Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:15:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Formacija raptora....  (Pročitano 2191 puta)
28. Avg 2007, 10:31:09
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
ko če ovima da se suprotstavi..... Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

080817-F-0986R-002.jpg
(366.68 KB, 2209x1402)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Zna se ko, :mrgreen:S-400 je njihova najveca nocna mora. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Samsung S7
Ma dovoljan je i S-300..........mada ni ovi nisu prazni.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
Citat
An F-22A Raptor aircraft with the 94th Fighter Squadron flys in 10 ship aircraft formation Aug. 17, 2007, in celebration of the squadron's 90th Birthday. The 94th Fighter Squadron is the second continuously-active fighter squadron in the United States. Formed on Aug. 20, 1917, at Kelly Field, Texas, it is the first all-American squadron to fly a patrol in France during World War I. U.S. Air Force photo by Staff Sgt. Samuel Rogers
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Lepi su al ce vidimo kad ulete u prvu bitku  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
da, protiv irana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
Citat
F-22 Raptors from the 1st Fighter Wing at Langley AFB, Va. soar over the Utah Test and Training Range during the Weapons System Evaluation Program Aug. 12-23. The program, better known as ?Combat Hammer,? analyzes the bomb from the time it is built to the time it is deployed to determine how successful it might be in combat.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

070822-F-0000U-002.JPG
(440.58 KB, 2207x1477)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma dovoljan je i S-300..........mada ni ovi nisu prazni.
Nisu prazni sigurno. More, opake su to sprave, al sto je vaznije kod amera to je sveukupni sistem (komanda, avaks, oruzja, sateliti, bespilotne sprave, mornarica, compjuteri...). A i imaju love(tj. znaju da je vrte). Koliko oni ovih raptora vec napravljenih imaju? Ovako kako lete - mao razbacana neka formacija- na prvoj slici gore, stice se osecaj da ih iam ko sase, pa eto ovih nekoliko, malo onako, vozaju se... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Neka me neko ispravi ako griješim. Trebalo bi da se napravi 183aviona za USAF. Dok je projekat još bio u razvoju, planirana je bila nabavka 750 za USAF. Pa je išlo na 648, pa na 442, pa 339, pa 277, da bi se spustili na 183 aviona. Ispalo je da je avion previše skup. Očigledno je neko (grupica ljudi iz Kongresa i Pentagona) htio da uvede Raptora u proizvodnju što je bilo moguće brže i time samo nanijeli štetu svojoj zemlji (a sebi nabili na bankovni račun svote sa 6+ nula USD).
Negdje sam čitao prije o tvrdnjama američkih stručnjaka o superiornosti F-22A nad SU-37. Govorili su da bi 1 F-22 u vazdušnom boju mogao da uništi 10 SU-37.
I sve da je tako superioran F-22 da bi zadržao steltnost ne smije imati oružije pod krilima (koje inače može da nosi), a kad bi oborio prvih 8 Suhoja sa svojih 6 AIM-120C i 2 AIM-9X šta bi onda radio? Upustio se u dog-fajt sa dva supermanevrabilna aviona i prijetio im topom i pljuvao po njima? Smile
Najbolja stvar je što ljudi (na zapadu) masovno gutaju tu priču. Smile
Polako se gradi mit o superiornosti i neoborivosti Raptora, nešto što im zaista treba da nahrane svoj manijački ego.
To se radi na vježbama gdje F-15, F-16 i F-18 simuliraju Suhoje i Migove a Raptori ih nemilosrdno obaraju bez gubitka.
Mada se skoro desio presedan. Na vježbi Red Flag jedan F-16C iz 64-og agresorskog skvadrona "oborio" Raptora!!!
Objašnjenje komandira eskadrile ie bilo da je pilot bio mlad i neiskusan i sa malo naleta u Raptoru.
Čudi me pa nije rekao: "Moj, pilot je imao samo tli godine Smile" Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Ma propaganda je cudo. :mrgreen:Samo nek se Ameri tese i sami sebe zavaravaju.
U samoj Americi je bila velika frka pre par godina dali Americkom vazduhoplovstvu uopste treba jedan ovako skup avijo u okolnostma koje su se dosta promenile u odnosu na hladni rat,kad je i prvobitno naruceno skoro 1000 aparata.
Normalno lobi je bio suvise jak i ceo projekat je nastavljen sa vidno redukovanim brojem letelica.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:15:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.159 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.