Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 03:20:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 635533 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ма нереална је наша лига и тако те ствари. Енглеска и остале лиге су прави менаџер, и то је реално урађено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
Dominirao sam ovom nasom ligom, bez poraza pola prvenstva, dve neresene... i taman sam mislio da ide laganica, da mogu da se zajebavam, da mi igraju rezerve i klinci... ee onda se u decembru povredi Kleo, na 3 do 4 meseca, i evo kako pocinje drugi deo sezone

Smiley 1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja sam imao srece protiv Barselona za 0:0, ali Dmitrovic branio dobro, i nisu prisli golu skoro ni jednom, sve sutevi sa strane Smile Ali u prvoj Jagos me sjebao skroz.Inace, 2 sezona ovde tek, ali ako dobijem PSV kao domacin, ili Spartu, verovatno prolazim.

Dok sam prve sezone pukao u grupi, u Uefa kupu, skroz Smile Ma, lako je...samo treba solidna odbrana, i jedan brz napadac, da ih unisti Smile Ako prodjem ovu grupnu fazu, dovodim u januaru na pozajmicu neke bolje igrace, tako, da ce biti zanimljivo Smile

Inace sam imao srece za kvalifikacije, umesto Brondby-a, mogao da mi zapadne Hsv, Valencia, itd Smile

To da.Pre sam se jebavao po 3-5 ligi, sa Exeter-om, tako da cu i mozda uskoro, kad mi dosadi sa Zvezdom Smile Mnogo teze nego sa Zvezdom, ali ni jednog Brazilca ne mogu da dovedem tamo Smile Jebao ih work permit.

Trenutno mi Partizan bezi 10 bodova, ali sa 1 utakmicom vise...ima vremena, jos dosta Smile

Pukao sad od Napredka 2:1, kasno sam se setio da vidim, da imaju visoke napadace.A i Kaludjerovic pogodio precku 2x sa 3 metra, nogom Smile Pukao od Jagodine 5:1...bez Tosica, Dudu-a, i jos nekih...Kad su se vratili...

Smile
« Poslednja izmena: 24. Nov 2010, 01:50:48 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Е... одрађен прелазни рок.

Пара није било ич, ни за трансфере ни за плате. Тј. било је за плате слободно неких 600-700 евра, и то ми је дало луфта да могу слободним играчима да нудим уговоре уз максималну плату од 725 евра.

Убио са се од тражења и скаутирања играча, на крају сам у 2 шортлисте имао преко 200 играча....

Написао сам већ да ми је екипа, иако слаба, била бројчано попуњена и да су ми фалила само 2 играча да комплетирам тим. Наравно свако довођење неког квалитетнијег играча значило је продају једног од затечених играча са исте позиције. И водећи се тим принципом ја променио цео тим Smile

Нашао сам масу квалитетнијих играча, што младих што у годинама, који су били веома интересовани да дођу. Ја нудио уговоре они пристали. Ту се долази у зајебану ситуацију јер није лако продати играче у БСП, јер тимови из те лиге немају пара да плате неког играча 10к, а камоли неки из нижих лига, а опет играчи су толико лоши да нису за Лигу2. Зато сам их продавао у бесцење, по вишеструко нижим ценама а најчешће и за џ само да се отарасим њихове плате. Исто тако је зајебано кад понудиш четворици добрих играча уговор и сви пристану а треба ти само један Smile

Ево како је то на крају све изгледало

Довео сам неке екстра играче за које нисам мислио да ће одабрати мој клуб јер су имали понуде и од бољих, довео сам и неке младе који су у оном тиму били за стартну поставу а сада ће бити резерве... У свакој линији тима имам по једног фаворита.

Ево комплет екипе, идемо редом:

Голмани: Ископао сам неколико одличних голмана, и 2 најбоља сам успео да доведем. То је значило да легенда клуба Стјуарт Кобурн одлази што се навијачима није свидело, ал реално далеко је испод ове двојице, а о резервном голману и да не говорим он је први добио шут карту. Нове аквизиције су искусни трећелигашки француски голман Ловерње, које је ја мислим ако не најбољи онда међу најбољим голманима у лиги, и млади Седрик Менсах који је прошао школе Бордоа и Лила.

Десни бек: Нисам могао да пропустим да доведем Дејвида Коена, Њукасловог играча који је играо у првој и другој шкотској лиги. То је значило да један бек мора да оде, а као резерва је остао млади Шон Денсмор, Евертонов клинац.

