Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:26:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Glasanje
Pitanje: Ko je po vama bolji vozac?
M. Schumacher
F. Alonso
K. Räikkönen
F. Massa
J. Button
G. Fisichella
R. Barrichello
R. Schumacher
P. de la Rosa
D. Coulthard
M. Webber
C. Klien
J. Trulli
J.Villeneuve
N. Rosberg
N. Heidfeld
V. Liuzzi
C. Albers
T. Sato
T. Monteiro
S. Yamamoto
S. Speed
R. Kubica
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula1 Sezona 2006.  (Pročitano 49871 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
I-mate Galaxy S3
ma ja nesto nisam naklonjen renou pa ga jebi..ja sam uvijek bio meclarenovac ...ma mika hakinen legenda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Veliki pozdrav!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
SonyEricsson K 750i
Steta za Raikonnena, bas nema srece :(Sticem utisak da kad god Mercedes nesto napreduje sa masinom, oni uvek menjaju pravila Smile
IP sačuvana
social share
Dejan Brankovic
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Alonso uzima bez problema sledecu trku, ipak je reno za klasu bolji od svih ostalih Smile

slazem se da je reno naj spreman tim u momentu ali stvarno i mnogo mrzim neznam zasto su mi ostali takav utisak slozio bih se da bilo ko pobedi samo reno da ne bude prvi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nirburgring u nedelju domaćin VN Evrope
Sumi i Alonso spremni za novi dvoboj

Fernando Alonso se ne plaši 100 hiljada navijača Mihaela Šumahera, koji ga u nedelju očekuju u Nirburgringu gde se vozi Velika nagrada Evrope.

- Nadam se da će na tribinama biti i neko sa španskom zastavom, ko će navijati za Reno i mene. Prošle godine je bila slična atmosfera, ali mi pritisak nije smetao da prvi prođem kroz cilj. Sličan rezultat očekujem i u nedelju. Ako ne budem bio prvi, dobro je i drugo mesto - rekao je Alonso koji posle četiri trke ima ukupno 36 bodova, čak 15 više od starijeg Šumahera.

Sedmostruki prvak sveta je trijumfom u San Marinu probudio duhove i veru da 37-godišnji Nemac, ipak, još nije za staro gvožđe.

- Pošteno bih se razočarao da posle Imole podbacim u Nirburgringu. Dosta mi je odustajanja ili sedmih mesta, hoću da, ponovo, budem prvi. Fernando je shvatio da ne mora da pobeđuje na svakoj trci za titulu. Zato ove godine više taktizira i vozi pažljivije. Upravo tu vidim svoju šansu. Nirburgring se nalazi nedaleko od mog rodnog grada Kerpena i svaki put se osećam kao da vozim u svom dvorištu - poručio je Mihael Šumaher.

Vožnja na ivici žileta traži se od Kimija Raikonena koji u 2006. ne može da spoji dve dobre trke.

- Prošle godine trebalo je da pobedim u Nirburgringu, ali sam, zbog probušene gume i problema sa ogibljenjem, deset bodova poklonio Alonsu. Dobro pamtim da sam 2003. i 2004. imao eksploziju motora. Znači, Velika nagrada Evrope mi nije ostala u lepom sećanju. Zato u nedelju očekujem manje kvarova, a više razloga za radost - izjavio je Raikonen koji je u 2005. zabeležio sedam pobeda.

Podršku sa tribina imaće i vozači Tojote, Ralf Šumaher i Jarno Truli, jer se fabrika japanske ekipe nalazi u obližnjem Kelnu. Ralf Šumaher je slavio u Nirburgringu 2004. godine, dok Truli još nije osvojio bodove u novoj sezoni.

A. Pijevac

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Vozač Red Bula Kultard zalaže se za jednakost polova u Formuli 1
Sestra vozi bolje od mene
Ubeđen sam da dame imaju podjednake šanse da voze uspešno kao muškarci, smatra Kultard. Devojka sa velikim grudima ne bi mogla udobno da se smesti u bolid. Pa, zamislite kako bi oni takvim devojkama vezali zaštitne pojaseve, zapitao se mladi Baton

Većina "običnih" muškaraca će kao jednu od stvari kojih se užasavaju istaći pojavu - žena za volanom. Međutim, kod profesionalaca to izgleda nije slučaj. Bivša zvezda Meklarena, a sada vozač Red Bula, Dejvid Kultard, ističe da ne vidi nijedan razlog zašto žene ne bi bile u ravnopravnoj konkurenciji sa muškarcima u Formuli 1.

