decko se verovatno zajebava nema pametnija posla pa sedi i smara se odakle vi znate da ima zenu i decu?? u ostalom nikad se ne raspravljaj sa budalom jer ce te uvek pobediti sa iskustvom to je moj moto
Pored takvih, koji salju nebulozno lascivne poruke... najveci manijaci, sto se mene licno tice, su ljudi koji ozbiljne teme koriste da bi se izivljavali svojim neukusnim i krajnje bezveznim komentarima. Ne mogu da kazem za neke druge delove foruma, ali na psihologiji ih ima nekoliko, koji se pojavljuju s vremena na vreme...i pritom nisam video da su dali neki smisleniji komentar na bilo koju temu. Ne sumnjam da ce se sami prepoznati...
ps: ne, ne odnosi se na Glavica.... njemu se, ako nista drugo slatko nasmejemo...maskotica nasa.
Orfanelin, postoje slike sa krstenja njegove kcerkice na bureku, neupucen si . pogedajte mu u profil, on uopste nije decko vec covek u tridesetim cini mi se. i pretpostavimo da mu je to vid zabavljanja, tek je onda manijak.
Orfanelin, postoje slike sa krstenja njegove kcerkice na bureku, neupucen si . pogedajte mu u profil, on uopste nije decko vec covek u tridesetim cini mi se. i pretpostavimo da mu je to vid zabavljanja, tek je onda manijak.
ne samo manijak, nego izuzetno neinteligentan..sta kaci onda slike
...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...