Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:10:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2009  (Pročitano 167212 puta)
Ucesnik diskusija

Samo ja znam sta neznam

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC B33
u Ferariju je hijerarhija nastala nakon sto je raikonen izgubio sve sanse za titulu, ista stvar je u renou, alonso - pike, da dodju na vrh sigurno bi bilo tako, to je realnost koja je u F1 normalna stvar, jednostavno ljubimci u timu, i stim je zavrsno dok taj vozac ne ode, sumaher da se sad vrati u ferari svaki ce biti odma na drugom mjestu, jer je "ljubimac"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
jer je "ljubimac"...
Moj sigurno nije. Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 01:27:48 od dragvorl »
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 382
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung G800
Stvarno je Baricelo jadan covjek,sad kad vec odlazi iz F1 umjesto da ode uzdignute glave on lupeta iz nekog ocaja,jadan je covjek stvarno mi ga je zao,da na kraju pada na tako niske grane sa tim svojim komentarima,i ako je to sve tako kako prica sto taj svoj ponos nije cuvo dok je vozio sa Sumaherom pa rekao da on to nece i jednostavno napustio Ferrari.Imao je prilika da sedokaze kao vozac zasto nije,nije mu dao Ferrari e  stvarno sere ko foka...

Ajd ti Baricelo u mirovino pa sve fino jos jednom sagledaj,svu situaciju,ne moze ti niko bit kriv nizasta,sam sebi si krivac najveci....

RED BULL POSTAO 100%-tni VLASNIK TORO ROSSA

Red Bull otkupio je vlasnički udio Gerharda Bergera u Scuderiji Toro Rosso, te postao 100%-tni vlasnik svoje B-momčadi.

Berger je kupio 50% dionica 2006. godine, kada je vlasnik Red Bulla, Dietrich Mateschitz, kupio Minardijevu momčad.

"Veoma sam zahvalan Gerhardu za ogroman doprinos," rekao je Mateschitz. "Zajedno smo Toro Rosso pretvorili u momčad koja se redovito kvalificirala među prvom desetoricom i osvajala prvenstvene bodove."

S druge strane, momčad iz Faenze još uvijek nije potvrdila svoju vozačku postavu za predstojeću sezonu. Glasine tvrde kako će jedno vozačko mjesto najvjerojatnije pripasti Švicarcu Sebastienu Buemiju, dok bi drugo vozačko mjesto mogao zadržati njegov imenjak, Sebastien Bourdais.

IP sačuvana
social share

Ferrari ljubav Nasa a zavist Vasa!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone 7 Plus
Jaooooo kako je red bull jadan. Sad ce da otmu toro rosu Ferrarijeve motore a da njima uvale renoe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Samo ja znam sta neznam

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC B33
jer je "ljubimac"...
Moj sigurno nije. Smile

Smile Smile Smile nije ni moj, ali sta vrijedi kad ga vrhovni ljudi u timu vide kao "ljubimca"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Stvarno je Baricelo jadan covjek,sad kad vec odlazi iz F1 umjesto da ode uzdignute glave on lupeta iz nekog ocaja,jadan je covjek stvarno mi ga je zao,da na kraju pada na tako niske grane sa tim svojim komentarima,i ako je to sve tako kako prica sto taj svoj ponos nije cuvo dok je vozio sa Sumaherom pa rekao da on to nece i jednostavno napustio Ferrari.Imao je prilika da sedokaze kao vozac zasto nije,nije mu dao Ferrari e  stvarno sere ko foka...

Ajd ti Baricelo u mirovino pa sve fino jos jednom sagledaj,svu situaciju,ne moze ti niko bit kriv nizasta,sam sebi si krivac najveci....

Delom jesi u pravu, ali delom nisi. Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 12:35:04 od dragvorl »
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
mob
Apple iPhone 7 Plus
gnusni truli starac je naravno pobedio
Ecclestone: Medal system next year 
http://www.autosport.com/news/report.php/id/72254

Jordan says medal system is 'nonsense' 
http://www.autosport.com/news/report.php/id/72256

Evo nama teme za raspravu svadju i ostalo mada mislim da je vecina slozna u tome da je ovo "crap".
FIA - Fucking Idiots Association

edit:
A transfer Alonsa u Ferrari je sve izvesniji u nekoj blizoj buducnosti
Santander confirms Ferrari switch
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/081126084333.shtml
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 13:25:38 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N93
Citat
Mali Cikica je izgleda pobedio

Pa ne smeš tako da ga nazivaš, to mu dodje i simpatično Smile  Ja bih pre reko gnusni truli starac je naravno pobedio Smile

