Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 18:28:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formula 1 - Sezona 2009  (Pročitano 167300 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Raikkonen hoće dobar bolid

Bivši svetski prvak otkriva da ga zanima trkanje isključivo u konkurentnom bolidu. Kimi Raikkonen će na kraju ove sezone napustiti Ferrarijev tim a njegovo mesto će preuzeti Fernando Alonso.

Za Finca se navodno interesuju McLaren Mercedes za koji je ranije vozio, i Toyota. Raikkonen je još jednom potvrdio da će ostati u Formuli 1 samo ukoliko bude imao konkurentan bolid.

"Postoji puno opcija, ali prvenstveno želim dobar ugovor i bolid sa kojim mogu da se borim za titulu. Nema smisla nastupati za manji tim, od toga nemam koristi."

"Kao što sam već rekao, želim da se trkam u bolidu koji je spreman za osvajanje titule. Želim sebi da dam šansu a sve ostalo je na meni. Za pobedu je prvenstveno potreban dobar bolid."

"Ne zanima me kruženje na 10. mestu. Od toga nemam koristi, radije bih bio kod svoje kuće."

"Ako ne uspem da potpišem ugovor sa dobrim timom koji ima dobar bolid, onda ću dobro razmisliti o svemu."

Marko Vasiljević - Auto Portal
« Poslednja izmena: 06. Okt 2009, 09:38:14 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Piquet misli da je prošao najgore

Bivši Renaultov vozač tvrdi da je on prošao najgore u Crashgate skandalu. Brazilac misli da će teško naći mesto u Formuli 1 iako tamo više nema Briatorea i Symondsa.

"Neki su tvrdili da FIA treba da me kazni, ali sam ja zapravo dobio najveću kaznu. Za razliku od ostalih učesnika ja sam na početku svoje karijere. Moram preći preko puno prepreka. Zapravo, moram celu karijeru početi ponovo," izjavio je Piquet za Times.

"Sve se dogodilo toliko brzo da nisam ni mogao da mislim o posledicama. U tom trenutku sam bio u teškom položaju jer se raspravljalo o produženju mog ugovora. Bio sam iznenađen predlogom Briatorea i Symondsa, a Briatore je čak bio moj menadžer."

Marko Vasiljević - Auto Portal
« Poslednja izmena: 06. Okt 2009, 09:43:11 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Per Aspera Ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 711
Zastava Negde oko Andromede
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K810i
U Formulu 1 moze da se vrati samo kao nosac peskira  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

March or Die!

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson K800i
Да ли сам ја једини коме се чини да је Кими мало затечен и изненађен овим потезима Ферарија?
Оно, изјаве су му потпуно неодређене у неубедљиве, све је у стилу:

Питање бр. 1 - Идете ли у Мекларен?
Одговор - Не знам, видећу.
Питање бр. 2 - Остајете ли у Формули 1?
Питање бр. 3 - Идете ли у Рели?

МиЦим, wtf???
IP sačuvana
social share
So need your love, so fuck you all!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Per Aspera Ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 711
Zastava Negde oko Andromede
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K810i
Ako McLaren sutne Kovalainena, 99 % Raikkonen odlazi tamo. Po njegovim recima on bi tamo gde su bolidi najkonkurentniji. Ako se uzme u obzir da je budzet (dominantnog) Brawn GP-a za sledecu godinu bitno manji nego ovogodisnji i da se ne moze reci da ce biti u vrhunskoj formi sledece godine, McLaren se postavlja kao jedina isplativa alternativa. A i tesko da neki drugi tim moze da ispuni njegove pozamasne finansijske zahteve  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple iPhone 7 Plus
Да ли сам ја једини коме се чини да је Кими мало затечен и изненађен овим потезима Ферарија?
Оно, изјаве су му потпуно неодређене у неубедљиве, све је у стилу:

Питање бр. 1 - Идете ли у Мекларен?
Питање бр. 2 - Остајете ли у Формули 1?
Питање бр. 3 - Идете ли у Рели?

МиЦим, wtf???
njegovi odgovori su uvek takvi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

March or Die!

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson K800i
Па не баш увек, конкретан је да жели "конкурентан болид" и титулу и да не жели да "кружи" око 10. места.
Мислим, он је пилот са највећим бројем навијача тренутно, убеђен сам малте-не стопроцентно и готово сам сигуран (и сам се убрајам међу њих) да много нас жели да зна шта се дешава јер, лично, од тога много зависи да ли ћу и колико пратити Формулу 1 и наредне сезоне. Ја то и даље не гледам Због Фетела или Вебера а богами ни због Батона, гледам због њега највећим делом.
IP sačuvana
social share
So need your love, so fuck you all!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Fetel bi trebao u Ferari i resili svoju buducnost Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Sebastien Loeb potvrdio GP2 testove,
a možda vozi i na F1 trci!

Aktuelni WRC šampion, Sebastien Loeb, će voziti GP2 formulu tokom zvaničnih testova zakazanih za 8. oktobar na stazi Jerez. Bolid pripada GP2 timu - DPR.

Potvrda GP2 testova stiže u jeku špekulisanja da li će Loeb voziti na poslednjoj ovosezonskoj F1 trci, 1. novembra, na Velikoj Nagradi Abu Dabija. Loeb je impresionirao sve na F1 testovima, koje je vozio prošle godine za Red Bull, a kako se sada nagađa, Loeb bi u Abu Dabiju mogao voziti za Torro Rosso.

Loeb impressed at a test with the Red Bull Formula 1 team last November, and has been linked to a seat with the associated Torro Rosso team in Abu Dhabi.

Sve ovo dobija na težini imajući u vidu da je direktor Citroen Sport odeljenja, Olivier Quesnel, izjavio kako mu ne bi smetalo ako bi Loeb vozio F1 trku, ukoliko se ta trka vozi nakon poslednjeg WRC relija ove sezone (WRC Velika Britanija, 23. do 25. oktobar).

Loeb je izjavio da je GP2 test realizovao jedan od njegovih inženjera, koji mu je tokom Porche Carrera Cup trke u Francuskoj saopštio da DPR tim ima jedno upražnjeno mesto za oktobarske testove. Loeb  ima zakazana testiranja C4 WRC automobila za 6. i 7. oktobar, ali je 8-mog slobodan i biće na stazi Jerez tog dana.

Loeb je, takođe, izjavio da je izmenio svoje treninge (redovno nosi teže kacige, kako bi ojačao vratne mišiće) kako bi bio spreman za eventualne mogućnosti da sedne za volan nekog bolida.

Nemanja Šarović - NacionalnaKlasa
« Poslednja izmena: 07. Okt 2009, 13:38:35 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 226
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.213.1
mob
Motorola E398, V9
Fetel bi trebao u Ferari i resili svoju buducnost Wink

To svi "insajder" predvidjaju...sit sam se naslusao po RTL-u toga....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 178
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 18:28:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.