Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 11:15:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formirana vlada demokratskog bloka  (Pročitano 35811 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Moram reći da sam razočaran radikalima danas. Reći ću nešto o načinu mog glasanja zadnjih 10-ak godina. Na izborima pre bombardovanja od strane NATOa glasao sam za radikale; svideo mi se, i podržavao sam način Šešeljevog sukoba sa crvenima, ostala opozicija je po mom mišljenju bio šljam koji nije vredan pomena, i odvratno mi je bilo njihovo lizanje za zapadnom bagrom. Kada su radikali ušli u koaliciju sa SPSom i JULom, bio sam strašno ljut za njih. Kažu, ratno stanje, ne obara se vlada i vlast u takvim vremenima; ok, u pravu su, to je tačno, ali nisu morali da ulaze u tu vladu, mogli su da podrže manjinsku vladu SPSa i JULa u skupštini, a ne i da budu sa njima u koaliciji. Zbog toga kada su bili izbori 24. septembra 2000. godine (pred 5. oktobar) nisam izlazio na izbore uopšte, jer za dosovsku bagru nisam hteo da glasam, ali ni za radikale, nisam mogao (i dan danas ne mogu) da im oprostim koaliciju sa crvenima. Kad je svrgnut Milošević, došli su ovi što sebe zovu demokratama, a to nikad nisu bili, i u kratkom roku pokazali svoje pravo lice, posvađaše se oko fotelja, lopovi i bogataši crvenih postali su donatori ovih "demokrata" i počeli da peru svoje pare kupujući firme po Srbiji, a ona beda što je trpela batine od pandura i godinama šetala ulicama i dalje je ostala obespravljena beda koju niko ne zakecuje osim malo pred izbore. Sve je isto, samo njega nema. Kad je Đinđić bio poisterivao sve koji su bili protiv njega iz skupštine (mislim na DSS) a prigrlio Baneta Ivkovića, samo se potvrdilo moje prvobitno verovanje da je Đinđić isti autokrata i bandit kao i Milošević, ako ne i gori. Da ne gnjavim, ubistvo Đinđića je pokrenulo svađu oko fotelja u tadašnjem DOSu, što sam i očekivao, i na izborima koji su usledili nakon pada Živkovićeve vlade, misleći da je vreme da se konačno dosovski šljam zbaci sa grbače naroda, izašao sam i glasao radikale, ne što sam zaboravio saradnju sa crvenima, već više što su oni bili jedini koji su dizali glas protiv DOSa, koji ih se nisu plašili, a delom i zbog nameštene optužnice Šešelju u Hagu koja je, siguran sam, pisana u Beogradu, jer mrzim licemerje u svakom obliku, sklonili su ga i još uvek mu ne sude, a puna im usta ljudskih prava i sloboda za "koju su se borili", dok u svojim postupcima nema ništa od toga. Nakon tih izbora, nadao sam se da će se nekako skupiti radikali i DSS, a i imao sam bolje mišljenje o Koštunici tada nego danas, tako da sam podržavao tu koaliciju, misleći radikali će moći bolje da se nose sa lopovima i korupcijom u Srbiji, DSS-ovci imaju podršku od strane EU, i to bi moglo biti najbolje rešenje za nas. Ok, nije tako bilo, Koštunica je otišao sa drugima, i ja sam bio protiv te vlade, najviše zbog Dinkića i onog magarca Vuka. Ništa, pade i ta vlada zimus, dođoše izbori, ja sam se premišljao da glasam za Pavlovića, jer par godina unazad imam uvida u njegov rad i predloge, i izuzetno cenim tog čoveka, ali kad se pojavio onaj narkoman iz Šilerove Čeda, sa sve šljamom iz starog DOSa, koji su pretili da ponovo uđu u parlament, mislio sam da nije vreme za slabljenje radikala i te suprotne strane, a znajući da Pavlović nema neke velike šanse, te sam 21-og januara glasao za radikale ponovo, sa nekom knedlom u grlu, jer i meni idu na živce one 2 džaptare radikalske u skupštini, a i sam Nikolić mi je nekako - nedefinisan, verujem da je pošten čovek, ali mi je nekako usporen. Meni lično više leži Vučić. E sad, prvo što mi je žestoko zasmetalo nakon izbora