Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:48:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Glasanje
Pitanje: Ko je po vama bolji vozac?
M. Schumacher
F. Alonso
K. Räikkönen
F. Massa
J. Button
G. Fisichella
R. Barrichello
R. Schumacher
P. de la Rosa
D. Coulthard
M. Webber
C. Klien
J. Trulli
J.Villeneuve
N. Rosberg
N. Heidfeld
V. Liuzzi
C. Albers
T. Sato
T. Monteiro
S. Yamamoto
S. Speed
R. Kubica
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula1 Sezona 2006.  (Pročitano 50311 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
o, ko se oglasava....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Možda Massa u zadnjoj utrci raspali Alonsa pa Schumi lagano uzme još jednu titulu!! Smile
Nece Massa. Ocigledno bi bilo da je to Ferrari uradio u korist Shumia pa bi mogli poene da mu oduzmu ili tako nesto
Mozda to Kimi uradi ili tako neko
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 3G
o, ko se oglasava....  Smile

sta je zeko nesto si utihnula danas Smile mozes ti to i bolje
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E 500
Pricajte vi sta hocete,vec se zna ko je svetski sampion.Isti onaj koji je bio i prosle godine.Samo da vas podsetim,to je onaj mali Spanac Fernando Alonso  Smile Smile

@Zoka   Zanimljivo kako neko moze biti ponosan sto je Schumijev navijac  Smile.Naravno da sam pratila trku i s'punim pravom kazem da je Alonso najbolji Smile Smile Smile.Gutao ili ne gutao prasinu Ferrarija,on je danas bio prvi.A sto se tice "cackanja" oko bolida,stvarno si smesan.  Smile.Svaki dalji komentar je suvisan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
tu smo... sto ne bih bili??? i ponosni smo sto smo navijaci takvog Weltmeistera i takvog tima  Smile  Smile  Smile ne znam samo kako mozes reci da je alonso najbolji, ako si uopste pratio trku... citavo vrijeme je gutao prasinu ferrarija Smile
a o njegovom karakteru da ne govorim, jbte osudio citav tim da rade za ferrari, a da nas ih ljubi po g....... Smile

jbg, razocarenje sta drugo da kazem, al sta ces- Zivot je kurva Smile jer ako niste znali, zadnji put je schumiju motor eksplodirao 2000.god Smile pa da ne govorimo vise.... Smile
ko zna, mozda je alonso nekog poslao, da malo cacne oko bolida.... Smile Smile Smile

ali nema veze, schumi - bio si i ostao najbolji Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile
forza scuderia ferrari
Smile Smile

Ovo lici na klinacko prepucavanje, ali ne mogu da odolim.
Gledao sam trku i video sjajan i maksimalno rizican start Alonsa, a Sumaher bi u takvoj situaciji, bar je do sad tako cinio, sacekao prvi pit i nakon toga kroz boksove prosao par ljudi i poceo da vozi...

Sumaher i jeste osvakjao titule, jer mu se bolid skoro nikad nije kvario, a svima ostalim jeste...

Bio je paklen brz, ali nikad nije voleo fer borbu. pogledaj sta mu Massa radi ove sezsone, sta mu je radio Barikelo pre 3-4, ali oni nisu ssmeli da pobedjuju Smile

e jbg, care Smile
sta mu massa radi??? pa da nesto moze, massa bi napravio, a ne kad sam danas cuo na press konferenciji njegovu izjavu, kako kad je izasao iz pita heidfild ga je kao usporavao???-pa jbte ako je brz i ima bolji bolid, mogao ga je 5 puta prestici, a ne vozati se iza njega dok onaj nije otisao u box Smile Smile
massa me je razocarao, skroz malo je pomogao, vise sam od njega ocekivao, al eto-kako je tako je...

Pricajte vi sta hocete,vec se zna ko je svetski sampion.Isti onaj koji je bio i prosle godine.Samo da vas podsetim,to je onaj mali Spanac Fernando Alonso  Smile Smile

@Zoka   Zanimljivo kako neko moze biti ponosan sto je Schumijev navijac  Smile.Naravno da sam pratila trku i s'punim pravom kazem da je Alonso najbolji Smile Smile Smile.Gutao ili ne gutao prasinu Ferrarija,on je danas bio prvi.A sto se tice "cackanja" oko bolida,stvarno si smesan.  Smile.Svaki dalji komentar je suvisan.

pa ne znam ja ko ispada smijesan sa svojim provaljenim komentarima....
kad odrastes, pricacemo.... Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2006, 19:41:18 od tojo909 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 3G
ne pisi dva postova za redom, koristi opciju izmeni Smile Smile Smile Smile Smile Smile

a sta si ti ocekivao vise od mase jel treba da ga pusta ko barikelo ili da se skuca u alonsa da bi siptar mogao da bude prvi Smile
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E 500
@Zoka           Zoko moja,Zoko Stvarno mi te zao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Šumaher: San je završen!

Posle eliminacije na trci u Japanu i ključne pobede najvećeg rivala Fernanda Alonsa, Mihael Šumaher je izjavio da je završen njegov san o tome da u penziju može da ode sa osmom titulom svetskog šampiona.

"Da budemo iskreni, mislim da više ne postoji šansa da osvojimo šampionat. Moramo da gledamo pravo stanje stvari, a to je da je Fernandu potrebno da osvoji samo jedan bod na Interlagosu, i gotovo da je izvesno da će to za njega biti samo šetnja u Brazilu", izjavio je Šumaher, uz napomenu da su kalkulacije da on trijumfuje u Brazilu, a Alonso ispadne potpuno besmislene.

Šumaher je posle odličnog starta Alonsa u novoj sezoni uspeo da ostvari sedam pobeda i uhvati priključak, čime je definitivno posle mnogo godina ponovo šampionat učinio zanimljivim i uveo ga u neizvesnu završnicu.

"Mislim da sam ove sezone dao maksimum, kao i svi u Ferariju, i možemo biti ponosni na sve što smo uradili. Na trci u Japanu se dogodilo ono što nismo želeli, ali to nije kraj sveta", dodao je sedmostruki svetski šampion, koji za Alonsom uoči poslednje trke u Brazilu zaostaje 10 bodova.

Izvor: MTS-Mondo

----------------------------------------

Odavno ova krntija od renoa se nije pokvarila, morace na sledecoj trci!  Smile

Da, davno bese ta Monca, ima skoro tri trke Smile Smile
Sto dovodi do kog zakljucka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da ce se sledece godine meklaren pokvariti u monci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ali  šta bi Kimi imao od toga?
Schumachera drugi vozači baš i ne vole..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:48:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.