Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 14:14:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 159
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2013  (Pročitano 166331 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
у лиги други, телеоптик ми много побегао, десет бодова, кољем се са борцем и јединством за треће, 10 кола до краја имамо исто бодова, са партизаном одиграо прву тамо и изгубио 2:1, гробари везе немају, довели неке индијанце бразилце благи очај, неки перишић им игра штопера, имали су среће ову утакмицу доста зицера сам промашио, видећемо шта ће бити у другој ако прикажу идентичну партију а ја будем имао мало среће избацујемо и њих и финале, али онда већ ту је нереално, звезда нестварно игра, све редом бију са 2-3 гола разлике минимум
« Poslednja izmena: 15. Jul 2013, 17:56:27 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
nema veze Firkane to je jedna utakmica sve je moguce, malo te usere ko mene sad na Amsterdam Areni i kup je nas  Smile

Peta sezona tece jako dobro, konacno pravimo iskorak u Evropi i tu u ubedljivo najtezoj grupi u LS(Atletiko Madrid, Inter, Ajax), imali smo 0 3 1, sto je bio dobar ucinak jer smo u svakoj utakmici bili nadigrani, a onda bum bum  Smile Smile Smile Kapiram da se ovo zove produktivnost jebem li ga  Smile

U kupu guramo dobro, mada mi deluje nestvarno da tri sezone za redom osvajam nokaut takmicenje videcemo, u prvenstvu smo malo stali zbog ubitacnog ritma sreda subota, Partizan je odmakao zbog skora 10-1-1 ali nadoknadicemo to siguran sam jer smo kvalitetniji.

Para ne znamo kolko imamo, mada dzabe sve kad nemamo na sta da ih potrosimo. Sad sam u gasu da dovodim bivse fudbalere u strucnom delu pa su nas na mestu skauta pojacali Nemanja Supic, Dragan Mrdja, Danko Lazovic, Milan Belic legenda Vose, Tinga... Sportski direktor je Marko Pantelic, moj prvi pomocnik Deki Stankovic, a treneri su Tsepo Masilela, Ivan Leko, Serhij Semak, Sasa Todic...

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
које њушке у стручном штабу  Smile браво банџула  Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
kazi tenga a, sve facolinke  Smile fala ti, u naletu sad odigrah i poslednje kolo, pao je Atletiko na Karadjordju dominirali smo svih 90 minuta i kraj grupne faze Lige Sampiona, tabela deluje neverovatno  Smile

to su moji sinovi  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
ццц три за три са својом браћом из мадрида  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Just another wannabe god.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mora da je ludilo a  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
добио партизан 1:0, дао гол у 9.мин мој презимењак зола вулић, до 70мин играли отворено онда се ипак забункерисали да их не усере случајно. у финалу против цигана изгубили 1:0, били они много бољи ми осим две три солидне шансе ништа, али упали у квалифкације за ЛЕ пошто звезда је првак, у нашој лиги завршили као други али ушли као први јер телеоптик не може, завршена сезона добили милион ипо за појачања, довео на голу рајковића из јагодине, штопера благојевића из колубаре чини ми се, довео задњег везног уругвајца глаубера убицу за џабе, довео салета илића за џабе истеко му уговор и био доста без клуба па за малу плату је дошо, довео неког јерменца који ми игра десно офанзивно и у нападу довео неог деларгеа убицу за 50к, све ово укупно ми није изашло 200к, више сам дао за неке тренере вансеријске и остало. у првој рунди квалифкација за ЛЕ пао нам шилауи добили их тамо 1:0 а кући 2:1 убили смо их али није хтела још која у гол, у другој рунги играли против литекса тамо их добили 2:1 кући 2:0, после тога нам запао трабзон и тад рекох да је крај али ови букнуше тамо 1:1 кући их добили 2:1 и онда у последњој рунди генк тамо их добили 2:0 а кући 3:1, покидали смо их понизили растурили, невероватно смо плесали опчињен  сам просто. поставио бих скринове али играм на сестрином компу а тамо немам нет јер на овом мом говну би трокирало много. у групи ми пао базел, металист и још неки индијанци не могу се сетим сад, битно ми смо имали најгори коефицијент од свих екипа 3  Smile доведох сад за бекап шпица брата пантелу, да решава кад буде потребе, али не може брат у прву пре овог деларгеа, батица деларге засад на 8 мечева 8 голова, убија. пантели и салету ништа нисам стављао за тренинг и овако су мртви после мечева, један одиграју један пауза  Smile у лиги добио бск 1:0, изгубио од воше 4:2 и добио смедерево 2:0, у купу добио синђелић из београда 4:1

састав нам изгледа овако
                                             голман:Рајковић

десни бек: младеновић   штопер:благојевић   штопер:милетић     леви бек:неки бразилац енрике

задњи везни:глаубер
                              централни везни: гобељић

офанзивни десни: јерменац      централни: сале илић                                         леви:јован јовановић

шпиц:деларге

на клупи голман божовић, штопер марушић, ровчанин задњи везни и централи везни, леви бек антонијевић, десни миладиновић, офанзивни десни зола вулић, леви крунић, централни андрија живковић, нападачи пантела и драго
« Poslednja izmena: 18. Jul 2013, 19:43:48 od grobar kv »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple 5s
Svaka cast za Ligu UEFA  Smile Jel mozes da prodjes grupu i osvojis Superligu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 159
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 14:14:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.