Evo da i ja nesto ozbiljno kazem, posto spadam u spamere na ovoj temi
Daklen, iskreno, o manijastvu u pravom smislu te reci sam gledala samo na filmovima. Moja iskustva na netu, a koristim ga vec neke 3 godine, su uglavnom pozitivne. Sto se tice bureka konkretno, dobivala sam poruke koje su bile smaracke u smislu da su pojedinci ignorisanje shvatali kao podsticaj za dalje slanje poruka i dosadjivanje koje je islo u beskraj. Medjutim,postooji lepo opcija block, pa blokiras onog ko te smara i gotovo. Dobivala sam i poruke koje su bile perverzne samim tim sto su to ugl bili ljudi koji su bili ozenjeni i imali decu.Ipak, ne nerviram se zbog toga, sta kome lezi pod kozu nek radi, ja se ne osvrcem na to. Mislim da se ugl sve neugodne situacije mogu izbeci i da je sve do toga kako se neko postavi prema pojedincu, tj tom nekom ko je potencijalni manijak. Rad modova necu komentarisati, ni sa kim nisam imala ruzno iskustvo, tako da bi svaki moj komentar odnosno primedba bila iznesena na osnovu rekla-kazala, a to bas i nije u redu . Toliko
sandra, takve stvari se dešavaju i u realnom životu. žao mi je te devojke, ali pitanje je kakav je tip bio za vreme (samo) internet komunikacije, i da li je tad moglo nešto da se vidi. generalno, mislim da smo za sve loše stvari koje nam se dešavaju, u velikom delu sami krivi. ne želim da osuđujem, niti da me pogrešno shvatite, ali ne kaže se za džabe "svako je krojač svoje sudbine". koliko si pametan, toliko će ti se i vratiti. jbg, nije nam svima isto pisano...
u pravu si iva,svako kroji sebi sudbinu,ali postoji jedno pitanje. osoba koja trazi pomoc od ostalih,treba li joj pomoci?,okrenuti glavu i gledati?ili se sprdati?ili,na kraju krajeva,sa moje tacke gledista,pomoci,makar savetima,razumevanju? iva,ok,okrenimo glavu manijacima,pustimo da ide,kako bi se osecali?sa tom osobom smo se smejali,svadjali,a sutra,sta sutra,ako se ne daj boze nesto desi,nije samo smrtni ishod u pitanju. u pitanju je i brak,dugogodisnja ljubav ,npr,sve to baceno u vodu zbog jednoga-jedne,koji-a ce okrenuti glavu i otici,i sta ostaje,patnja,bol,kako pogledati tu osobu u lice i reci,ja sam ti prijatelj,ali jbg,zao mi je! ces,necu tebe komentarisati,izvini,mlada si,ali nedovoljno iskusna u nekim stvarima,na kraju krajeva,poznajemo se,zelim ti sve najbolje
« Poslednja izmena: 08. Jun 2007, 16:15:25 od sandralucky »
u pravu si iva,svako kroji sebi sudbinu,ali postoji jedno pitanje. osoba koja trazi pomoc od ostalih,treba li joj pomoci?,okrenuti glavu i gledati?ili se sprdati?ili,na kraju krajeva,sa moje tacke gledista,pomoci,makar savetima,razumevanju?
Priznajem, glup sam nista ne kapiram ...
Ko je trazio pomoc ? Zbog cega ? Sta se desilo ? Ko se okrenuo vapaju za pomoc a ko se sprda ? Ko je pomogao savetima ?
Ja samo znam da otkad se otvorila tema niko nista konkretno i bitno nije rekao ...
evo spomenuo sam jedan slucaj,nazalost koban moja snaja,imala je poznansto sa likom na krstarici,u pocetku,neobavezan chat,zatim,menjanje msn-a,i onda ide muvanje,poljupci,ostavi muza,volim te i tako to,dok moj brat nije video,i frka,brat otvorio temu na bureku,vecina zna,inace ,ispalo je na kraju ok,hvala bogu. moj poznati slucaj ljudi moji,bar sacekajte curu koja je otvorila temu,reci ce sta ima! zec ,bez u rupu
A postoje i ženski manijaci, bojim se. Nastupaju mnogo suptilnije od muških, a krajnji cilj im je mnogo gori - muškarca u tavu A ja kako sam naivan, teško meni... Pozz!