Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 14:03:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Forumaši prepoznajte se!  (Pročitano 15482 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Imam i ja jednu... nije moja, doduse... koja se uklapa sa pocetkom...

"Moralna panika je omiljena malogradjanska zabava."

Smiley

E jbg... ovo zvuči mnogo bolje.  Smile

Stari i veoma poznat koncept (sam termin je nešto moderniji sudeći po Wikipediji) u kojem se bilo šta može proglasiti pretnjom (a obično je to ono što ne razumemo i čega se plašimo)... ispaničiti i ukloniti... i sve to opravdati sa emotivnom ucenom.

..ono kao..

.. a morala ni na vidiku.

Decu treba zaštititi od onih koji su toliko panično zabrinuti za tu istu decu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Children's_interests
http://en.wikipedia.org/wiki/Moral_panic

A pre svega naučiti i razumeti prirodu toga što nas plaši i ugrožava nam budućnost... "dece", "ekologije", "slobode", "ljuckih prava", "vere", "opstanak kišnih glista" ______ (uneti kliše po potrebi)

Goa prijatelju ne budi govnar , ja nikada ne šutiram đake prvake , ne pljujem ljudima u kafu i nepadaju mi na pamet takve podlosti.

Ma hajde naši smo, ne stidi se. Znam te u dušu.   Smile
A nikad nije kasno da probaš nešto novo.

A ti kao da se trudiš da što više ljudi odbiješ od ovog foruma...
Samo odabrane. Snežne pahuljice maltene.

ne znam samo u čemu je tvoj problem  Smile

Ružan sam i iskompleksiran sam... i najgore od svega imam mali penis...
.. i rešio sam da taj svoj problem lečim tako što ću maltretirati nedužnog i predobrog tebe.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6630, valjda
Goa, zakleti neprijatelju medju moderatorima, zar si zaboravio da se lechenje svojih kompleksa sa malim penisom reshava tako shto brishesh moje postove?

Mada kad bolje razmislim, jesi me ostavio na miru u poslednje vreme... sa nisi kupio dzip ili BMW ili dzip BMW?
« Poslednja izmena: 09. Dec 2011, 01:10:24 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Helikopter.  Smile

Ne off-uj.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6630, valjda
Vidish... u uvodnom izlaganju nije bila kategorizacija vrhunskog offera... Tako da izgleda jedino ja nisam mogao da se prepoznam...

4ever alone...  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2011, 01:11:52 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
 Ok Goa , opraštam ti , ali stvarno nije fora da me ovako progoniš . Da si samo ružan i iskompeksiran kao ja možda bi ti i bilo spasa , ali ako imaš mali penis možeš da probaš one vežbe savijaš ga i savijaš prema dole , dok ti ne stigne do čmara , pa onda ponovo.
Meni je pomoglo možda će i tebi ,...., nisam ja tako loš kao što ti misliš.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2011, 01:17:45 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
U uvodnom postu je zaboravljena jos jedna kategorija - neuspeli psiholog i mudroser amater.
Mada moguce je i da je dupli profil.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Ok Goa , opraštam ti , ali stvarno nije fora da me ovako progoniš . Da si samo ružan i iskompeksiran kao ja možda bi ti i bilo spasa , ali ako imaš mali penis možeš da probaš one vežbe savijaš ga i savijaš prema dole , dok ti ne stigne do čmara , pa onda ponovo.
 Meni je pomoglo možda će i tebi ,...., nisam ja tako loš kao što ti misliš.  Smile

Hej hej hej... obustavi taj rečnik...  Smile ovaj forum čitaju i mala deca.  Smile (nije ni čudo što ovo stalno koriste, stvarno završava pos'o Smile )
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52

Hej hej hej... obustavi taj rečnik...  Smile ovaj forum čitaju i mala deca.  Smile (nije ni čudo što ovo stalno koriste, stvarno završava pos'o Smile )

OK stari , bio sam obrisao onu g reč , ali kasno , već si me bio citirao. Od sada samo kulturan dijalog , ma bezveze je to što se uvek svede na neko prepucavanje. I ja uvek počnem prvi , stvarno sam zajeban, tamna strana me vuče k sebi........ , ne ljutiš se nadam se .
« Poslednja izmena: 09. Dec 2011, 01:30:21 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Gubljenje vremena na necemu sto uopste nije ni vazno ....

Normalno da nas ima raznih i ako ti ne odgovara ta grupa ljudi, ti nadji sebi pogodnu ... veoma prost nacin resavanja ovog " problema "
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
U uvodnom postu je zaboravljena jos jedna kategorija - neuspeli psiholog i mudroser amater.

zaboravljeno je jedno dvaespet kategorija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 14:03:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.