Sto se tice forum manijaka.. ako mislimo na iste, nisam imao iskustva.. a i inace... mislim.. ukoliko ne zelite nista, najlakse je ignorisati nekoga.. a ukoliko zelite, ali se posle predomislite.. jbg.. Posle jebanja, nema kajanja..
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
ja ih nikada od nikog u toj meri nisam dobijiala (tacnije dobila sam samo jedan sa vredjanjem i to se vrlo lepo i brzo reshilo)
lepo je ovde neko rekao za sve je uvek nekako potrebno dvoje
ne dajesh povoda ni za kakve, onome gore slicne stvarcice i sve fino pa cak i ako se nadje neko "opicen" sve se to da lepo reshiti jedan ili dva pp-a rade p'oso
a kako se dodje do cifre od 600 i vishe pp-ova a posle se zalliti........................
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
zene koje zele da se zastite od forum manijaka: ne pricajte bezobrazluke po forumu muskarci koji zele da se zastite od zena manijaka (zar ima i takvih ) : koristite AXE
pa, ja sam na kraju to sve i prijavila...ali kasno-nisam htela nikakve konflikte, jednostavno, nisam bila nikada u životu u takvoj situaciji..šta znam, polaziš od sebe, valjda...
pa, ja sam na kraju to sve i prijavila...ali kasno-nisam htela nikakve konflikte, jednostavno, nisam bila nikada u životu u takvoj situaciji..šta znam, polaziš od sebe, valjda...
tih 600 pp-a samo govori o tvom kvalitetu kao ribe