u januaru bila je Nikolićeva izjava nepuna 2 sata nakon izbora, kad još rezultati nisu bili sasvim pouzdani "mi nećemo ulaziti u nikakvu vlast, sačekajte vi još malo dok skupimo 50%"; e tad sam popizdeo, pa koga bre ti zajebavaš više! Toliki ljudi glasaju za tebe, ti k'o da si jedva dočekao da ne dođeš na vlast, i tad sam se pokajao što sam uopšte glasao radikale. I ok, nakon ove tromesečne svađe, bilo mi nekako svejedno, da li sklopili ili ne sklopili vladu, i priznaću da mi je u ovim pregovorima najpoštenija bila Tadićeva demokratska stranka; dobili su 7% više, i pored toga dali mesto premijera onom govnjivom Koštunici, a ovaj i dalje zajebava, te oće-neće, peti, šesti pricnip, ma govna, i u tim pregovoima bio sam bliži DSu iako ja njih ne volim, ali su bili najiskreniji. Koštunjavi je hteo da se približi radikalima, ali ovi stalno nešto seru, neće, da bi onda odjednom odlučili da Nikolić bude predsednik skupštine, i kad sam video da imaju većinu, nisam se iznenadio, jer Koštunjavi je više slao signale radikalima nego svim ostalima, da je popuštao ostalima koliko radikalima, vlade bi bilo za 15 dana, i podržao je radikale u skupštini, samo što im nije rekao "evo jebite me, samo uđite u Vladu", i ovi pristali, i ja se čak i obradovao, pa i socijalisti ih podržaše, i ispadoše sasvim fer pozivajući ih u vladu sa DSSom, međutim - ovi sad 'oće na izbore! Nisam mogao da verujem svojim ušima, bre! Pa mislim, koj' ste qrac bre vi radikali, pa samo lud čovek može da misli da ćete ikada osvojiti 50+% glasova, to znači da vi onda uopšte nećete da vladate, već samo da serete u skupštini. Ma nosite se bre u pičku materinu! I danas podržavam što je DSS ušao u vladu sa DSom, jedino mi je žao što su opet morali da ubace u vlast i onu lopovsku bagru Dinkića, nekako sam se nadao da će on nakon ovih izbora završiti u ćorci, ali eto. Iako o učesnicima u novoformiranoj vladi imam loše mišljenje, drago mi je što su se dogovorili samo zbog 2 stvari, a to su:
1. što Čeda i šljam oko njega neće u skorije vreme imati nikakvog političkog uticaja osim na zavedenu decu koja su ih podržala
2. što će zbaciti Nikolića sa mesta predsednika skupštine, jer su mu bila otvorena sva vrata da dođe na vlast, toliki ljudi godinama glasaju za njega, ej bre, više od milion glasova, bre, a on sve to odbije, hoće sam da vlada. Ok, shvatam da ne veruju Koštunici, taj bi i rođenog oca zajebo za fotelju, ali mogli su da sklope nekakav sporazum sa njim, da ga bace na papir, i uđu u vlast, a ako Koštunica počne da zajebava, da izađu sa tim papirom na konferenciju za štampu, i kažu "takva i takva stvar, ovo je bio naš dogovor, Koštunica radi to i to, i mi izlazimo iz vlade, i obaramo vladu", i to bi bilo ok. Ne, Toma 'oće 50%, e dobiće qrac to, oni mogu da dobiju maximum 32-33% glasova, evenutalno ako bi Tadić uspeo da prelomi Koštunicu da priznaju nezavisnost Kosova, radikali bi tada mogli dobiti par procenata koštuničinih glasača, ali i tada ne bi prebacili 40%, jer bi mnogi DSS glasači u tom slučaju prestali da izlaze na izbore. Što se mene tiče, ja ne verujem da ću ikada više glasati za radikale, jer su mi se zgadili danas, a onima koji su glasali za partije koje su se danas dogovorile oko vlade, čestitam, i nadam se da će doneti nešto dobro Srbiji, iako sumnjam da hoće, ali zaslužili su.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ekipa, sorry sta upadam u temu,znam da me se ne tice....Citam vas i ne mogu vjerovat sto radite...Gdje vam je ona "samo sloga Srbina spasava" ??....Ovako necete sacuvati teritorije i izvuc se iz krize...Pozz.
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Nist' ti ne brini... mi smo slozni kad treba... Smile

