Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:29:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 631404 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Sagem xg6
Znam kako je kad su stoperi spori. Cini mi se da moji trce u rikverc.  Smile

Mojim bekovima je dozvoljeno sve. Lesjaksu pogotovo. De Bruin je kontra noga, ovaj ide iz ledja... milina. POgotovo ako se izgubi lopta.  Smile

Vosen do kraja sezone.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2011, 22:37:40 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Pokusavao sam da ih "pustim" i da idu vise napred, ali obicno se zavrsi lose...jedino bih mogao Avine-a da pustim da ide napred vise, posto je odlican igrac...

A desnog beka pustio na pozajmicu, mislim, kao imam dobrih...a ovi dali 475k za pozajmicu...al' dobro, vraca se uskoro.Taman mogu da najurim 2-3 sto imam u 3 lepe Smile

I jos bolje je, sto mogu da potpisem igrace kojima istice ugovor u Junu, i taman imam vremena da se uigraju (oko mesec dana), i da sastavim lep tim za LS.

Za levog beka, imam solidnu rezervu, neki Brazilac, ali uzeo skoro Ruski pasos...verovatno cu nekoga pokusati da dovedem za vezni red, pa onda rotiram po potrebi...ali jbg, samo 6 stranaca moze u prvom timu, a 7 godina za pasos...snacicu se vec Smile

...ako nesto mrzim, to su spori stoperi...sta mu vredi sve drugo, ako je spor...tako da radije stavim nekog ko uopste ne igra na toj poziciji, ali da je dovoljno brz.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2011, 23:02:50 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Sagem xg6
Il' da ih izbacis visoko pa pravis ofsajd il' da ih nabijes u krila golmanu. Trece nema.  Smile

Nego... sad me 'oce i Valensija. Transfer budzet 7o.ooo evra. K'o u Mladenovcu.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
 Smile

Citat
Transfer budzet 7o.ooo evra. K'o u Mladenovcu.

Smile Smile

Videcu, tek za nekih 5 meseci pocinje nova sezona... Smile

Meni je veci problem, koga da dovedem ako Kadlec nece da potpise...verovatno cu potraziti nekog Rusa prvo, realno bilo bi bolje da dovedem Rusa tu, onda ne bih morao da rotiram vezni red...

A i golman mi fali...treneri kazu ovaj ne valja...1 zvezdica... Smile

Extra...Milan hoce da kupi Avine-a...ima klauzu na 3.1 mil Smile Hoce i Jael-a...ako su toliko ludi da plate 10.5 mil, nek' ga vode.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 00:09:58 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0

Поређајте се па да кренемо Smile

Направио сам фин ремонт тима, појачао се поприлично.

Променио сам голмански пар. Имао сам Кунеа и Сидибеа са збирном платом око 12-13к. Указала ми се прилика да доведем Енејаму и Асења, овај први је пристао и саће бити први голман (Асењо оде у Ренџерс). Једино што има плату од 20+к ал нема везе. Ону двојицу сам продао за укупно 6,5М. За резерву сам довео овог момцова за сићу неку на рате.
Задовољан.

На десном беку исто комплет промена. Имао сма Негоа из Нанта и Фланагана из Ливерпула. Први је могао да игра, моооожда чак и да буде први избор АЛИ нисам хтео да пропустим шансу да доведем боље и економски исплативе играче. Обојицу сам послао на позајмице, поготово на Франзуца рачунам у следећој сезони, а довео сам овог лика из Шахтјора за џ (обратити пажњу колко вреди само након потписа) и овог из Селтика такође за џ. Значи биће пара од продаје.
Задовољан.

Лево сам имао 2 играча на позамици и клинца Чеха. На самом почетку сезоне сам вратио Дињеа, овај пут за стално, a при крају прелазног рока стигло је велико појачање у виду овог лудака, и то за џ.
Леви бек - задовољан!

У центру одбране једна промена. Верковцов је ту, Адисон је ту, Бартли резервиста је остао, а уместо Росија којег сам заливадио за 3,8 милиона (стигао за 0) довео сам овог бају. Задњи везни, ал истренираћу га за штопера. Наравно стигао за џ.
За-до-во-љан.

Задњи везни! Довео једног Чеха током зиме за џ, за полусезону му цена скочи преко 2М. Продам га лепо за 4,5М, дивота. На његово место је у трансферу уговореном још током зиме стигао овај батица, и то за сићу јер је био шкартиран. Резерва је и даље Боне који игра изнад мојих очекивања тако да га не дирам.
Задовољан.

У срцу средине баја са највећом главом ће бити наравно Џагоев. Хименеза сам за 6 милиона продао јер јебига имао је 20к плату. Да је имао мање задржао бих га, јер је одличан. Ал нема везе, ионако је био планиран за уновчавање, дошао је за џ. Поново сам на позајмицу довео Ленсбурија из Арсенала, продао сам Хораву само да бих се ослободио његове плате од 15к а заменио сам га овим дечкоњом. Иста лова а мања плата, млађи. Ваљда ће напредовати. У 11 би поред Џагоева требало да играо овај лик - човека сви доводе јер му брзо истиче уговор а одличан је + игра у Ковентрију који неретко испада у трећу лигу. Е у мом случају није му истекао уговор ал га јесам избунарио из треће лиге. Кошта је маму му, ал зато само 8к плата.
Презадовољан!

На крилима једна промена. Лево је отишао Марво. Довео сма га да га продам, играо је одлично па сам мислио да остане ал се указаше некек прилике које нисам хтео да пропустим. Често се повређивао, по оценама је слабо напредовао а за њега сам могао да узмем 6М тако да је отишао. Замена мали Флек, коначно да га се дочепам. Зверчица! Десно је остао Калуда, а друга опција ће опет бити Хајнс, ал док се не опорави од лома ноге имам овог клинца од зимус да то крпи.
Задовољан, једва чекам да видим Флека како цепа.

У шпицу без промена, ту је Гара питон и доведен је Саного за стално.

Еве га теам

То је то. Истрошио сам се, такорећи све сам потрошио, остала нека сића за трансфере и нешто мало у платама. У балансу лепих 16 милиона.

Сад ваља изборити опстанак. Лични циљ да будем минимун 15.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Какав бре опстанак, ја би са овим тимом био 7 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Полако лагано. Није ово толико јако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Курац није, са 2 квалитетна задња везна лига шампиона Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
 Smile

...Zavrsih koliko-toliko prelazni rok, realno slabiji tim nego prosle sezone.Valjda cu naci nekog dobrog igraca u Junu za dz Smile

Kadlec-Ode u Juve/Liverpul, 5 drugih koje sam pokusao, prevelike plate...

Smile 30 'iljada mu malo.

Prodao neke, 2 desna beka, doveo jednog koji moze da igra oba beka (Andrey Ivanov), usput taman bude zamena za Avine-a (posto ocekujem da ce otici do kraja sezone), tako da taman jedan stranac manje.

A posto su me vecina napadaca ispalila, setio se Yurchenka... Smile

Tu je jos Luiz Adriano na pozajmici, i Kiros.Za vezni red Sosin i Djurovski...sad pitanje je koliko ce biti dobar napad...I kao sto sam rekao, nadam se da cu vec dovesti nekog u Junu.

Potpisao jos sa

Dolazi u Junu Smile Ili ce biti u rotaciji, ili cu njegao kao amc-a a Maikon-a u napad... Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 03:37:10 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Какав бре опстанак, ја би са овим тимом био 7 Smile

Ti se ne računaš jer si najjači Smile

A izvali ovog baticu... Kaluda Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 413 414 416 417 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:29:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.