Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Прошле године је РБ био јак али не толико јак да остали не могу да им се приближе. Ова године са мерцедесом и његовихх +50 коња је још незанимљивија. Браво Берни.
pazi nije to frka, nego ugrozavanje tudjeg zivota... pre svega mora da postoji fer plej... ako vidis da ves da udaris nekoga bolje zakoci pusti ga a ne da ides na srecu... Jbg mi kada ulazimo na navak imas 10000 pravila, i postujes onog ispred sebe...
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
mozda nije stigao da zakoci jer ga je kasno video,mozda nije ni video,mozda nije ocekivao sve je to trkanje,a ne pickasta voznja u krug... navak nije profesionalna f1 trka,a alvirovic je dno ljudskog bica mogli bi malo da se preispita poreklo svega toga i dozvole za prilazni put koje medju nama receno nema,a i za ostatak,a i ko mu je dao nase novce da pravi svoje privatno vlasnisto ...
Какво год да је тркање шта треба да да гас и убије човека? Срећа његова што ф1 2014 није као ф1 1994. Питао би га шта би онда било, али ф1 је напредовала па ми је могућност да га убијем 10% па ми се може.
Да се ја питам тај више не би видео трке у картингу, а камо ли у ф1. Што је много много је.
gluposti nista spektakularno se nije desilo za toliku dramu,jebes trkanje ako ce voziti u vozicu do besvesti,a nista im nece biti od malo tumbanja ko nema muda nek se bavi heklanjem