Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 06:58:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formirana vlada demokratskog bloka  (Pročitano 35338 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ocito da tajkuni rade svoje, cim je sumnjiv covek stavljen za ministra finansija.
Isto vazi za energetiku gde je bogomoljac Naumov zamenjen atleticarem. Tu je sada najveci i to veciti zalogaj.
Neko je to iza zavesa odradio toliko ocigledno da cak ni postenjacine Kostunicu i Tadica nije sramota.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
i ja se nesto jedem za tog ministra finansija.

cekam da vidim rezultate i onda odlucujem da li ostajem u DS-u...

dosta sam razocaran zbog njega...
mislim da ce mnogo glasaca izgubiti DS ako bude uskoro izbora a mislim da ih nece biti...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ocito da tajkuni rade svoje, cim je sumnjiv covek stavljen za ministra finansija.
Isto vazi za energetiku gde je bogomoljac Naumov zamenjen atleticarem. Tu je sada najveci i to veciti zalogaj.
Neko je to iza zavesa odradio toliko ocigledno da cak ni postenjacine Kostunicu i Tadica nije sramota.

Атлетичар има своју фирму у бранши у којој је сад...  Smile

Краљевићу брате, без увреде, али много наивно посматраш гледаш на ствари... и мани се политике што пре...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Атлетичар има своју фирму у бранши у којој је сад... Smile

Краљевићу брате, без увреде, али много наивно посматраш гледаш на ствари... и мани се политике што пре... Smile

Ja sam ta bransa dulisha.
Imas desetine njih koji su u energetici otvorili firme a mi im radimo, jer bukvalno inzenjer ne moze da zaradi toliko para da  otvori jacu firmu.
Ne kazem da nema, ali redje se to dogadja.
Isto ne kazem da ne moze, ali ovde su ves ocite druge stvari.
I nemoj da im dajes za pravo, jer nije u redu. Srbija ima jaku energetiku u najcistijoj energiji, u struji.
Ima veoma jaku infrastrukturu za primarnu preradu nafte: plastika i kiseline pored ulja i vestackih djubriva.
Ogromna je to lova za tako malu zemlju. Treba to 'prodati' bato.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 19:39:52 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Откуд ти то да им ја "дајем за право"...?  Smile

А и ти ниси министар енергетике (као ни многи људи из бранше) нити ћеш да утичеш на приватизацију, тако да не схватам баш поенту овог твог поста...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@dulisha
moja poenta je bila jasna. Smena je uradjena da bi se ta privatizacija kontrolisala od strane nekih, a ovaj je izgleda podobniji za te neke.
Ili direktnije, podobniji za pljacku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Атлетичар има своју фирму у бранши у којој је сад...  Smile

И докторирао хемију.

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Tu su bato ogromne pare, reda desetina milijardi.Velika je igra oko procene i narocito daljeg razvoja.
Moze neko da kupi Pancevacku rafineriju za zatvaranje i koriscenje samo tankova za skladistenja. Onda bi morali da kupujemo naftu koju nam ovi drugi nude. A moze da se razvija proizvodnja derivata za Hemijsku industriju i poljoprivredu.
Ako se privatizuje da se privatizuje jer je to u modi, a ne gleda sveukupni interes, Beograda, Sapca, Kikinde, Subotice, Barica i koliko jos ostalih malih preduzeca, a istovremeno se ne pomazu i daju koncesije privatnicima za finalne proizvode (plastika, njeno metaliziranje, drvo itd sa plastifikacijom) ima tu jos mnogo toga, onda sve ce ici u interesu nekoga. Da li je atleticar spreman za timove koji ce to uraditi i koga ce u tim timovima zaposliti videcemo?
A tek gde su razvoj prerade gasa koji cemo uvoziti, proizvodnja struje koriscenje u transportu.
Ovde svaka litra nafte donosi profit i to dvadeset puta veci nego razgovor preko telekoma ili sta ti ja znam koja je jos uspesna privatizacija bila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Da li je atleticar spreman za timove koji ce to uraditi i koga ce u tim timovima zaposliti videcemo?

Стварно није у реду тако га етикетирати. Докторирао је хемију и као такав је доста ближи теми него као атлетичар.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Milan Nikolić iz Centra za proučavanje alternativa
Radikali pokušavaju da ostanu u žiži

Autor: M. Šterić | 30.05.2007 - 09:17

Potezi koje radikali u poslednje vreme povlače zapravo su njihov pokušaj da ostanu u žiži javnosti nakon izbora Vlade - kaže za „Blic“ Milan Nikolić, direktor Centra za proučavanje alternativa, nakon što je Tomislav Nikolić, zamenik predsednika SRS, juče pismom javno zatražio od premijera Vojislava Koštunice da se izjasni o „spekulacijama“ da je izbor Vlade omogućen uz „prećutnu saglasnost SRS koja je za uzvrat primila finansijsku pomoć“.

Da podsetimo, funkcioneri SRS su tokom vikenda učestvovali u akciji lepljenja plakata s imenom Ratka Mladića u Bulevaru Avnoja, a Aleksandar Vučić, generalni sekretar stranke, u subotu je optužio Bruna Vekarića, portparola Tužilaštva za ratne zločine, da je vršio pritisak na svedoke u postupku protiv Vojislava Šešelja pred Tribunalom.
- Radikali i nemaju druge teme. Kad su u pitanju socio-ekonomske oblasti, oni i ne raspolažu nekim kadrovima. Osim toga, može im se dogoditi i da dođu na vlast pa da moraju da ispune obećanja. Zbog toga radikali cimaju neka mala zvonca, a u tome im pomažu mediji i tzv. demokratske partije koje im pridaju značaj - kaže Nikolić.
Savetnik premijera Srđan Đurić odbacio je spekulacije po kojima je SRS plaćeno da ne opstruira izbor vlade.
„Ako postoje takve spekulacije, predsednik Vlade ih najodlučnije demantuje kao potpuno neistinite“, kazao je Đurić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 06:58:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.