A, opet... ovo su nasa unutrasnja pitanja... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
само да протерамо прво домаће издајнике, лако ће се остали Срби договорити!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Moram reći da sam razočaran radikalima danas. Reći ću nešto o načinu mog glasanja zadnjih 10-ak godina. Na izborima pre bombardovanja od strane NATOa glasao sam za radikale; svideo mi se, i podržavao sam način Šešeljevog sukoba sa crvenima, ostala opozicija je po mom mišljenju bio šljam koji nije vredan pomena, i odvratno mi je bilo njihovo lizanje za zapadnom bagrom. Kada su radikali ušli u koaliciju sa SPSom i JULom, bio sam strašno ljut za njih. Kažu, ratno stanje, ne obara se vlada i vlast u takvim vremenima; ok, u pravu su, to je tačno, ali nisu morali da ulaze u tu vladu, mogli su da podrže manjinsku vladu SPSa i JULa u skupštini, a ne i da budu sa njima u koaliciji. Zbog toga kada su bili izbori 24. septembra 2000. godine (pred 5. oktobar) nisam izlazio na izbore uopšte, jer za dosovsku bagru nisam hteo da glasam, ali ni za radikale, nisam mogao (i dan danas ne mogu) da im oprostim koaliciju sa crvenima. Kad je svrgnut Milošević, došli su ovi što sebe zovu demokratama, a to nikad nisu bili, i u kratkom roku pokazali svoje pravo lice, posvađaše se oko fotelja, lopovi i bogataši crvenih postali su donatori ovih "demokrata" i počeli da peru svoje pare kupujući firme po Srbiji, a ona beda što je trpela batine od pandura i godinama šetala ulicama i dalje je ostala obespravljena beda koju niko ne zakecuje osim malo pred izbore. Sve je isto, samo njega nema. Kad je Đinđić bio poisterivao sve koji su bili protiv njega iz skupštine (mislim na DSS) a prigrlio Baneta Ivkovića, samo se potvrdilo moje prvobitno verovanje da je Đinđić isti autokrata i bandit kao i Milošević, ako ne i gori. Da ne gnjavim, ubistvo Đinđića je pokrenulo svađu oko fotelja u tadašnjem DOSu, što sam i očekivao, i na izborima koji su usledili nakon pada Živkovićeve vlade, misleći da je vreme da se konačno dosovski šljam zbaci sa grbače naroda, izašao sam i glasao radikale, ne što sam zaboravio saradnju sa crvenima, već više što su oni bili jedini koji su dizali glas protiv DOSa, koji ih se nisu plašili, a delom i zbog nameštene optužnice Šešelju u Hagu koja je, siguran sam, pisana u Beogradu, jer mrzim licemerje u svakom obliku, sklonili su ga i još uvek mu ne sude, a puna im usta ljudskih prava i sloboda za "koju su se borili", dok u svojim postupcima nema ništa od toga. Nakon tih izbora, nadao sam se da će se nekako skupiti radikali i DSS, a i imao sam bolje mišljenje o Koštunici tada nego danas, tako da sam podržavao tu koaliciju, misleći radikali će moći bolje da se nose sa lopovima i korupcijom u Srbiji, DSS-ovci imaju podršku od strane EU, i to bi moglo biti najbolje rešenje za nas. Ok, nije tako bilo, Koštunica je otišao sa drugima, i ja sam bio protiv te vlade, najviše zbog Dinkića i onog magarca Vuka. Ništa, pade i ta vlada zimus, dođoše izbori, ja sam se premišljao da glasam za Pavlovića, jer par godina unazad imam uvida u njegov rad i predloge, i izuzetno cenim tog čoveka, ali kad se pojavio onaj narkoman iz Šilerove Čeda, sa sve šljamom iz starog DOSa, koji su pretili da ponovo uđu u parlament, mislio sam da nije vreme za slabljenje radikala i te suprotne strane, a znajući da Pavlović nema neke velike šanse, te sam 21-og januara glasao za radikale ponovo, sa nekom knedlom u grlu, jer i meni idu na živce one 2 džaptare radikalske u skupštini, a i sam Nikolić mi je nekako - nedefinisan, verujem da je pošten čovek, ali mi je nekako usporen. Meni lično više leži Vučić. E sad, prvo što mi je žestoko zasmetalo nakon izbora u januaru bila je Nikolićeva izjava nepuna 2 sata nakon izbora, kad još rezultati nisu bili sasvim pouzdani "mi nećemo ulaziti u nikakvu vlast, sačekajte vi još malo dok skupimo 50%"; e tad sam popizdeo, pa koga bre ti zajebavaš više! Toliki ljudi glasaju za tebe, ti k'o da si jedva dočekao da ne dođeš na vlast, i tad sam se pokajao što sam uopšte glasao radikale. I ok, nakon ove tromesečne svađe, bilo mi nekako svejedno, da li sklopili ili ne sklopili vladu, i priznaću da mi je u ovim pregovorima najpoštenija bila Tadićeva demokratska stranka; dobili su 7% više, i pored toga dali mesto premijera onom govnjivom Koštunici, a ovaj i dalje zajebava, te oće-neće, peti, šesti pricnip, ma govna, i u tim pregovoima bio sam bliži DSu iako ja njih ne volim, ali su bili najiskreniji. Koštunjavi je hteo da se približi radikalima, ali ovi stalno nešto seru, neće, da bi onda odjednom odlučili da Nikolić bude predsednik skupštine, i kad sam video da imaju većinu, nisam se iznenadio, jer Koštunjavi je više slao signale radikalima nego svim ostalima, da je popuštao ostalima koliko radikalima, vlade bi bilo za 15 dana, i podržao je radikale u skupštini, samo što im nije rekao "evo jebite me, samo uđite u Vladu", i ovi pristali, i ja se čak i obradovao, pa i socijalisti ih podržaše, i ispadoše sasvim fer pozivajući ih u vladu sa DSSom, međutim - ovi sad 'oće na izbore! Nisam mogao da verujem svojim ušima, bre! Pa mislim, koj' ste qrac bre vi radikali, pa samo lud čovek može da misli da ćete ikada osvojiti 50+% glasova, to znači da vi onda uopšte nećete da vladate, već samo da serete u skupštini. Ma nosite se bre u pičku materinu! I danas podržavam što je DSS ušao u vladu sa DSom, jedino mi je žao što su opet morali da ubace u vlast i onu lopovsku bagru Dinkića, nekako sam se nadao da će on nakon ovih izbora završiti u ćorci, ali eto. Iako o učesnicima u novoformiranoj vladi imam loše mišljenje, drago mi je što su se dogovorili samo zbog 2 stvari, a to su:
1. što Čeda i šljam oko njega neće u skorije vreme imati nikakvog političkog uticaja osim na zavedenu decu koja su ih podržala
2. što će zbaciti Nikolića sa mesta predsednika skupštine, jer su mu bila otvorena sva vrata da dođe na vlast, toliki ljudi godinama glasaju za njega, ej bre, više od milion glasova, bre, a on sve to odbije, hoće sam da vlada. Ok, shvatam da ne veruju Koštunici, taj bi i rođenog oca zajebo za fotelju, ali mogli su da sklope nekakav sporazum sa njim, da ga bace na papir, i uđu u vlast, a ako Koštunica počne da zajebava, da izađu sa tim papirom na konferenciju za štampu, i kažu "takva i takva stvar, ovo je bio naš dogovor, Koštunica radi to i to, i mi izlazimo iz vlade, i obaramo vladu", i to bi bilo ok. Ne, Toma 'oće 50%, e dobiće qrac to, oni mogu da dobiju maximum 32-33% glasova, evenutalno ako bi Tadić uspeo da prelomi Koštunicu da priznaju nezavisnost Kosova, radikali bi tada mogli dobiti par procenata koštuničinih glasača, ali i tada ne bi prebacili 40%, jer bi mnogi DSS glasači u tom slučaju prestali da izlaze na izbore. Što se mene tiče, ja ne verujem da ću ikada više glasati za radikale, jer su mi se zgadili danas, a onima koji su glasali za partije koje su se danas dogovorile oko vlade, čestitam, i nadam se da će doneti nešto dobro Srbiji, iako sumnjam da hoće, ali zaslužili su.