Леви бек: Слаб избор на овој позицији где ми је иначе фалио играч јер је први бек повређен на дуже време. Довео сам Вилиног клинца Томоса Робертса који ће највероватније бити први избор испред Брауна. Ако оправда име ја ћу бити задовољан Smiley

Централни бек: Поред искусног Џозефа и солидног Велша, који комплетирају ову екипу од 4 играча која су остала у тиму а били су ту кад сам дошао, ту су још и млади Диање из школе Нотингем Фореста и одлични Кореанац Ким Вон Сик из млађих категорија Рединга. Иако има само 18 година мали је змај, Бирмингем и Вест Хем су га тражили ал их је одбио вероватно јер су му нудили да игра за омладинце а код мене ће бити у првом тиму.. Један од 3 најбитнија играча.

Задњи везни: Вицекапитена Кирнија неће бити у тиму 8 месеци, тако да су на његово и још једно упражњено место стигла 2 млада играча - Тасос Капсалоподас (одсад Тасос, бем га у презиме) дете Ман Ситија и Вагане Н'Дур из подмлатка Бордоа, млади репрезентативци Грчке односно Сенегала.

Централни везни: Највеће појачање у везном реду Портсмутов клинац Гаутије Махото. Иста прича као и Ким, дошао код мене иако су га тражила знатно већа имена. Последњи је стигао у клуб, а већ сам га био прежалио. Међутим ето пристао је на моје одушевљење као и на одушевљење целог града а градоначелник је у екстази себи одсекао мудо ал то није тако пријатна прича тако да батаљујем. Даље... Махоту ће друштво у средини правити Томас Пино, бивши играч Колчестера, дакле трећелигашки фудбалер. Довео сам још и Емануела Тибоа који је поникао у Леману, и Холанђанина ван Кантена који је до дваесшесте обишао пола света. Врло добра дружина у везном реду.

Нема Вератија Smile Smile

Десно крило: Оба играча су била очајна у првобитној екипи, тако да су стигла 2 нова - већ проверени Воутер Јансен ког сам доводио и на ФМ10 у Колчестер и Линколн, иначе чини ми се једини сениорски репрезентативац у екипи, и млади репрезентативац Малте Џејмс Парис који је везни ал ћу направити крило од њега.

Лево крило: Довео 4 играча, 2 ће конкурисати за први тим, од којих ће први избор бити искуснији Антони Ригол, а клупа је намењена Алжирцу Тахару.

Шпиц: Отпали су рецимо Гифтон Ноел-Вилијамс, Џејсон Норвил, играчи који би били убедљиво најбољи нападачи у било којем клубу у лиги. Дошао је Омар Корома бивши играч Портсмута, и биће тек трећи пиц али озбиљно рачунам на њега. Потписао сам и Папе Гаја младог играча из школе Бордоа, а највеће име и једно до 3 највећа појачања је Лилиан Ласлан, повремени француски репрезентативац у време Анрија Вилтора Ђоркаефа и осталих из '98. Биће капитен и вођа, има 38 година и гледаћу да заврши каријеру у Алтринчаму и да га упослим као тренера. Највећу плату је тражио, а интересантно је да је потписао у најбржем могућем року, понудио му уговор, притиснуо continue и одма је прихватио.

Кад се све сабере и одузме мислим да имам једну од најјачих екипа у лиги. Нисам ово овако очекивао, ал сам искористио могућност да потпишем ове играче. Иначе кад сам листао играче које ми је скаут исфилтрирао већину ових нисам видео, углавном сам их ископао са једне моје листе коју сам окачио и овде на теми. Срећа па сам је сачувао и ево нашло се брдо играча који би требало да лагано прођу ову лигу. Једини проблем је уигравање, требаче месец-два да се ови играчи упознају и да крену да играју пуним капацитетом и у складу са својим могућностима.

Креће сезона коначно. Првенство ми је најбитније, и у зависности од пласмана у њему ћу да поставим амбиције у куповима. Го Робинс фак јеах!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
ИДи бре у курац, ти ниси нормалан Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Шта је, поплашили те скринови? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
ИДи бре у курац, ти ниси нормалан Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Empty,bravo  Smile

dobre informacije...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Skin Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung Galaxy Nexus
E, yo. Skinuo sam onaj Metalic Logo Pack. Gde da ga otpakujem?
 Smile

Iako tamo verovatno imas neki read me fajl, ajde da ti kazem -  u documents, npr. za Win 7  C:\Users\<tvoje ime>\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics

Ako nemas graphics folder napravi ga

E, jebiga. Ne funkcionise. Trt.
Ima li ko logoe za Premier Ligu?  Smile
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 03:20:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.