Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 15:16:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2011  (Pročitano 65543 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
kud cu-sta cu  Smile Smile

Mozda ovo sada pari smisno ali nije niti malo tako izgledalo, jer kad je lik izasa na stazu skupljat djelove formule su isle sporo iza SC-a, ali onda je pa i tek su se prikljucivale ostale formule koloni iza SC-a i to velikom brzinom, i sva srica sto se staza osusila ali ko zna sta bi bilo da se ovo dogodilo odma iza pljuska...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Tel.Me Your.Number
Evo poslednjeg kruga... HD.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Steta ... bas prava steta
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Tel.Me Your.Number
Pa dobro... šteta za pehar... ali Fetel i dalje ubedljivo vodi.

Bojanče jes' bio da gledaš? Smile

Hamilton panj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Steta ... bas prava steta
sta steta  Smile
baton je vise nego zasluzio pobedu

kud cu-sta cu  Smile Smile

Mozda ovo sada pari smisno ali nije niti malo tako izgledalo, jer kad je lik izasa na stazu skupljat djelove formule su isle sporo iza SC-a, ali onda je pa i tek su se prikljucivale ostale formule koloni iza SC-a i to velikom brzinom, i sva srica sto se staza osusila ali ko zna sta bi bilo da se ovo dogodilo odma iza pljuska...

naravno da je smesno,nikom nista nije bilo
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 17:01:07 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa dobro... šteta za pehar... ali Fetel i dalje ubedljivo vodi.

Bojanče jes' bio da gledaš? Smile

Hamilton panj.

Nisam brate .. ne pratim toliko da bi putovao 6 sati u jednom pravcu (ja sam u Kicineru - 100 km od Toronta ; a ovo je u okolini Montreala )
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
VN Evrope: Fetel, naravno...

Takmičenje u "najbržem cirkusu" polako, ali sigurno poprima obrise monotonije...Najveći krivac za takav scenario je šampion i lider u generalnom poretku, Nemac Sebastijan Fetel, koji je i u Valensiji, u osmoj trci u ovogodišnjem šampionatu, bio superioran u odnosu na konkurenciju. Vozač Red Bula, koji je krenuo sa pol pozicije, vodio je sve vreme trke, i nijednog trenutka njegova pobeda nije dolazila u pitanje. Drugi na cilj stigao je dvostruki svetski prvak Fernando Alonso u Ferariju, a na podijum se popeo i Australijanac Mark Veber, Fetelov klupski kolega. Veber, ipak, ne može biti zadovoljan plasmanom, jer je dva puta gubio drugo mesto, u oba slučaja kada ga je stizao Alonso.

Ferarijevi vozači, Alonso i Masa, istakli su se na startu trke jer su obojica napredovali za jedno mesto, ali je Fetel ostao nedodirljiv. Posle prvog odlaska u boks vodećih nekoliko takmičara, poredak je bio sledeći: Fetel, Veber, Alonso, Masa, Baton, Rozberg...

Mark Veber je prvi put drugu poziciju izgubio u 21. krugu. Australijanca je najpre usporio vozač Hispanija rejsinga Narijan Kartikejan, koga je obilazio za jedan krug, što je omogućilo Alonsu da mu se potpuno približi i dobije priliku da ga napadne. Španac je u već prvom pokušaju obišao Vebera i nastavio poteru za "odbeglim" Fetelom, tada tri sekunde u vođstvu. Posle drugog odlaska u boks Alonso se na stazu vratio iza Vebera - to se dogodilo u 25. krugu, međutim, u nastavku trke, ponovo je Australijanac izgubio poziciju i priliku da Red Bulu donese duplo slavlje. 

U međuvremenu, vodeći Fetel je u 48. krugu treći put menjao pneumatike, i opet se na stazu vratio kao prvi. Do kraja trke samo je povećavao prednost u odnosu na rivale i, naposletku, sasvim zasluženo drugi put uzastopno "pokorio" Valensiju. Fetelova dominacija ogleda se u činjenici da mu je ovo bila šesta pobeda u dosadašnjih osam trka.Dva puta je bio drugi, u Kini, i prošlog puta, u Kanadi, kada je u poslednjem krugu ispustio pobedu.

Četvrti na cilj stigao je Hamilton, a poredak vozača od petog do desetog mesta bio je sledeći: Masa, Baton, Rozberg, Alguersuari, Sutil i Hajdfild.

U generalnom plasmanu vozača Fetel je uvečao ionako veliku prednost u odnosu na drugoplasirani dvojac Veber-Baton. Nemac ima 186 bodova, a njegovi najbliži pratioci 109. Iza njih je Luis Hamilton sa 97.

http://sportal.rs/news.php?id=53759
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
jebala ih staza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Hamilton: Nikada neću odustati

"Ignorišite sve što pročitate u novinama. Moj tim i ja nikad nećemo odustati. Ja nikad neću odustati", poručio je vozač Meklarena.

Vozač Meklarena Luis Hamilton preko noći je promenio mišljenje o izgledima da neko ugrozi Sebastijena Fetela u trci za šampionsku titulu u Formuli 1.

Posle nove pobede mladog Nemca na trci za Veliku nagradu Evrope voženoj u nedelju u Valensiji izgledalo je da je sve gotovo i da je šampionska trka završena.

Vozač Red Bula je u osam trka osvojio 186 bodova, odnosno 77 više od Džensona Batona i Marka Vebera i deluje nedodirljivo na prvoj poziciji generalnog plasmana šampionata Formule 1.

To su u nedelju potvrdili i vozači Ferarija ocenivši da je sezona “gotovo rešena”.

"Kada se govori o prvenstvu, šampion je skoro poznat", izjavio je u nedelju Hamilton, koji je trku u Valensiji završio kao četvrti, ali je samo dan kasnije "okrenuo ploču" i poručio da neće odustati od borbe za titulu.

"Poručujem svim našim navijačima - ignorišite ono što čitate u današnjim novinama. Moj tim nikada neće odustati, ja nikada neću odustati", napisao je Hamilton na svom twitter nalogu.

Sledeća trka vozi se na stazi Silverston u Velikoj Britaniji i Hamilton se nada da uz pomoć domaće publike ipak može do dobrog rezultata, uprkos dominaciji Red Bula u dosadašnjem toku šampionata.

"Dođite na Silverston, vaša podrška će napraviti ogromnu razliku. Sada idem u fabriku da uradim sve što mogu sa našim timom", dodao je vrlo optimistično Hamilton.

http://www.mondo.rs/s210200/Sport/Ostali_sportovi/Hamilton-_Nikada_necu_odustati.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Come to the dark side,I have cookies

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 711
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
Ma Hamilton je pička jedna,najpokvareniji vozač kojeg sam ikada video!  Smile
IP sačuvana
social share
"You are the best. You are the worst. You are average. Your love is a part of you. You try to give it away because you cannot bear its radiance, but you cannot separate it from yourself. To understand your fellow humans, you must understand why you give them your love. You must realize that hate is but a crime-ridden subdivision of love. You must reclaim what you never lost. You must take leave of your sanity, and yet be fully responsible for your actions."-Gnarls Barkley
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 15:16:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.