Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:24:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 199
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2012  (Pročitano 321253 puta)
Svakodnevni prolaznik

I plan to live forever... So far, so good...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S3 Neo
Meni to sa stadionom nikad nije uspelo  Smile Inace nervira me to sto i posle 6-7 sezona ne mogu neke bolje igrace dovesti u Zvezdu.. I usao u uniju, i imam para, ali nista.. Reputacija lige nikako da skoci, cak je i opala ja mislim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Stadion ne moze da se gradi novi, dok ne prodje 20 godina od gradnje starog, barem sam tako negde procitao.

Liga moze, ali moras stalno da se boris za LS, i da makar jedan tim iz lige igra LS/LE.Ja skoro svake sezone prodjem grupu (dosao sam do toga da idem sad direktno u grupu), Maribor obicno drugi, otisao u LE, a evo i Gorica prodje u LE nekako.

A ako ne gresim, i zemlja treba da igra dobro (kod mene klinci su dobri, ovi stariji onako).Liga mi ima 3 zvezdice mislim, za dalje videcemo.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Stadion ne moze da se gradi novi, dok ne prodje 20 godina od gradnje starog, barem sam tako negde procitao.

Yup, tako je...

Citao ja kada sam hteo da vidim kada ce da se nakane da mi naprave neki stadion. Treba da ti prodje 20 godina od izgradnje starog i da nekoliko godina imas pune kapacitete i naravno finansije koje ce ili da uzmu ako ih imaju ili da uzmu neki kredit od banke pa da otplacuju ako je u pitanju neka astronomska suma...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Јел пуниш стадион? Ја са Хадерсфилдом узо све а нисам мого да напуним 30к места.
uvek krcat pola su pretplatne karte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Moj rekord, u ligi...

U LS drugi u grupi, i prolazim sigurno.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Slovenian First League (Stats_ Team Stats).png
(106.68 KB, 1440x900)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S3 Neo
Kako bre toliko? >< Ja sa Zvezdom uspeo nekih 40-ak ja mislim. Inace stadion nije gradjen dugo bas, i kada sam ih pitao da li moze, bili su u fazonu da je stadion onoliki koliki je klub trenutno, nesto na tu foru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Dosao do 69 sad Smile

Dobar (odlican) tim, napad ubitacan, skoro svaku utakmicu dam po 3+ gola, rezerve dobre (svake godine prodam par pa dovedem nove), i tako.Evo sad dobih u LS AZ Alkmar 7:0 kao gost Smile Timovi u ligi, osim mozda 4 tima, su prilicno losi (a ova 3-4 se menjaju za Evropu redovno, svake godine po neki udje).

Odbrana dobra takodje, doveo jednog Francuskog regena (nesto slicno kao onaj tvoj sto je otisao u Barselonu), prilicno je dobar + Zulic pored njega.Imao sam jos jednog dobrog igraca, ali ocajan u skoku + nizak, pa lako sam primao golove posle kornera i slicno.

Imao sam par zajebanih utakmica, oko 3-4 ove sezone gde sam gubio (pa i po dva puta), i uspeo da izjednacim do kraja, osim toga sve ostalo pobede.Na 36 utakmica prosle sezone, 115 golova.Ne planiram da prelazim na novi FM, ovo taman laganica par utakmica na dan, nije previse zarazno, i super Smiley

Al' zato ispadoh iz kupa odma...jbg, pre toga 4 finala, 3 pobede.

Sto se stadiona tice, moras stalno da ga ispunjavas da bi ti dali da sagradis novi.Ja ako ovako nastvim ubrzo cu imati oko 16 'iljada skoro uvek, tako da sam kupio stadion da mogu da ga prosirim.Bas me interesuje koliko bi mi trebalo da dodjem do 4/5 zvezdica lige...evo trenutno na 3 (a mislim da je 2.5 na pocetku)...

Ali to je problem, jer evo recimo Engleska, Spanija itd stalno imaju po 3-4 tima koja prolaze LS grupu..

« Poslednja izmena: 07. Nov 2012, 21:26:09 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S3 Neo
Lepo pleybeck, svaka cast! Smiley Napravi ti jak klub Smiley Inace, Poceo sam da vodim Belgiju pored Zvezde, i bam, stize ponuda od PSG, nude mi Witsela Smile Pa kako tako nesto da odbijem..

I onaj dobar napadac mi otisao u Milan, zbog prokletog minimum fee release clause  Smile

Umesto njega sam doveo nekog, random totalno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Hvala Smile Takodje, vidim da si napravio prilicno dobar tim, svaka cast.

A jbg, zato ja izbegavam igrace sa klauzama...po nekad i kad traze, posle 2-3 propala pregovora, odustanu od toga.U celom timu od 25+ igraca, samo dva imaju te minimum release klauze.A i to moze da se resi, samo podigni asking price na 30+ miliona, i vise, i niko nece da ih kupi.

Witsel, lepo...kod mene igra u Realu.

U 6 sezona, 3 puta sam izvukao Milan u LS grupi... Smile Inace izvukao Barselonu u sledecem kolu Smile Bice zajebano, ali evo vracaju mi se povredjeni igraci, + ovaj novi napadac, videcemo...

Inace evo ovaj iz odbrane...dobar je.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Mathieu Chevalier (Overview_ Profile).png
(371.28 KB, 1440x900)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S3 Neo
Hvala Smile Takodje, vidim da si napravio prilicno dobar tim, svaka cast.

A jbg, zato ja izbegavam igrace sa klauzama...po nekad i kad traze, posle 2-3 propala pregovora, odustanu od toga.U celom timu od 25+ igraca, samo dva imaju te minimum release klauze.A i to moze da se resi, samo podigni asking price na 30+ miliona, i vise, i niko nece da ih kupi.

Witsel, lepo...kod mene igra u Realu.

U 6 sezona, 3 puta sam izvukao Milan u LS grupi... Smile Inace izvukao Barselonu u sledecem kolu Smile Bice zajebano, ali evo vracaju mi se povredjeni igraci, + ovaj novi napadac, videcemo...

Inace evo ovaj iz odbrane...dobar je.

Ma da, odigrao sam dosta sezona, tako da mi je tim poprilicno dobar. Izbegavam i ja igrace sa klauzalama, ali znas kako, on je kod mene bio dugo bas, i zao mi bilo da zbog toga ne potpise ugovor.. A i racunao sam da niko nece ponuditi toliko  Smile

Znam kako ti je, svake godine izvucem Real, i nakantaju me Smile

Tackling, marking, heading, positioning, jumping.. Sve sto stoperu treba, on ima, cak i vise! Jos je mlad, taj igrac ce ti biti zivotinja sa recimo 24-25 god Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 199
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:24:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.