАТО "пустио" разне отрове из петро-хемије па су халуцинације неизбјежне
у старијим годинама (око 60-те најкритичније). Smile

Ahaaa ...  Smile

Idi bre ......  Smile

Potpuno si u pravu. Dokaz da su na zjednickom frontu. Specijalitet: pushenja nato qrca.
Drugo je to, sto ti kad vidis Ruskinju odmah se zaljubis, makar joj nato sperma izlazila na bulju.
Tesis se da je prehlada od ruske zime.
Sve je stvar vidjenja. Smile Smile Smile

Их немој тако просто па ти си овдје један од четворице који иду буљом на НАТО туки. Smile
4:50-так.Нема шта ви сте у праву,а сви остали су неандерталци,незналице и квази срби". Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Ko ce vas da ubedi da ne mozes ziveti 45-u u 2010-u?Ako bi neko mogao, stvar bi bila resena. Smile Smile Smile
Ima musavi KGB-ovac vecih problema od pishljive Srbije, koju je vec dokazao da prezire. Vidis kako se slika kao Sibirski Kan? Zna on dobro zasto.Dolazi mu malo veca opsanost od nato-a.
Sta rece pokojni Deng, kad su mu nudli da Kina udje u neki savez: Kina sa milijardu ne moze nikako biti sama. Smile Smile Smile
Ili kad mu je ddKarter zamerio na postovanju ljdskih prava, ponudio mu je preko noci 40 miliona Kineza u emigraciji. Na sta je Karter odmah zahvalio.
Tako je i Breznjevu rekao: Posaljem ti 100 miliona Kineza sa dignutim rukama u vis. Sta ces onda? Smile Smile Smile
To oni sada rade.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 19:21:27 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ko ce vas da ubedi da ne mozes ziveti 45-u u 2010-u?Ako bi neko mogao, stvar bi bila resena. Smile Smile Smile
Ima musavi KGB-ovac vecih problema od pishljive Srbije, koju je vec dokazao da prezire. Vidis kako se slika kao Sibirski Kan? Zna on dobro zasto.Dolazi mu malo veca opsanost od nato-a.
Sta rece pokojni Deng, kad su mu nudli da Kina udje u neki savez: Kina sa milijardu ne moze nikako biti sama. Smile Smile Smile
Ili kad mu je ddKarter zamerio na postovanju ljdskih prava, ponudio mu je preko noci 40 miliona Kineza u emigraciji. Na sta je Karter odmah zahvalio.
Tako je i Breznjevu rekao: Posaljem ti 100 miliona Kineza sa dignutim rukama u vis. Sta ces onda? Smile Smile Smile
To oni sada rade.

Pa ti si jos uobrazio da ovde postuju  samo duduci iz LDPa .  Smile  .. i to posle ovolikih debakala ... i teskih trenutaka koje si ovde doziveo ....  Smile

Dakle -  zbog  drugih  forumasa.

1971 godine pokojni Mao je poslao na Ruse poprilican broj Kineza - naoruzanih . Nisu stigli da dignu ruke - mozda bi to promenilo ishod bitke i tvoj post ucinilo smislenim . Enivej , kineske divizije su isparile .  Smile ... doslovno ....  Iscezle .... Ostali samo dugmici  Smile ....

Ne nadaj se u Kineze - opametili su se !

МИД КНР: Отношения РФ и Китая представляют собой образец политического партнерства между двумя государствами.

07.03.2010, Пекин 10:58:39 Отношения России и Китая представляют собой образец политического партнерства между двумя государствами. С соответствующим заявлением выступил сегодня министр иностранных дел КНР Ян Цзечи в ходе пресс-конференции в китайской столице городе Пекине.

