Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:44:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 199
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2012  (Pročitano 321770 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
 Smile

Ocigledno je da nisi uzeo Real, nego samo mislis da tako izgleda kad se uzme Real ili neki drugi klub slicne reputacije... I Real gubi, vjeruj mi, samo sto nikada nisi imao volje da probas igrati sa njim misleci da ce ti biti dosadno, isto kao sto ni ja nikada nisam zelio da gubim vrijeme sa Interblock Ljubljanom, Juventusom Bukurest ili Veracruzom Boca de Rio jer mi jednostavno nije interesantno igrati u ligi gdje ne znam 5 igraca kako treba vec samo lupam nasumice transfere Smile

Realno sa pravom takitkom, za 1-2 sezone verovatno bi mogao da dodjem do recimo bez izgubljene utakmice.To sam i uradio sa Zvezdom posle par sezona (s' tim da sam je preuzeo 2016-e).Sta reci kad ja sa jednim Oviedom, prve sezone u prvoj ligi, se borim za Evropu...i to ne preko kupa.Da uzmem Real, recimo, smorio bih se posle 1 sezone...al' dobro, svako igra sta mu odgovara Smile

Ali eto sad, moci ce da se dodaju lige, itd, tako da ne mora da se pocinje ponovo=ne mozes iste igrace da dovedes... Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
A kad izbacuju DEMO?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ma sta ce mi demo, ja cekam samo full verziju (na torrentima naravno Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нови нинџа коло води.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 293
Zastava Budapest
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
jednostavno nije interesantno igrati u ligi gdje ne znam 5 igraca kako treba vec samo lupam nasumice transfere

Slažem se.

A igrica je jednostavno nerealna... jer se sa, recimo, Frankfurtom može kroz koju godinu do LŠ... ne samo sa njima, nego sa bilo kojim klubom iz, recimo, Nemačke. Uzmeš Hertu iz 2. Bundesa i za 2 godine si u LŠ, jer imap na free igrača pun kurac koji su zmajčuge. Izmeniš ceo tim još u startu i eto. Samo, ja ne vidim foru u tome. Mislim, mene ne zanima kako ko igra, svako igra kako voli ali, u čemu je fora da se uvek dovode isti igrači, koji god klub da se uzme? Izmeš recimo Rajo Valjekano... dovedeš 10 igrača. Batališ to i kreneš novo sa, recimo, Lorijenom i dovedeš istih tih 10 igrača. Pa što se uopšte menja tim i kreće se ponovo Smile

Ја нпр никад никад не доводим исте играче. Али исто тако не видим драж у вођењу Реала, Манчестер Ситија или Интера. И да, ово је игрица, ако вам је до реалности, крените у међуопштинске лиге и почните водити клубове. То је онда занимљивије.
IP sačuvana
social share
Чувам те, чувам од самураја седам.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Ok, shvatili smo da igrice nikako ne mogu biti realne Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Apple Iphone 13
New featuers from new podcast :

1) 'how to scout nation' in the Tutorial
2) something complicated about how home-grown status is calculated
3) players will now leave the pitch when subbed at different speeds (i.e. walking off/running off)
4) player search screen now has advisor hints
5) when a scout finishes his assignment, there is now a 'restart assignment' button in the news item
6) agent fees paid used to be under the 'other' section in the finances screen; there is now a separate section for these
7) the tone system that was already announced. There'll be a blog on this soon.
Smile can now set squad rules for continental competitions created in the editor
9) minor French language error fixed
10) play-off winners are now listed in league history page instead of team who finished third
11) 3D stadia have been improved and seats can be the same colour as the home team's kit. There will be a video blog on stadia.
12) set-piece takers will now indicate what kind of delivery it will be in the 3D match engine (i.e. near or far post for corners)
13) 'how to make quick tactical changes' in the Tutorial
14) new press conference question for when you sign a player who has played under you before
15) team fine for six yellow cards in a match in leagues with that rule
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 500
Izbacili demo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Requirements

PC

OS
    Windows XP/Vista/W7
Processor
    XP : 1.4GHz or Faster, Vista/W7 : 2.0GHz or Faster
    Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon
Memory
    XP : 512MB RAM, Vista/W7 : 1.0GB RAM
Hard Drive Space
    2GB
DVD-Drive
    4x Speed
Video Card
    128MB
    Supported Chipsets - Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater. Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
Sound Card
    DirectX 9.0c compatible
DirectX
    Version 9.0c (included)
LAN
    TCP/IP compliant
Input
    Keyboard, Mouse

1gb Demo...sacekacu full verziju Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Odlicno, zadovoljavam i previse preko minimalnih zahtjeva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 199
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:44:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.