OSVETA KEIKO IHARE

Ne računajući Italijanku Lelu Lombardi, najuspešnija žena za volanom je simpatična Keiko Ihara. U sedmogodišnjoj karijeri vozila je Formulu Reno, francusku Formulu 3000, AF 2000, azijsku Formulu BMV, japansku Formulu Drim i britansku Formulu 3, čiji je takmičar nekada bio slavni Aerton Sena.
- Kada sam prvi put rekla da želim da se trkam, svi su mi se smejali, jer sam bila fotomodel i nisam imala ni vozačku dozvolu. Međutim, stvar se drastično primenila kada sam osvojila prvu trku.
Iharin san je da jednog dana provoza bolid Formule 1, a kada bi se pitao Kultard, već iduće sezona ona bi ostvarila svoje životne ciljeve.

Do danas je bolide u "najbržem cirkusu" vozilo svega pet devojaka, među kojima će kao najuspešnija ostati upamćena Lela Lombardi. Italijanska vozačica je završivši trku za Veliku nagradu Španije 1975. godine na petom mestu i osvojila jedan, tačnije pola boda, što je čini uspešnijom od 400 muškaraca koji su se prošetali kroz "najbrži cirkus" neostvarivši rezultat vredan pažnje.

Međutim, Kultard veruje da se sport mnogo promenio u poslednjih dve, tri decenije i da žene u mnogim disciplinama mogu da se "nose" sa jačim polom, a pogotovo je to slučaj u sportu kojim se on bavi.

Škotlanđanin, koji je u četiri ovosezonske trke šampionata Formule 1 osvojio svega jedan bod, smatra da muška deca imaju više hrabrosti da se upuste u sportska iskušenja, ali da se kasnije te razlike smanjuju.

- Ubeđen sam da dame imaju podjednake šanse da voze uspešno kao muškarci. Ne postoji razlog, ni fizički, ni prirodni, ni u reakcijama ili refleksima, da lepši pol ne učestvuje u našim takmičenjima. Uostalom, moja sestra je prirodno bolji vozač od mene - iskren je bio Kultard.

Nedavno je isto pitanje bilo postavljeno i Džensonu Batonu, pilotu Honde, ali za razliku od Kultarda, Britanac zastupa tipične muške, a žene će reći seksističke stavove.
- Devojka sa velikim grudima ne bi mogla udobno da se smesti u bolid. A, ni mehaničari se ne bi mogli koncentrisati na svoj posao. Pa, zamislite kako bi oni takvim devojkama vezali zaštitne pojaseve - šaljivo se zapitao mladi Baton, koji je ubrzo morao da demantuje da je navedeno zaista i mislio.

Brže nego što je očekivao, dobio je odgovor od Eme Parker Bouls, novinarke britanskog lista San.
- Ma, neka odraste već jednom! Da manje vremena provodi buljeći u grudi devojaka iz kokpita, mogao bi da pobedi u nekoj trci - rekla je koleginica iz Sana, dodavši da ne nema razloga da cure ne budu uspešne u Formuli.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
NÜRBURGRING: TREĆI SLOBODNI TRENINZI

Sudeći prema vremenima ostvarenim na posljednjim slobodnim treninzima, Ferrari nije izgubio brzinu iz Imole. Michael Schumacher postavio je najbrže vrijeme od 1:30:788, što je 0.305 sekundi brže od drugoplasiranog Felipea Masse.
Iznenađujuće brzima pokazali su se Ralf Schumacher i Jacques Villeneuve, koji su završili treći i četvrti.

Renault je s Giancarlom Fisichellom i Fernandom Alonsom zauzeo peto i šesto mjesto, dok su McLarenovi vozači, Kimi Raikkonen i Juan Pablo Montoya, bili tek 10. i 17.
Jarno Trulli završio je na prilično niskoj 18. poziciji, nakon što je jučer propustio oba treninga.

Na dnu poretka, Franck Montagny je prvi put ovog vikenda uspio postaviti bolje vrijeme od momčadskog kolege Takume Sata. Francuz je u svojem SA05 bolidu postavio gotovo tri desetinke brže vrijeme, što je, ako uzmemo u obzir da do jučer nikada nije vozio bolid Super Agurija, jako dobar rezultat.

copy/paste Smile

sumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
RENAULT ŠPIJUNIRA FERRARI?

Prema izvještajima njemačkih medija, na Nürburgringu je otkriveno da Renault već duže vrijeme drži oko, zapravo uho, na Ferrarijevoj momčadi.

Prema saznanjima njemačkih novina Bild, momčad pod vodstvom Flavia Briatorea već duže vrijeme prisluškuje Ferrarijevu enkriptiranu radio vezu između vozača i boksa, uključujući tajni kanal za izmjenu tehničkih i strateških informacija.