A u pozadini se cuje Aca Lukas ~ "Kuda idu ljudi kao ja"

Bez zezanja... Nikolic ne da nece u koaliciju, vec nece ni da vlada...
Najlakse je pljuckati iz prikrajka i dobijati platu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73

Jbt,pa ti si moja sjenka  Smile.. Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
HTC nexus one
само да протерамо прво домаће издајнике, лако ће се остали Срби договорити!

Ма ко си бре ти неког да исељујеш у Хрватску или САД! Где то пише да си ти већи Србин од било ког другог? Требало би те бановати због оваквих постова!
IP sačuvana
social share
Свако има право на моје мишљење!

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15

Jbt,pa ti si moja sjenka  Smile.. Smile

Sta cu... palim se na glupost... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Све у своје време??

Који сте ви радикали лицемери! Овамо не желимо нико да одлучује и да нам бира председника скупштине, а овамо да постанемо руска колонија! Е демагози моји!

"Ми радикали"... па шта га знам, тренутно ми је глас нераспоређен. Коштуница је ипак испао љигав исувише за мој укус. Јес' да је то к'о јегуља, али ипак...
Заболе мене за ту руску провинцију, да се ви "европејци" не пржите не бих то ни помињао. Битно је бити на страни Слободних Народа Света - Кина, Русија, Индија, Венецуела - сви они којима се не одлучује из Центра Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73

Jbt,pa ti si moja sjenka Smile.. Smile

Sta cu... palim se na glupost... Smile
Onda ces ovdje da izgoris  Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 11:15:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.