Ne znam, možda taj sistem sa medaljama stvarno donese više borbe za pobedu, ali mislim da nije pravedan Smile

Recimo, pošto sledeće sezone motor mora da traje 3 trke, neki tim može da dodje u iskušenje da "navije" motor da traje samo dve trke ali sa maksimalnim performansama, tako osvoji dve pobede a u trećoj trci nemoraju ni da učestvuju... Ili kao što ga je ovaj reporter lepo pitao; ako neko osvoji 6 pobeda a ostalih 11 trka ne završi, on će osvojiti šampionat ispred nekog ko je završio sve trke na 2. mestu (ili 5 trka pobedio a ostale završio na 2. mestu). Zbog toga mislim da ovaj sistem u svakom slučaju nije pravedan Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
mob
Apple iPhone 7 Plus
Pa ne smeš tako da ga nazivaš, to mu dodje i simpatično Smile 
"ispravljeno"  Smile
Recimo, pošto sledeće sezone motor mora da traje 3 trke, neki tim može da dodje u iskušenje da "navije" motor da traje samo dve trke ali sa maksimalnim performansama, tako osvoji dve pobede a u trećoj trci nemoraju ni da učestvuju...
da ovo je stvarno glupo
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 13:38:42 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
Berger prodao svoju polovinu Toro Rosa

Kompanija Red Bul ponovo će posedovati 100 odsto akcija ekipe Formule 1, Toro Roso.

Vlasnik Red Bula, austrijski biznismen Ditrih Matešič, potvrdio je da je otkupio 50 odsto akcija Toro Rosa od dosadašnjeg suvlasnika tima Gerharda Bergera.

Toro Roso je ove sezone u šampionatu Formule 1 bio bolji od "sestrinske" ekipe Red Bul rejsing tima.

Vozač Toro Rosa Sebastijan Fetel u septembru je trijumfovao u trci za Veliku nagradu Italije u Monci. To je, za sada, jedina pobeda te italijanske ekipe u Formuli jedan.

Rozberg: Ili bolji bolid, ili ćao Vilijams

Vozač Vilijamsa Niko Rozberg rekao je da će napustiti ekipu na kraju sledeće sezone ukoliko mu Vilijams ne obezbedi konkurentno vozilo kojim bi ravnopravno mogao da se takmiči sa ostalim ekipama Formule 1.

Upitan da li žali zbog odluke da i u 2009. godini vozi za Vilijams Rozberg je rekao da je mu ugovor sa ekipom ističe tek sledeće godine, zbog čega nije želeo da razmišlja o odlasku.

"Sledeće sezone svi počinjemo od nule, pa ću sredinom godine moći da odgovorim da li sam zažalio što sam ostao u Vilijamsu. Bilo bi fantastično ako bi ekipa promenila način razmišljanja ", rekao je Rozberg.

Nemački vozač rekao je da želi konkurentno vozilo.

"Ne tražim vozilo kojim ću osvojiti titulu šampiona, već želim bolid koji će mi pružiti priliku da konstantno osvajam bodove u šampionatu. Imamo šanse, ali ako u 2009. čelnici ekipe ne ispune nijedan moj zahtev moraću da razmislim o odlasku", rekao je 23-godišnji vozač.

Mediji su prošle sezone naveli da je ekipa Meklarena zainteresovana za Rozberga, a vlasnik ekipe Frenk Vilijams je u februaru rekao da je Meklaren poslao "fascinantnu ponudu" za Nemca, nakon što je ekipu napustio dvostruki svetski šampion Fernando Alonso.

Rozberg, bivši šampion u GP2 šampionatu, počeo je dobro ovu sezonu u F1 zauzevši treću poziciju na trci u Australiji. Takođe, vozač Vilijamsa bio je drugi u Singapuru, prvoj noćnoj trci u istoriji "najbržeg cirkusa".

Ostatak sezone bio je razočaravajući, pa je Rozberg na kraju zauzeo 13. mesto u generalnom plasmanu vozača sa 17 osvojenih bodova, dok je ekipa Vilijamsa završila na osmom mestu u konkurenciji konstruktora.

"Zahvalan sam što je moj bolid bio solidan, jer sam tako bio u mogućnosti da svima pokažem da umem da vozim trkačko vozilo, a to je važno jer morate da sačuvate reputaciju. Prošla sezona je bila dobra, ali je za mene lično bila razočaravajuća jer nismo bili dovoljno brzi", rekao je Rozberg.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:10:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.