Kako se govori, Renaultov tehničar koristi posebnu opremu kojom se potajno uključuje u Ferrarijeve tajne razgovore. Navodno je Ferrariju to poznato već duže vrijeme, ali s obzirom da nemaju nikakve dokaze, žalbu nije moguće podnijeti FIA-i.
Govori se da je Ferrari na jučerašnjim treninzima nekoliko puta mijenjao frekvenciju ne bi li se zaštitio od znatiželjnog Renaulta, ali bez uspjeha.

copy/paste Smile

pa zar je ovo stvarno istina? e ako jeste, stvarno nemam rijeci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
SonyEricsson W610
Peta trka sezone Formule 1 vozi se u nedelju na stazi Nirburgring za Veliku nagradu Evrope. Posle subotnjeg kvalifikacionog treninga, vozač Renoa Fernando Alonso izborio je desetu pol poziciju u karijeri u vremenu 1:29.819 minuta. Pored njega iz prvog reda startovaće Nemac Mihael Šumaher u Ferariju.

Iz drugog reda startovaće Felipe Masa i Rubens Barikelo, a iza njih Kimi Raikonen i Dženson Baton. Opširnije rezultate sa zvaničnog treninga pogledajte ovde.

U nedelju u 14h na TVB92 počinje direktan prenos trke za VN Evrope.

Izvor: [ B92-Sport]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Aktuelni šampion F1 u Nirgburgringu osmi put u karijeri osvojio pol poziciju
Alonso brži na Šumijevom terenu
Reno je čuvao velike količine goriva za samu trku, ali mislim da su se istrošili u kvalifikacijama. Promenili su taktiku rekao je Ros Braun, tehnički direktor Ferarija

Još jedna superzanimljiva trka šapmionata Formule 1 očekuje nas danas (14, B92), ako je suditi po rezultatima jučerašnjeg zvaničnog treninga. Simbolizujući plasman u generalnom plasmanu, Fernando Alonso će sa pol-pozicije povesti karavan bolida u jurnjavu za Veliku nagradu Evrope, na stazi Nirburgring, a prvi pratioc biće mu iskusni Mihael Šumaher.

Kvalifikacije za VN Evrope       
1. Fernando Alosno (Reno)
2. Mihael Šumaher (Ferari)
3. Felipe Masa (Ferari)
4. Rubens Barikelo (Honda)
5. Kimi Raikonen (Meklaren)
6. Dženson Baton (Honda)
7. Jarno Truli (Tojota)
8. Žak Vilnev (BMV)
9. Huan Pablo Montoja (Meklaren)
10. Mark Veber (Vilijams)
1:29:819
1:30:028
1:30:407
1:30:754
1:30:933
1:30:940
1:31:419
1:31:542
1:31:880
1:33:405

GENERALNI PLASMAN VOZAČA       
1. Fernando Alonso (Reno)
2. Mihael Šumaher (Ferari)
3. Kimi Raikonen (meklaren)
4. Đankarlo Fizikela (Reno)
5. Huan Pablo Montoja (Meklaren)
36
21
18
15
15

Generalni pl. konstruktora       
1. Reno
2. Meklaren
3. Ferari
4. Honda
5. BMV
51
33
30
15
10

Vozač Renoa bio je najbrži na zvaničnom treningu, prvi put u ovoj sezoni, a tek osmi put u karijeri.

S druge strane, iako će startovati sa druge pozicije, Nemac u ekipi Ferarija dokazao je da se vratio u formu. Prethodnu vožnju u Imoli obeležio je upravo duel pomenutih, ali je tada lider Šumaher uspeo da odbije napade Alonsa i osvoji trku. Aktuelni i najmlađi šampion u Formuli otkrio je tada da će biti pod velikim pritiskom ukoliko Šumaher nastavi da vozi tako dobro do kraja sezone. Iako će danas imati obrnut položaj u odnosu na San Marino, Alonso će biti na velikim iskušenjima.

- Biću više nego iznenađen ukoliko Alonso početkom današnje vožnje bude imao više goriva od Šumija. Koliko smo uspeli da uočimo, oni su na prethodnim stazama čuvali velike količine goriva za samu trku, ali mislim da su se danas više istrošili u kvalifikacijama. Promenili su taktiku - rekao je Ros Braun, tehnički direktor Ferarija.

Sa trećeg mesta startovaće Felipe Masa, takođe pilot Ferarija, dok je drugi vozač Renoa, Đankarlo Fizikela, eliminisan u drugoj fazi treninga, pa mu je pripalo 11. mesto.

Trećeplasirani u generalnom plasmanu Finac Kimi Raikonen zauzeo je petu poziciju.
V.T.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
1. Mihael Šumaher (Ferari)
2. Fernando Alosno (Reno)
3. Felipe Masa (Ferari)
4. Kimi Raikonen (Meklaren)
5. Rubens Barikelo (Honda)
6. Đankarlo Fizikela (Reno)
...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 22:26:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.