Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 06:56:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 632005 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Није ово он Smile

Други играч је у питању, шваба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ma ne brate, kazem Onur Kaya, zadnji vezni, Turcin, dobar igrac Smile

Ovo je on

Smile

--------------

Prvu utakmicu u prvenstvu igram protiv Zenita...posle toga Lokomotiva...kako sam odradio poslednju pripremnu utakmicu, imam osecaj da cu da pukem sa dosta razlike...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2011, 06:46:27 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 6630
Odradih prvu polovinu sezone manje - vise ok....

Prvi smo na tabeli, mada su jos 2 tima u igri i 2 iz prikrajka tako da ce biti pakleno do samog kraja izgleda.

Pobedjujemo sto je najvaznije, ali partije koje pruzamo su daleko od zadovoljavajucih mora to mnogo bolje i ubedljivije. U kupu sam dogurao do 3. runde gde nisam imao srece u zrebu, pao mi je prvoligas Martimo (jos gostovanje  Smiley 1 ) i oduvase me rutinski sa 3:0 iako smo se dobro drzali skoro 70 minuta.

Necu mnogo da smaram sa igrackim kadrom uglavnom su tiha tuga, dovoljno je reci da su mi u prvih 10-ak utakmica vise golova dali stoperi posle prekida nego napadaci  Smile . Milan mi je parent club ali mi nisu poslali nikog na pozajmicu a i za ono sto sam im trazio su me odbili tako da nikakve vajde od njih za sada, mozda bude bolje kad upadnem u drugu ligu. Formacijski igram 4-5-1 sa 2 ofanzivna krila, vecini dobro poznata taktika. Evo slike...

Sto se finansija tice ni tu se nista nije promenilo, dobio sam novog predsednika ciji se kapital procenjuje na 50-ak mil. evra i koji je navodno veliki zaljubljenik u klub, ali od te ljubavi ja ne dobih nista, vec je baja podigao kredit od 5 milki samo da izadjemo iz minusa a meni ni evric za igrace tako da januar mogu komotno da preskocim ( plate su vec u crvenom  Smile ) i da na leto odradim kompletan remont, nadam se kao drugoligas  Smile

Toliko za sada, javljam se ponovo kad zavrsim sezonu sto znaci jos 15-ak utakmica u prvenstvu  Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0

Е сад како смо дошли дотле. Прво је ваљало гинути по Лиги шампиона:

гдје се свакако издвојила величанствена ноћ на Сан Сиру гдје сам осветио и маглу и Пиксија и јебо мајку Берлусконију.

Елем, будући да то нисам поновио код куће, кренуло се у Лиги Европе. Ватрени двомеч са Брагом која се у Португалу двапут враћала и извукла 2:2 у судијској, да би од 2:0 опет стигла на 2:2 и у Београду. Преломио је Самир, који је одустао од хрватске репке и планира да игра са Клеом у репрезентацији.  Smile

Тврдо са Волфсбургом који је играо са антифудбалском формацијом у стилу Глазгов Ренџерса. Морали су да остану са два играча мање на Маракани да би их Сократ ружно карао у 120. минуту. Повр' свега, још су ми поломили Самира у првој утакмици.

И онда апсолутни врхунац - Арсенал. Дуууууле Савић!

Полуфинале ми је донијело старог знанца из Барија. Имали су намјеру да се освете, али ништа од тога. Калуђер их је начео у првој и увалио један у реваншу за пролазак на голове у гостима.

Финале са Шалкеом, гураво, мало шанси. Лазица волејом Звезди враћа славне дане прошлости.

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 132
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung 
nelovac, koga ti vodis???? Gronongen ili Partizan....  Smile
kopernikus dobar izbor  Smile  srecno
Groningen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Sensation
Браво Нинџа мајсторееееее!!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Jebo me Grafite da me jebala crnčuga... 10 utakmica 1 jebeni gol
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 6630
Ladno mi izasao crash dump i zabada ne mogu save da ocitam  Smile Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia 500
Mnogo vam crashuje nesto, meni ni jednom dosad, ali mi zato mi pao sistem 3x u poslednjih mesec dana i svaki sejv propao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Јеееееаааааахххх

Јееееееааааааааххххххххххххх

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 06:56:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.404 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.