Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:53:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formirana vlada demokratskog bloka  (Pročitano 35835 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma reci ti meni Kraljevicu jel ti ostaješ pri da je Tadic naj govno,nemoj cile mile...Ja inace cestitam i odobravam stvaranje bilo kakve vlade...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
и да не морам да слушам онај педерски глашчић Ђелића!!!
де би нам крај био!
ako ti smeta sto ia takav glas...onda...

kada ces shvatiti da to nema nkakve veze sa njegovim sposobnostima?
cesto pokazujes jako lose karakterne osobine.
Све у своје време?? 

Који сте ви радикали лицемери! Овамо не желимо нико да одлучује и да нам бира председника скупштине, а овамо да постанемо руска колонија! Е демагози моји!
ovaj primitivac je DSS-ovac...vrlo slicno sa radikalima.
Svi oni koji žale što su Srbi a ne Rusi imaju najlakše rešenje, da odu u Rusiju i tamo budu srećno u Rusiji.
A na to da Srbiju uništavaju i pretvaraju je u Rusku guberniju mogu da zaborave.
joooj, a kako si osteljiv kada vas neko tera iz drzave..odmah govor mrznje, proterivanje! Smile
Citat
ja znam ljude ciju su rodbinu ubijali seseljevci...

seseljevci kao clanovi ili kao simpatizeri SRS...
doduse... ja bih te osobe nazvala ubicama, a ne seseljevcima, ali nekima je izgleda najvaznija boja koze i stranacka pripadnost...  Smile
problem je sto su oni ubijali useseljevo ime, a cesto je seselj licno dolazio u sela(srpska) rasporedjivao ljude i sredivao im prenocista.
ti isti ljudi koje je seselj licno udomijo su silovali domacicu-gazdaricu kuce-srpkinju
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
NIje on govno nego ovi njegovi(sutanovac,petrovic...)
Sto bi rekao Seki sad ce da pojedu sva govna koja su izasrali Smile
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa jel govno il nije?Majko Kjajevicu crni ne odgovori ti,nemoj sad bio sam dešperato i sl..Budi to što jesi ali budi junacino.... Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 17:05:48 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3120c
Za razliku od poslednjeg spiska Koštunice i Tadića, sada je usaglašeno da energetika umesto DS-u pripadne DSS-u a lokalna samouprava i poljoprivreda DS-u. 

Stranka G17 plus će u novoj vladi Srbije imati četiri ministarstva, ekonomije, zdravlja i za sport i omladinu. Na čelu ministarstva ekonomije koje će obuhvatiti privredu i turizam biće Mlađan Dinkić, dok će ministarstvo zdravlja zadržati Tomica Milosavljević.

Bivša potpredsednica vlade i ministarka poljoprivrede Ivana Dulić-Marković odbila je da bude na čelu ministarstva za sport i kulturu.

Nova Srbija će u novoj vladi imati dva ministarstva - za kapitalne investicije i ministarstvo vera. Ministartvo kapitalnih investicija neće biti podeljeno, kako je ranije najavljivano. Taj resor će, kao i do sada, voditi lider NS Velimir Ilić. Za ministra vera ima više kandidata iz NS, među kojima je i potpredsednica stranke Dubravka Filipovski.
b92
e ako ne budem na sledecim izborima izcepao papir evo gde sam!!!!i treba da se samounisti ovaj ds!!!!velja opet dundjer???!pa to nema nigde!!!pa jel ova srbija ne moze da ide napred dok ovaj kostunica ne zasdne!!!!bre ni traga ds-ovskog pragmatizma!!!bogami mislio sam da ce dobiti glas od mene ali tesko...a posto necu druge ima da pocepam papir na izborima!!!demonstrativno....a kad budem sreo neka ljude ima da ih nagdrim!!!!samo nek se povinnuju kostunici i najlosijem dundjeru u istoriji srpskog dundjerstva!!!!radikali u oblandama
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Pa jel govno il nije?
Govance Smile
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Djaba se radujete!Tek sad smo najebali...Nece ni pola godine sastaviti,zivi bili pa videli...
slazem se...
ali, bolje i to...
Djelic i ovi nasi ce zza to vreme mnogo uraditi po pitanju pridruzivanja sa EU...
a jedva cekam da vidim duha tada!
Ma reci ti meni Kraljevicu jel ti ostaješ pri da je Tadic naj govno,nemoj cile mile...Ja inace cestitam i odobravam stvaranje bilo kakve vlade...
boze sacuvaj.
lupetas gluposti teske.
po cemu jevece govno od nkolica, vlahovica, kostunice, dinkica i ostalih koji su prekrsili 70% svih svojih obecanja???
Pa jel govno il nije?
naravno da jeste.
da nije govno, nikada u zivotu ne bih glasao za njega.

svi veliki drzavnici moraju! biti govna.
to je prosto neophodno..

najvece govno ikada je milo djukanovic.
svaka mu cast! stvarnoje mnogo ucinio za svoju zemlju.
zavdim mu.
bas je govno! Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Al ono koje smrdi...Ubiše ga treceplasirani bemga je lepa i pametna...A lepi Milo prodade zemlju ko jaje s groba sve sa čojstvom i ostrvima...
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 17:09:29 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Pa jel govno il nije?

Јесте и то велико говно.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Za razliku od poslednjeg spiska Koštunice i Tadića, sada je usaglašeno da energetika umesto DS-u pripadne DSS-u a lokalna samouprava i poljoprivreda DS-u. 
odusevljenje! Smile
mozda djelic nesto i uradi...
samo da ga ovi sljamovi poslusaju.

samo opusteo, velja ima 14 poslanika bez kojih ne moze vladu...i on ucenjuje.
Al ono koje smrdi...Ubiše ga treceplasirani bemga je lepa i pametna...A lepi Milo prodade zemlju ko jaje s groba sve sa čojstvom i ostrvima...
i milo i tadic su vrsni politicari!
jedni od naj na balkanu.
a djelic je naj strucnjak...
bice dobra ova vlada...sve dok je DSS u manjini, bice dobro.
najgenijalnije mi je to sto BIA-om nece upravljati kostunica vec Tadic! Smile

naravno da je govno, ne bi ni blizu stiga da nije govno!
bravo, za govno! Smile
samo govna uspeaju...reci nekog ko nije govno a da je nesto dobro ucinio za svoju zemlju
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:53:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.