Мислим да је погрешна теза да треба окривити жртву што не блокира ПП-е, што не промени бр. телефона, што се не пресели у други град .........
Ne , ali bih okrivio svaku zenu koja se seta sama u 3 ujutru ... to sto se sranja dogadjaju i kad se cuvamo ne znaci da treba i da ih privlacimo ...
Ne mogu da imam istu dozu saosecanja za nekog koga je napao onaj kinez sa macetom u knez mihajlovoj u po bela dana i za nekog ko se nalazi sa nekim preko neta .. a pritom ga i ne zna nimalo ...
Па, овде се не ради само о ономе што су писали једни другима у приватним порукама, већ и о ономе што су писали јавно на форуму. Мислим на тему ''С ким би на форуму провели бурну ноћ?''
Ne , ali bih okrivio svaku zenu koja se seta sama u 3 ujutru ... to sto se sranja dogadjaju i kad se cuvamo ne znaci da treba i da ih privlacimo ...
Јеби га. Испада да треба да седе закључане код куће.
Мишљења сам да свака особа има право да слободно шета када хоће и где хоће, да води љубав са ким год жели, али, то не даје за право неком "болеснику" да може да је малтретира на било који начин.
Ајмо да силујемо курве. Оне су курве па шта има везе.
To je vrlo pogresna logika.. To je ekvivalent - Ljudi ginu u toaletu - ke..ajmo u spavacoj sobi! (mada ginu i tamo)
Samo treba koristiti mozak... Proceniti pravilno kome treba a kome ne treba pruziti sansu... Greska moze da se plati skupo ili jeftino...
Svaka skola se placa...
Na neke stvari ne mozemo da uticemo mozda.. ali na mnogo toga mozemo... ako neko sam omoguci drugome da ga zlostavlja time sto ce mu pruziti sve potrebne informacije.. jebiga.. sta mu ja mogu. Ako se tako ponasa.. treba da promeni telefon.. adresu... mail... razmisljanje.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne, ali ako to cinis postoje neke stvari kojih bi trebalo da budes svestan ... on ili ona nije ono sto ti vidis na ekranu ...
Citat
Јеби га. Испада да треба да седе закључане код куће.
Мишљења сам да свака особа има право да слободно шета када хоће и где хоће, да води љубав са ким год жели, али, то не даје за право неком "болеснику" да може да је малтретира на било који начин.
Ајмо да силујемо курве. Оне су курве па шта има везе.
Imas ti pravo ... ali sto se nisi setao za vreme bombardovanja npr. ? Moras da budes realan a ne da teoretises i zivis u svetu snova ... Intelekt je brzina adaptacije trenutnoj situaciji ... nemas intelekt, lose prolazis u zivotu ...
Па, овде се не ради само о ономе што су писали једни другима у приватним порукама, већ и о ономе што су писали јавно на форуму. Мислим на тему ''С ким би на форуму провели бурну ноћ?''
Ау људи, ово да није жалосно било би смешно.
Колико се на овом форуму "цветића разненило" и лепих речи испада да би требало свако са сваким да се кресне, или, колико ружних речи је размењено - требало је одавно да започне трећи светски рат.