Kome verovati - ministru inostranih poslova Kine ili Skorpionu ..... Jest da je Kinez ovo izjavio prekjuce , a Skorpion odavno provlaci ove nebuloze - ali sami donesite zakljucke .  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 20:35:26 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Pa normalno da to izjavljuje, kad mu 40 miliona Kineza zive u Rusiji ilegalno. Za sada su niciji, sutra ne znam dal ce Rusi postati zuti ili ce Kinezi postati Tatari? Jer u sustini rusa kad zagrebes nadjes ispod njega Tatarina.
No prestajem da polemisem sa tobom, iz cistog razloga sto si ogranicen. Ja bih 'rusku ljubav', daleko efikasnije sproveo na forumu. Reci to gazdama, ako dobro plate evo mene da volimo Ruse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Kako da im te preporucim - kad sii se iskazao kao najbolja antireklama za NATO ?  Smile

Smile

YBT . Pa ti si nas covek u njihovim redovima   Smile

Ja sam samo sitni sraf , sefe .....  Smile  .. prakticno pripravnik - imajte to na umu pre nego sto donesete dalje odluke  Smile

Trudim se koliko mogu ,  sefe  . Potrudicu se jos vise  , nemojte zameriti , nov sam ovde .  Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2010, 17:33:20 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Kako da im te preporucim - kad sii se iskazao kao najbolja antireklama za NATO ?  Smile

Smile

YBT . Pa ti si nas covek u njihovim redovima   Smile

Ja sam samo sitni sraf , sefe .....  Smile  .. prakticno pripravnik - imajte to na umu pre nego sto donesete dalje odluke  Smile

Trudim se koliko mogu ,  sefe  . Potrudicu se jos vise  , nemojte zameriti , nov sam ovde .  Smile
Hoces da kazes da ste jaka organizacija? slabo poverenje imam ja u srpsku Moskvu. Slabe su platise.
Danas ljubav kosta.Ja kao Srbin vise volim da me se boje, nego da me vole. Inace, pravo da ti kazem, vise volim da vozim mechku. Moze se ugraditi recimo neko brujanje tenka i zvuk gusenica. Kazes: to je nas folklor.
Inace zapadnjakinje vise vole de se kresu u mechci, nego u tenku.Veruj mi. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2010, 18:21:12 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Vojvodina je nekada bila Mđarska  i to ne tako davno. Više nikada neće biti. Većina Mađara u Mađarskoj se pomirila sa tim. Bojim se da je slično i sa Kosovom. Kada prođe još dvadesetak godina pomiriće se ljudi sa činjenicom da su nam oteli Kosovo. Sada je još sveže , ali vreme menja poglede.

Sve je receno u ovo postu...

Зар је Србија ушла у Мађарску па по Пешти палила куће? Smile
Знаш ли како је Србија добила Војводину и гдје се Војводина налазила прије Мађарске?

Друга ствар је да Србија није окупацијом заузела Косово па тамо успоставила своју власт већ
то траје ихаха времена.

Трећа ствар је та да ни једна држава није своје границе укоричила богом даним већ искључиво
освајањем што насељавањем што ратом.

Сила је та која одређује величину нечије територије па чак и националну заступљеност,
Тренутно на Косову се налази сила коју срби не могу да поразе али то не значи да за годину,
двије,пет или десет те силе неће бити и да неће Србија имати "право" да поврати територију
под своју јурисдикцију.Најгора опција је препуштање забораву,а то се свјесно ради поготово у
Србији путем медија.Као што неко примјети шиптари су карина коју срби могу релативно лако
набрати преко Проклетија.Нису они ратници већ дилери и крвници,а такви су по правилу
чмареви на отвореном.Ми требамо чекати то:"отворено".

Pa kako je to Srbija dobila Vojvodinu? Ajde da čujemo koliko poznaješ Parisku konferenciju.

Ceo Banat trebao da pripadne Rumunima na kraju prvog rata. To se nije desilo jer smo srećom imali moćan lobi u Vašingtonu. Mihajlo Pupin je ubedio Vilsona da najveće parče Banata treba da pripadne nama. Da nije bilo njega i njegovih američkih vezai danas bi sa pasošem u ruci išao u Zrenjanin ili na vršački grožđebal..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.