Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:49:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formirana vlada demokratskog bloka  (Pročitano 35957 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ajd sto ldp ce da crkne ali mi nije jasni sto ih zajebavaju radikali

Zato shto radikalima ne odgovara josh uvek da budu pozicija. Ovo im je leglo ko budali shamar. 2-3 dana su im pomerali bulju i nabijali pritisak na 300 i sads e vracaju svojoj redovnoj demagogiji. Malo su nahranili dushu *ebanjem u mozak ovih cedera i to im je sasvim dovoljno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
зато треба све присталице лдп-а ( Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno! )  на Тргу Републике!
да се несрећна историја не би поновила!

Ширење мржње и позиви на линч су такође забрањени!
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 14:58:27 od Livingston »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Ja nijednom nisam rekla da bilo koju partiju treba zabraniti... potpirivala sukobe i izazivala paranoju i nemir medju obicnim gradjanima...
Znam da je neprijatno kad vam neko skrene paznju da se ponasate isto onako kao i partije protiv kojih se navodno borite...

Partiju koja je proterivala građane Srbije i unistila državu treba zabraniti. Ne vidim tu ništa spormo.

Nemir među građanima izazivaju oni koji se igraju našim životima SRS, DSS i DS.

Oćeš reći mi ubijamo, pretimo, hapsimo, proterujemo... Ne bih rekao. Nego se u Srbiji izrodio sloj beskičmenjaka kojima svako ko se zalaže za svoje ideje izgleda odbojno. Ja kod radikala cenim to što se bore za ono u šta veruju i što nisu spremni na trule kompromise radi vlasti(bar ne od kada je šešelj otišao)

Citat
Koliko sam mogla da primetim, samo LDP i SRS otvoreno koriste govor mrznje...

Daj mi primer za govor mržnje kod LDPa.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@daniloBg
Nije mi jasno zasto ponavljas te LDP-ove gluposti. Je'l DSS stalno govorio dok su trajali pregovori da nece ici u vladu sa SRS, dok ste vi DS-ovci i LSP-ovci non stop tupili kako ce ici. Sad kad se ispostavilo da niste u pravu sad drvite novu pricu. Bas me zanima kada dodje do izbora EU ili KiM, tj. celovitost zemlje, kako ce da reaguje. Ti igleda ne slusas svog predsednika. Da ga citiram - "Nezavisnost KiM je neprihvatljiva". Bas me zanima kako cemo postati clan EU ako ne priznajemo njenog buduceg clana. A opet ko zna sta ce biti i kako ce zakomplikovati situacija oko statusa KiM tako da su te price, ruska gubernija i sl. glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Sta je zahtev za zabranu SRS nego govor mrznje?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Oćeš reći mi ubijamo, pretimo, hapsimo, proterujemo... Ne bih rekao. Nego se u Srbiji izrodio sloj beskičmenjaka kojima svako ko se zalaže za svoje ideje izgleda odbojno. Ja kod radikala cenim to što se bore za ono u šta veruju i što nisu spremni na trule kompromise radi vlasti(bar ne od kada je šešelj otišao)

Da. Vi narucujete ubistva kriminalaca. Wink

Citat
Daj mi primer za govor mržnje kod LDPa.

Poziv na ubistvo Koshtunice. Poziv na rushenje vlade (uslovno poshto nije ni formirana). Vodite politiku koja je protivustavna i antidrzhavna, zalazhete se za odvajanje dela nashe teritorije.  Smile

Sta je zahtev za zabranu SRS nego govor mrznje?  Smile

Vapaj ochajnika  i halucinacije narkomana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
зато треба све присталице лдп-а јавно обесити на Тргу Републике!

Opet bi Bambyle da sprovodi inkvizitorske metode i spaljuje, satire ono sto mu smeta. Ovo je kao kada bi rekao: zalazem se protiv smrtne kazne, i treba pobiti sve koji se sa tim ne slazu. Bemisleno je da pricas o tudjem govoru mrznje ako si i sam isti takav.

@Niksa,
Uopste me zanimaju dnevnopoliticke teze LDP i DS. I nije bitan stav Evrope nego sta narod ovde zapravo hoce. Mi smo u rascepu izmedju proslosti i sadasnjosti, izmedju mitova i stvarnosti, gde smo i sta treba da budemo. To je problem, sve je ostalo se lako da resiti. 
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 13:55:53 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
зато треба све присталице лдп-а јавно обесити на Тргу Републике!

Opet bi Bambyle da sprovodi inkvizitorske metode i spaljuje, satire ono sto mu smeta. Ovo je kao kada bi rekao: zalazem se protiv smrtne kazne, i treba pobiti sve koji se sa tim ne slazu. Bemisleno je da pricas o tudjem govoru mrznje ako si i sam isti takav.

Pa mozhda se zalazhe protiv ukidanja smrtne kazne.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Kao sto vec rekoh demokratorima - prijatno!
Nadam se da ce vam lepo reci govna koja sad morate pojesti, tj sta ste sve pricali jedni o drugima.
Ovo ce biti smejurija. Ponovo se ponavlja 2001 al ovaj put zutaci ne smeju da pokradu DSS jer ode vlada. Malo komedije da gledamo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
слаб сам на ЛДП па морам тако да реагујем, толико ми иду на живце са својим јадним паролама и пропалим акцијама да не знам шта би им урадио!да ми је власт на 3 дана, ја би њих по кратком поступку , као Чаушескуа!

жао ми је што је укинута смртна казна јер нека говна која заслужују смртну казну , сада захваљујући лдп-у (Батићу) бивају осуђена на бедних 40 година затвора  (малиша јевтовић)...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:49:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.