Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:38:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 631339 puta)
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 6630
Pripreme su odradjene, prelazni rok je pri kraju pa da vam predstavim svoj tim  Smile

Dakle odlucio sam se za Bastiu, skroz simpatican tim, koji je izmedju ostalog poznat po tome sto je u njemu igrao i nasa legenda Dragan Dzajic, ali i Anto Drobnjak.Osnovani su 1905. i trenutno se takmice u 3. ligi Francuske ( mada su u RL izgleda upali u 2. ). Igraju na stadionu kapaciteta 10.460 mesta.

Ocekivanja uprave su promocija u Ligu 2, najveci konkurent u toj borbi ce mi biti Strazbur. Dobio sam 0 evra za transfere i 42k za plate od cega je sve vec bilo zauzeto, tako da sam morao dosta da kombinujem ne bi li skockao tim. Kad se sve sabere mislim da sam uspeo u tome... Prekobrojne sam uspeo da uvaljam za neke pare a doveo sam solidne zamene. Evo kako to izgleda zbirno...

Zvezde prelaznog roka su svakako Peter Luccin, Olivier Kapo i Julio Ricardo Cruz provereni, iskusni igraci o kojima ne treba previse trositi reci. Od uprave sam trazio da mi pronadju parent club i oni mi preporucili Bordo koji mi je odmah na pozajmicu poslao Vujadina Savica. Legao mi je kao budali samar s' obzirom na to da je odbrana bila poprilicno tanka.

Pripreme su odlicno prosle, imao sam i par jacih provera protvih Genka i Bohuma koje sam dobio, ekipica deluje sve sigurnije sto me raduje. Odigrao sam prvu rundu kupa gde sam izbacio drugoligasa Sedan posle produzetaka i jednu tekmu u sezoni gde sam remizirao iako sam napadao sve vreme.

To je to za sada nastavljam sa igrom pa se javljam na polusezoni. Drzite mi palceve jos jedan crash necu preziveti  Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung 
Krenuo sam sa
Kasımpaşa Spor Kulübü is a Turkish football club located in Istanbul, Turkey. They play their home games in the Recep Tayyip Erdoğan Stadium. The club was founded in 1921 as Altıntuğ. They played in the Istanbul First League between 1939–1945 and 1946–1959. The club was promoted to the Turkish National League in 1959 and remained there for 5 seasons. Their best finish was 5th in 1961–62 season.On May 30, 2007, the team was promoted to the Süper Lig for the second time in their history. In a dramatic match against Altay SK, Kasımpaşa came from behind twice to force a penalty shootout, which they won 4–3.
They competed in the Turkish Süper Lig in the 2007–2008 season, but were relegated back to the TFF First League. Kasımpaşa S.K. was promoted to the Turkcell Super League for the third time in the club's history on 17 May 2009[1] by beating Karşıyaka S.K İzmir by 2–1 after extra time in Ankara.Kasımpaşa S.K.

Full name   Kasımpaşa Spor Kulübü
Nickname(s)   Aşk-ı Semt
Founded   1921
Ground   Recep Tayyip Erdoğan Stadium,
Istanbul
(Capacity: 13,500)
Chairman   Hasan Hilmi Öksüz
Manager   Fuat Çapa
League   TFF First League
2010–11   Süper Lig, 18th (relegated)

Evo pripreme

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Kasimpasa SK (Kasimpasa_ Fixtures).png
(182.38 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 20:19:44 od nelovac98 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Ocekivao sam remi zvezde(4-0 niste vi za evropu),ali Partizan bruka ceo zivot navijam za njih i nije mi zao kad ih izbaci slican ili jaci tim,ali irski samrok.Bruka bre!!!

Не знам јеси ли примјетио али овдје Звезда и Партизан харају Европом. А богами и Колубара.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung 
Не знам јеси ли примјетио али овдје Звезда и Партизан харају Европом. А богами и Колубара.  Smile
Citat
JESAM naravno Smile

A nov stadion,vole me turci Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Marko Nestorovic (News_ Inbox)-5.png
(170.72 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 12:14:53 od nelovac98 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ja bio krenuo novu sezonu, 3 pobede, i evo komp opet poceo da me jebava...tako da bataljujem.Srecno Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 03:02:19 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Kako da okačim gol na tube?

Edit: Provalio sam
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 13:27:32 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
 Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung 
Za turski Altay brani burazer Stiva Mandande Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Nismo loši... guramo za sad... sledeći trening da im dam lepo noževe pa nek se pokolju bar

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Samsung 
Kako se zove onaj napadac sto ga je malkin kupio(mislim afrikanac) pocinje na C...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 00:38:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.791 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.